Epic Event Centar OPEN CONCEPT

Broj telefona:
Sačekajte...

Cena

48 - 125

Kapacitet

150 - 450

Dodatne informacije

Sačekajte...

O vendoru

Venčanje na otvorenom na obali Dunava, okružen bogatom prirodom, zelenilom, raskošnim drvećem, šumom reke i blagim povetarcem. Na samo nekoliko minuta od grada, a izdvojen od gradske vreve, Epic centar nudi jedinstvenu scenografiju za organizaciju Vašeg venčanja na otvorenom, takozvani Open concept događaj.

 

Terasa EPIC event centra može da ugosti 400 gostiju u banket setu sedenja. Izdvojeni deo terase ima višestruku namenu u zavisnosti od tipa venčanja. Ukoliko imate građansko venčanje, terasu ćemo preurediti kao za pozornicu na kojoj ćete izgovoriti vaše sudbonsono DA.

 

Zatvorena svečana sala nalazi se u sklopu EPIC event centra i nudi mogućnost da primi oko 250 ljudi. Ona je takođe na raspolaganju našim mladencima. Mislili smo i na vaše klince i klinceze. Za njih možemo da organizujemo zabavu u zasebnom prostoru našeg Epic event centra. 

Za scenografiju i dekoraciju agencija White će zajedno sa Vama da stvori čaroliju o kojoj ste maštali.

Ukusne i svetske kreacije hrane šefa Igora Angelova doprineće tome da gosti danima posle venčanja prepričavaju ukuse. Oštro i nežno oko našeg fotografa zabeležiće fotografije na krovu Beograda uz zalazak sunca, koje će Vas uvek podsećati na jedan od najlepših dana u Vašem životu.

Romantična, lepršava i ljubavna atmosfera koju smo kreirali za Vas, i sa Vama, biće nezaboravan dan koji proslavlja Vašu ljubav.

PETKOM SPECIJALAN POPUST

Komentari

Ostavite komentar
Preporuke mladenaca