Blog | Ludi Kamne

21. Jun 2019 : Datum ažuriranja
 21. Jun 2019 | Katarina S.

U dilemi ste koji model venčanice je idealan za Vas?

Ukoliko ste mlada u potrazi za neobičnom venčanicom ili jednostavno volite proučavati romantične modele u slobodno vreme, na pravom ste mestu jer danas skrećemo pažnju na venčanice za 2019.

Trendovi 2019

img1

Ukoliko ste mlada u potrazi za neobičnom venčanicom ili jednostavno volite proučavati romantične modele u slobodno vreme, na pravom ste mestu jer danas skrećemo pažnju na venčanice za 2019. Dok su pojedini modeli postali vanvremenski aktuelni, ove godine na modnoj sceni dominiraju zabavni, fantastični i dinamični stilovi u svoj njihovoj blistavoj slavi.


Venčanice sa pufnastim rukavima

Ko ne voli modele romantičnio otkrivenih ramena? Ove godine dizajneri su se igrali volumenom rukava i valovitim tkaninama bez preterenaih čipkanih detalja.

img2

Mini venčanice

Bez obzira da li tražite kratku haljinu, ili želite da izbacite knjigu pravila i unesete malo novine I svežine, imate sreće jer su kratke venčanice veoma popularne ove godine. Od metalnih ukrasa do detalja zabavnog perja, ove kraće linije jasno su spremne za zabave!

Bonus: Možete pokazati one šik venčane potpetice I osećati se udobno I prijatno ukoliko ste zakazali venčanje za tople letnje dane.

img3

Vencanice iz dva dela

Usuđujete li se za venčanicu iz dva dela?

Neobičan izbor modela venčanice sačinjenog od takozvanog crop top gornjeg dela I elegantne suknje koja prati liniju tela su pravi izbor za buduće mlade koje žele da svoj izgled istaknu autentičnošću.

img4

Venčanice – Megan Markl efekat

Ukoliko vam se vodite motom da je manje više jednostavni I svedeni modeli venčanica bez mnogo čipke I svetlucavih detalja su pravi izbor za vas.

img4

Koji god model haljine da izaberete, ono što nikada ne izlazi iz mode je udobnost. Bilo da je u pitanju venčanica otvorenih leđa, elegantna sirena Ili bajkovita princeza, najvažnije je da se osećate udobno I da bez brige uživate u savršenom danu.