5-predloga-za-open-concept-vencanje.jpg

16. Apr 2024 : Datum ažuriranja
 22. Mar 2021 | Ivana Tošović

5 predloga za open concept venčanje

Ludi Kamen vam preporušuje TOP 5 mesta za venčanje na otvorenom 2024


Foto:  Biser Dunava


Svečane sale i glamurozni restorani za venčanja postali su stvar prošlosti za svadbene proslave. One se sada premeštaju izvan urbanih područja, zauzimajući prostore pod vedrim nebom, na velikim imanjima i kraj reka. 


Kako izgleda vaše venčanje iz snova? Da li ste nekada maštali o ceremoniji na obali reke, zagledani u horizont sa najdražima? Ili možda pod velikim krošnjama drveća, uživajući u prijatnom hladu? Možda na prostranom imanju, dok vas okružuju velelepni voćnjaci i vinogradi? Možda i nemate ideju gde da slavite, ali zamišljate slavlje sa najbližima, dok se smejete i nazdravljate čašom šampanjca?


O čemu god da ste sanjali - ne mora da ostane samo san, vaša vizija venčanja može biti ostvarena. 


Evo nekoliko open concept prostora koje možete razmotriti ukoliko ove godine planirate da organizujete svadbu:


Biser Dunava


Zamislite venčanje pod vedrim nebom na obali lepog plavog Dunava. Ne morate ići daleko - na samo 40 minuta od Beograda nalazi se savršen spoj prirode i elegancije - BISER DUNAVA. Ovaj jedinstveni prostor za venčanja leži na samoj obali Dunava, mestu gde romantika prožima svaki kutak oživljavajući najlepše ljubavne priče.


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/cO5ey8n69tA?si=XqdPROu1qpCgFK4V" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>


Pod prozirnim šatorom, spajaju se svetovi stvarajući nezaboravan ambijent za venčanje pod zvezdanim nebom, a profesionalni tim će vas sprovesti kroz svaki detalj i pomoći vam da ostvarite svoje zamisli za najvažniji dan.


vencanje na otvorenom biser dunava open concept

Foto: Biser Dunava - venčanje na reci


Ono što je sigurno je da je ovo jedno od mesta koji će se urezati u srca i sećanja svih prisutnih !


Slobodni termini i rezervacije za Biser Dunava




Belgrade Hills Villa


Sigurno vam nije ni palo na pamet da je moguće organizovati venčanje koje kombinuje prelep ambijent zvezdarske šume i luksuznu vilu. Belgrade Hills Villa nudi upravo to - nalazi se na samo 3km od centra grada, u Zvezdarskoj šumi. Idealna je za venčanja na otvorenom jer poseduje prostrano dvorište u kome možete ugostiti i do 310 zvanica, a u njemu se nalazi i bazen, koji posebno doprinosi doživljaju luksuza i elegancije. 


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PWqnJtoaq0U?si=i8QbQyz4bvfTBPkN" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>


Ovde ne morate da se brinete šta ćete da radite ako se vreme pokvari i ne bude tako vedro i sunčano - u vili se nalazi sala za proslave, gde ćete svoje slavlje moći neometano da nastavite. 


belgrade hills villa vencanje na otvorenom

Foto: Belgrade Hills Villa - open concept venčanja


Uslužno osoblje Belgrade Hills Ville će zasigurno vaše ideje pretvoriti u nezaboravne trenutke.


Slobodni termini i rezervacije za Belgrade Hills Villa


POGLEDAJTE SVE PROSTORE ZA VENČANJE NA OTVORENOM




Šuma



Zamislite scenu: vas dvoje I mali krug vaših najdražih ljudi, sakriveni u hrastovoj šumi na Kosmaju, na posebnom mestu gde priroda postaje deo vaše proslave. Šuma je jedinstvena oaza nadomak Beograda, jedno od retkih mesta gde još uvek možete u potpunosti da osetite draž boravka u prirodi, a da vam pri tom na slavlju ne nedostaje ništa. 


suma vencanje u prirodi na otvorenom

Foto: Šuma - venčanje u prirodi


Prostor Šume pruža neograničene mogućnosti za uživanje u potpunoj privatnosti - možete pozvati do 120 osoba uz različite rasporede sedenja, uključujući i opciju barskih stolica.


suma vencanje u prirodi



Jedno je od mesta gde su nezaboravni trenuci provedeni sa najdražima zagarantovani. 

Ako želite da vaš poseban dan proslavite daleko od gradske gužve, ovo je pravi izbor za vas. Uživajte u prirodi, privatnosti i čaroliji Kosmaja, gde će svaki trenutak ostati u najlepšem sećanju.


Slobodni termini i rezervacije za Šumu




Hill Luxury House


Da li možete da zamislite svoje venčanje u luksuznoj vili sa prelepim bazenom, u netaknutoj prirodi, a na svega 30 minuta vožnje od Beograda? Verujemo da zvuči previše dobro da bi bilo realno, ali Hill Luxury House je stvarna oaza koja spaja udobnost porodičnog doma sa raskošnim ambijentom vile na moru.


hill luxury house lux vencanje na otvorenom 1

Foto: Hill Luxury House - Lux venčanje na otvorenom


Vila se nalazi u blizini Malog Požarevca, što je, zbog blizine autoputa, čini idealnim izborom za okupljanja. Svaki kutak odiše elegancijom i udobnošću I pruža vam šansu da uživate u privatnom spa centru, zaronite u osvežavajući bazen i potpuno se opustite u luksuzno uređenom enterijeru i dvorištu.


A dok sa omiljenim osobama provodite najlepši dan u svom životu, uživaćete u prelepom pogledu na Avalu I zlatnim zalascima sunca.


Slobodni termini i rezervacije za Hill Luxury House




Ranč Legenda


Restoran 'Ranč Legenda' je skriveni dragulj uz samu reku Savu. Nalazi se na korak od Ade Ciganlije, uklopljen između marine, raskošne bašte i same reke, I pruža osećaj potpune izolacije od svega što ne volite kod grada.


Ranc legenda organizacija proslava na otvorenom

Foto: Ranč Legenda - organizacija proslava na otvorenom


Čitav hektar ove zelene oaze vam je na raspolaganju za organizovanje potpuno neobičnog svadbenog veselja – uz mini farmu, vrt, dečje igralište, fontanu I šetalište uz Savu. Sve to ga čini idealnim mestom za porodična okupljanja, jer će se svaki gost, ma koliko različiti bili, osećati kao kod kuće. 


ranc legenda organizacija proslava pored reke


Dobra vest za sve vas koji svog krznenog prijatelja smatrate delom porodice jeste da je Ranč Legenda pet friendly I vaši ljubimci su uvek dobrodošli.


Rezervacije i slobodni termini za Ranč Legenda


Venčanje koje organizujete ovde, u ovako šarenolikom ambijentu, je nešto čega ćete se uvek sećati - i u to ne treba nimalo sumnjati.


Svadbene proslave se sele na otvorene prostore, omogućavajući gostima da uživaju u prirodnom okruženju. Osećaj opuštenosti je zagarantovan, a čarobne fotografije će ostati kao večne uspomene na vaš najlepši dan. Na vama je samo da odaberete.