Hotel Marina OASA

Broj telefona: 060*** Kliknite za broj telefona

Cena

30 - 80

Kapacitet

60 - 280

Hotel Marina OASA

Broj telefona: 060*** Kliknite za broj telefona

Cena

30 - 80

Kapacitet

60 - 280

Dodatne informacije

Kontakt

Lokacija:

Mali Dubočaj 23, Grocka

E-mail adresa: ***@ludikamen.rs Kliknite za email
Drustvene mreze:

O vendoru

U sklopu kompleksa Hotela Marina OASA nalazi se specijalno uređena svečana sala namenjena ceremonijama venčanja, svih vrsta proslava, kao i korporativnim događajima. Banquet sala kapaciteta do 250 ljudi, sa pogledom na Dunav i okružena zelenilom, idealan je izbor za glamurozna slavlja za sve one koji svoj glas daju bajkovitim, skrivenim i u prirodi izolovanim mestima.

Hotel Marina OASA je mesto gde možete dobiti “all inclusive” organizaciju vašeg venčanja – od organizacije građanskog venčanja na obali Dunava, koktela dobrodošlice u zatvorenom delu ili u prirodi, do kompletne organizacije programa slavlja u restoranu, a sve to da bude zabeleženo video i foto materijalima.

Raskošna sala sa staklenim zidovima, koju možete dekorisati po svojim zamislima, prostrana bašta sa pažljivo raspoređenim zelenilom i cvetnim dekoracijama, idealna je za proslave tokom cele godine, a gostima je na raspolaganju i parking od 150 mesta u dvorištu kompleksa. Hotel raspolaže kapacitetom od 46 ležajeva za Vaše goste i posebnim mladenačkim smeštajem.

Na raspolaganju Vam je i celodnevni planer događaja koji će se pobrinuti da nemate nikakve brige na Vaš poseban dan kada treba da uživate i prepustite se pesmi i dobrom raspoloženju.

REZERVACIJE BANQUET SALE :

KONTAKT +381642665927 – DEJAN JOVANOVIĆ

Preporuke mladenaca