Stefan Weddings

Broj telefona: 064*** Kliknite za broj telefona

Stefan Weddings

Broj telefona: 064*** Kliknite za broj telefona

Dodatne informacije

Kontakt

Lokacija:

Beograd

E-mail adresa: ***@stefanweddings.com Kliknite za email
Drustvene mreze:

O vendoru

Moje ime je Stefan Stević,


Lista stvari koje volim je poduža, ali to ću vam ispričati kada se nađemo oči u oči, mada se na njenom vrhu neprikosnoveno drže psi, posebno moj najbolji prijatelj, ši cu Niki. Obožavam kafu, ali čak i više od nje - analognu fotografiju.


Baš iz te ogromne ljubavi, ali i iz velike želje da raskinem sa ustanovljenim trendovima, nastao je stil koji negujem. Ja ne fotografišem parove, kroz svoj objektiv radije hvatam čiste, nefiltrirane emocije. Fotografije koje stvaram nijansirane su vašom međusobnom strašću, tonirane nežnošću i ljubavlju koje demonstrirate, obojene osmesima koje jedno drugome mamite.


Bilo da ste podelili magiju nekog trenutka na planinskom proplanku, ili ste za svoj idealan ambijent odabrali urbanost betonskih zgrada - moja misija je da kroz sredinu prikažem vašu jedinstvenu ljubavnu priču, i fotografijom oslikam čitav vaš svet.


Nepresušni izvor inspiracije, za mene - jeste upravo vi, emocije izgaranja kojima moj objektiv svedoči, delovi duše koje nesebično, emocijom vođeni, raspete pred mene.