Beška Hill

Broj telefona:
Sačekajte...

Kapacitet

2 - 200

Cena

50

Beška Hill

Broj telefona:
Sačekajte...

Kapacitet

2 - 200

Cena

50

Dodatne informacije

Sačekajte...

O vendoru

Jedinstveno mesto za uživanje sa čarobnim pogledom na Dunav!


Imanje BEŠKA HILL se prostire na dva ipo hektara, sa bajkovitim ambijentom prostranih vinograda koji će Vaše fotografije sa venčanja pretvoriti u razglednice sa nezaboravnim trenucima.


Venčanja na otvorenom postala su veoma popularna pa smo se potrudi da ostvarimo sve želje klijenata kako bi taj dan bio magičan. Stojimo na raspolaganju kako bi i Vaše želje pretvorili u stvarnost. Izaberite Beška hill sa prostranim dvorištom, bazenom za opuštanje i doživite nezaboravne trenutke na jednom od najlepših mesta, koje svakako izdvaja pogled na Dunav.


Neka vaš slobodnjački duh i zaljubljenost u prirodu dođu do izražaja kroz personalizovano venčanje u „zelenom" ambijentu imanja. Uživajte u magiji imanja koja inspiriše ljude i poziva na razmenu ideja, ukusa, aroma, misli, ljubavi…


Dostupni smo za:

- venčanja

- veridbe

- prve rođendane

- jubilarne rođendane i godišnjice Vaših roditelja

- krštenja

- momačke i devojačke večeri

- korporativna dešavanja

- team building


Zaduženii smo za:

kompletnu organizaciju slvlja,

menia,

torte i dezerta,

dekoracije (osnovne ili tematske)

cvetića za svatove,

fotografa,

kompletnim inventarom sa okruglim stolovima i tifani stolicama,

kao i sa dodatnom mogućnošću postavljanja šatora.


Vila ima mogućnost smeštaja do 6 osoba, ali isključivo pri organizaciji slavlja od 2 do 200 osoba, dok smo U hladnijim danima dostupni za intimna slavlja na zatvorenom do 20 osoba.


Za potrebe smeštaja tu je naša Vinogradarska kuća dostupna sa 2+2 ležaja. U hladu ispred vinogradarske kuće, najlepši su trenuci idiličnog odmora. Na pitanje da li manje proslave i okupljanja mogu da se organizuju na terasi Vinogradarske kuće, a odgovor je DA! Za smeštaj i opuštajući romantičan vikend u renoviranom ambijentu, budite slobodni da nas kontaktirate. Osluškujući Vaše potrebe i želju za uživanjem, možemo Vam organizovati odmor ili veridbu iznenađenja sa večerom i doručkom.


U okviru imanja za sve hedoniste imamo i zidani roštilj kako bi uživali u pripremi i zadovolji sva Vaša čula.

Imanje je pet friendly.