Anđelina Sala

Ovčanski put 17a, Beograd

Cena

30 - 46

Kapacitet

150 - 450

Preporuke mladenaca

Anđelina Sala

Ovčanski put 17a, Beograd

Cena

30 - 46

Kapacitet

150 - 450

Dodatne informacije

Uslovi popusta

Kontakt

Broj telefona: 064*** Kliknite za broj telefona
E-mail adresa: ***@gmail.com Kliknite za email
Drustvene mreze:

O vendoru

PRINCIP RADA

- Radimo po principu dogovora sa klijentom. Porodičan je posao, nas četvoro je uvek u restoranima tokom svake proslave.

- Miloš je organizator svadbe, Jovana je šef kuhinje Nenad i Renata su naši roditelji koji su postavili temelje posla koji smo nas dvoje unapredili novitetima.

- Jako nam je bitno da se ugostiteljski deo odradi kako treba. Pod slovom A nam je: meni, karta pića, dobra usluga konobara, odlična organizacija svadbe.

 

ORGANIZACIJA

- Bez brige - Kompletna organizacija venčanja je naš deo posla. U sali i van nje nema potebe niko da brine o tome kada ide koje dešavanje, jelo itd.

- Miloš - Organizator svadbe usmerava mladence od mesta do mesta, od ceremonije do ceremonije. U dogovoru sa mladencima se pravi plan dana svadbe koji organizator sprovodi u delo i on je zadužen za svaku ceremoniju i svaki detalj svadbenog dana.

- Dobro nam došli - Kada dođete u salu kao mladenci, sačekamo Vas ispred na parkingu, potom idete u apartman koji koristite ceo dan. Nakon toga dolaze na red ceremonije (Građansko venčanje u ili van sale na otvorenom delu, bacanje bidermajera, slikanje i čestitanje sa gostima, prvi ples). Sve to volimo da ide organizovano jedno za drugim da bi što pre završili i mogli da se opustite sa svojim zvanicama.

- Komunikacija - Svaka cermonija se posebno najavljuje, organizator prilazi bendu pesmu ili dve pred svaku ceremoniju i najavljuje istu.

 

WEDDING DETAILS

- Coctail & Champagne Welcome drink se odvija na početku svadbe. Na 2-4 posebno dekorisana barska stola se poslužuju kokteli i šampanjac. Prijem može biti održan na otvorenom ili unutar sale.

 

WELCOME

Hostese su zadužene za raspored gostiju. Potrebno je da napravite spiskove sa imenima i prezimenima gostiju kao i da odredite ko će za kojim stolom sedati.

 

KARAKTERISTIKE PROSTORA:

- Parking do 250 mesta. Na parkingu postoje redari koji sprovode kola do parking mesta.

- Kapacitet prostora: Anđelina 150-450 osoba, Javor 50-180 osoba. Postoji opcija pregrađivanja oba restorana. Sa organizatorom se određuje idealan raspored u odnosu na broj osoba.

- Vreme trajanja proslave je moguće produžiti u dogovoru sa organizatorom 8h+1h gratis.

- Površina - Oba restorana imaju bašte koje mogu da se koriste tokom dana svadbe: Anđelina 1000 m2, Javor 400 m2.

 

OPEN CONCEPT

- Ceremonija kao i kompletna proslava mogu biti održane na otvorenom. U dogovoru sa organizatorom pravite idealan tajming održavanja svake ceremonije.

- Say 'Yes' - Sudbonosno 'Da' izgovoriti ispred specijalno dekorisanog oltara.

- First Dance - Prvi mladenački ples je moguće održati i na otvorenom. Uz specijalne efekte dim mašine ili predveče uz efekat Zalaska sunca svoje zvanice ćete ostaviti bez daha.

- Wedding cake - Sečenje mladenačke torte može biti spektakularno na otvorenom uz vatromet iznenađenja za sve goste. Uz torte koje će Vam stići od zvanica od nas dobijate čokoladnu fontanu (odabir bele ili crne čokolade) kao i sezonsko voće koje služimo na slatkom stolu zajedno sa svim tortama.

 

WEDDING DECORATION

- Izgled - Iz ugla nekog ko organizuje venčanja, znamo koliko je bitan izgled. Dekoracija sale nam je posle ugostiteljskog dela najbitnija. U obe sale smo dekorisali plafone tako da gostima odmah po ulazu pogled ostaje gore.

- Asortiman - Postoje 8 vrsti aranžmana koje možete koristiti za dekorisanje stolova. Mladenački sto je moguće modifikovati po želji. Prvo se odrede aranžmani pa se prema njima formira izgled mladenačkog stola kao i pozadina za slikanje sa gostima.

- Poklon za naše klijente - Popust od 50-70% imate u odnosu na sve druge klijente jer ekipa dekoratera (Miloš i Jovana) primarno rade za Anđelinu i Javor.

 

SPECIAL EFFECT

- First Dance - Specijalne efekte možete rezervisati od nas. Dostupno tokom dana svadbe: mašina za suvi led, mašina za balončiće, vulkani i vatrometi.

- Welcome mirror - Za svako venčanje se pravi posebno ogledalo Dobrodošlice na kome možete ispisati text po želji.

- Lighting - Profesionalna rasveta je u svakoj ceni usluge (Roto glave, Led barovi, Romantic sijalice po zidovima Anđeline, Disko kugla kao i Led trake) Uz svaku ceremoniju se po dogovoru pravi određena scena. Svetlosne varijacije su moguće tokom dana svadbe.

 

WEDDING DRESSES ANĐELINA

Apartmani - U sklopu apartmana (12 soba) koje možete iznajmiti i za svoje goste imamo jedan apartman u kome nam se nalazi salon venčanica.

- Profesionalni saveti - Jovana će Vas posavetovati o svemu što se tiče venčanica. Svoju haljinu možete videti i odabrati kada god želite. Potrebno je zakazati probu. Ukoliko zakažete svadbu kod nas dobijate popust na svaku venčanicu.

 

CUISINE

Meni možete napraviti po želji, ne morate izabrati Standard ili Exclusive. Način serviranja hrane kao i termine serviranja svakog jela posebno odabirate na sastanku sa organizatorom po dogovoru.

 

Venčanje se pravi jednom u životu. Neka to bude baš onako kako Vi zamišljate! Svaka svadba je jedinstvena i unikatna, svaki detalj je važan. Vaše je samo da kažete “DA” a mi ćemo organizovati sve ostalo.