Epic River Open Concept

Broj telefona:
Sačekajte...

Cena

48 - 125

Kapacitet

80 - 140

Epic River Open Concept

Broj telefona:
Sačekajte...

Cena

48 - 125

Kapacitet

80 - 140

Dodatne informacije

Sačekajte...

O vendoru

Epic River – VENČANJA NA RECI SA POKRETNIM KROVOM I POKRETNIM PROZORIMA


Ja sam jedna romantična, otvorena duša, Open Concept, te sa svoje dve, ka Dunavu okrenute terase, vašem slavlju dajem notu holivudske bajke. Obučen u cveće i zelenilo, sa četiri stabla koja prolaze kroz krov jedne od mojih terasa, lepotom i atmosferom otapam srca svakog ko mi se pridruži. Za one koji bi da u bračne vode zaista zaplove, na jednoj od mojih terasa se nalazi uređeni prilaz za čamce koji vam stoji na raspolaganju. Nezaobilazni plesni podijum osvetljen pravim bojama vrhunske rasvete, tu je kako za one koji svoj talentat žele bespoštedno podeliti sa svetom, tako i za one stidljivije koji će u mom ambijetu naći podršku i smelost da se prepuste plesnim koracima i baš na vašem slavlju otkriti svoju novu ljubav. Vrhunskom kuhinjom, luksuznim kristalnim čašama, Yamammoto kurverom (servisom) i brendiranim tanjirima, ja stvaram apsolutnu magiju. A za finalni dodir čarolije zadužene su vešte ruke Maje Kostadinović iz Stardust Event decoration agencije, koja vaše snove i zamisli svojim talentom i umećem pretvara u opipljivu stvarnost.


Za istančana nepca i gurmanske znalce tu je vrhunska hrana tradicionalne kuhinje sa namirnicama koje predano biram od malih srpskih i crnogorskih poljoprivrednih gazdinstava i zanatskih radnji čiji kvaliitet stoji rame uz rame sa „moja tašta je za sebe to pravila“ namirnicama. Time dodatno podržavam male proizvođače i domaću privredu koji u prvi plan stavljaju kvalitet i porodične vrednosti.


Za one koji žele da svet dovedu na svoje intimo slavlje tu su i vešti kuvari specijalizovani za sve svetske kuhinje spremni da udovolje i zahtevima za fuziju tradicijonalnih i svestkih ukusa, takozvani Epic fusion cooking.


Za one koji to veče neće razvoziti goste tu su vrhunski kokteli, kako oni poznati i tako i oni na licu mesta kreirani od strane naših inventivnih barmena.

PETKOM SPECIJALAN POPUST