Event Centar LUX

Broj telefona:
Sačekajte...

Kapacitet

1 - 350

Dodatne informacije

Sačekajte...

O vendoru

Event centar LUX sa sedištima na šest ključnih lokacija širom grada. Sa strastvenim timom stručnjaka, posvećenim ostvarivanju vaših snova i vizija, nudimo personalizovana rešenja koja će vaše događaje učiniti posebnim i besprekornim.


NACIONALNA KLASA - restoran koji osvaja srca gastronomskih istraživača i zaljubljenika u prefinjeni ukus. U predivnom ambijentu na ušću Save u Dunav i pogledom na Kalemegdan i Stari grad, ova oaza pruža nezaboravno iskustvo koje zadovoljava sva čula. Idealan za organizovanje svih vrsta proslava. Uživajte i u ambijentu naše terase uz samu obalu reke. Kapacitet do 400 osoba.

MONUMENT - urbani kafe-restoran u Admirala Geprata 14, predstavlja mesto gde brza i kvalitetna usluga susreće opuštajuću atmosferu. Uživajte u vrhunskoj hrani, izvrsnoj usluzi i autentičnom ambijentu, a sve u cilju ispunjenja očekivanja za vaš događaj. Idealna lokacija za organizovanje turističkih tura, korporativnih događaja, konferencija za štampu i medijskih događaja. Kapacitet oko 150 osoba.

GABBIANO - ekskluzivan splav restoran smešten na Dunavu u blizini hotela Jugoslavija, stvoren kako bi vaše proslave bile posebne i nezaboravne. Bilo da organizujete rođendan, svadbu, korporativni događaj... Gabbiano je idealno mesto za sve vrste proslava. Naš prostor se prilagođava vašim potrebama, a profesionalni tim koordinira sve kako bi vaša proslava bila savršena. Kapacitet do 150 osoba.


Za Vaša manja slavlja, kao i za društvo koje se odluči za klupski provod u ponudi imamo i svima dobro poznate lokacije:

RUSKI CAR - sa svojom dugom tradicijom, raskošnim ambijentom i autentičnom atmosferom, predstavlja posebnu gastronomsku destinaciju u srcu grada. Enterijer restorana je pravo remek-delo, spoj modernog i tradicionalnog. Savršen prostor za svaku priliku. Neka Monument Ruski car bude mesto vaših susreta s prijateljima, porodicom ili kolegama, gde ćete zajedno stvarati nova sećanja. Kapacitet do 150 osoba.

MANUFAKTURA - oaza udobnosti usred srca grada, gde se tradicija prepliće s modernim doživljajem, stvarajući jedinstven prostor za uživanje u hrani, atmosferi i druženju. Idealna je za organizovanje turističkih tura, ali takođe i za poslovne evente ili medijska predstavljanja, a istovremeno da gostima približite gastronomsku ponudu Srbije. Kapacitet do 150 osoba.

LIGA PUB - restoran koji se nalazi u okviru BIG Fashion Mall Parka i kao takav može da ponudi uvek iskustvo više. Ovog puta naši uigrani profesionalci su napravili novi koncept u želji da se tržištu ponudi nešto novo. Spoj muzike, raznovrsnog piva, preukusne hrane i sporta - sve to je objedinjeno u Liga pubu. Kapacitet do 350 osoba.


ORGANIZUJEMO:

- korporativne proslave

- venčanja

- rođendane

- privatne proslave

- seminare i promocije

- turističke ture

- konferencije za štampu

- konferencije

Komentari

Ostavite komentar
Preporuke mladenaca