Fotograf za venčanje

Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izabrani filteri:
Rezultata: 83
Beograd
Dvojica braće različitih interesovanja i ideja, spojeni u kreativan tim. Povezuju romantično i moderno i stvaraju vašu jedinstvenu priču kroz fotografije i video.
Beograd
Dobrodošli! Mi smo Jovana i Željko, strastveni videografi koji snimaju venčanja širom sveta. Ljubav prema stvaranju video sadržaja inspirisala nas je da stvorimo Deus Weddings, produkciju koja će zabeležiti božanstvene trenutke vašeg najradosnijeg dana. Imamo bogato iskustvo u snimanju venčanja različitih kultura i tradicija, gde poseban akcenat stavljamo na beleženje suštinske lepote vaše ljubavi. Emocije protkane osmesima i suzama radosnicama vaših najbližih biće ovekovečene u jedinstven film, film koji ćete iznova i iznova želeti da gledate. Destinacije širom sveta za nas su inspiracija, nude potencijal koji čeka da bude iskorišćen (velelepni kadrovi svetski poznatih građevina, nestvarni i bajkoviti morski i planinski predeli, egzotične destinacije…). Posvećenost detaljima gradi poseban osećaj estetike kroz koji želimo da opravdamo vaše poverenje. Nudimo uslugu visokog kvaliteta stvarajući filmove koji su mnogo više od jednostavnih video zapisa. Pružite nam čast da zabeležimo vašu priču i pretvorimo je u nezaboravno filmsko iskustvo. Vaša Deus Weddings produkcija.
Beograd
Da vam pričam da sam počeo sa fotografijom pre 14 godina, da se pre mene moj otac bavio fotografijom 20 godina, da sam se sa prvim uzimanjem aparata u ruke zaljubio u umetnost fotografije, a nakon toga kad sam otkrio videografiju otišao glavom u oblake, ništa vam ne znači. Ono što ću vam ovde reći je da je moja misija da ispričam vašu ljubavnu priču. Kad me upoznate lično shvatićete da je moj entuzijazam i ljubav prema ovom poslu direktno povezan sa vašim odnosom i vašom ljubavlju. Kada su emocije jake kod vas i kod mene su, tada ja ulazim u takozvanu “zonu”, gde dajem samo najbolje od sebe. Nekoliko puta sam čak i ja zaplakao uz mladence i ne stidim se toga. Ljubav je moja emocija, i želja mi je da moji radovi u vama i vašim voljenim izazovu ogromnu sreću, ljubav i suze radosnice kad ih pogledate nakon 20 i 30 godina. Svi koji se jave preko sajta Ludi kamen i to napomenu po inicijalnom kontaktu i dobijaju 10% popusta na cenu paketa.
Beograd
Spontano i sa emocijama. Tu sam da zabeležim neponovljive momente kojih ćete se rado sećati.Smeh, suze, zagrljaj, dodir... Verujem u snagu spontanog trenutka! Spontanost na najefikasniji način. Filmičan izgled fotografija je ono čemu težim. (Aesthetic)Sve fotografije dostavljam obrađene i u maksimalnoj rezoluciji.Tu sam da zabeležim vašu priču.PAKETI USLUGACelodnevno angažovanjePre wedding fotografisanjeFotografisanje na više lokacijaObrada fotografijeIzrada fotobukaAngažovanje na satPaketi za mladencePaketi za roditeljeSTILSavremeniFoto ŽurnalističkiPortretFilmičan
Beograd
Zovem se Liubov, moje ime znači "ljubav" i to je postao moj poziv. Fotografisanje venčanja drži posebno mesto u mom srcu i radu. Volim prirodnu, živahnu fotografiju koja oslikava najiskrenija osećanja. Za mene je važna estetika trenutka i autentičnost fotografije, zbog čega toliko volim crno-bele snimke. Ako vi, kao i ja, volite elegantne bezvremenske fotografije sa venčanja, onda vas čekam.
Beograd
Mi smo tu da vaše ideje pretočimo u stvarnost, a vaše najlepše trenutke sačuvamo od zaborava. Biće nam izuzetna čast da budemo deo vašeg najlepšeg dana. Jer kreiramo s ljubavlju. P.S. Photo
Beograd
Mi smo mladi, kreativni tim fotografa iz Beograda posvećen zabeležavanju vaših najlepših trenutaka.
Novi Sad
Aleksandar Čeliković Wedding fotograf – uvek u potrazi za romantičnim, iskrenim i autentičnim trenucima kroz vaše fotografije. Pružiću Vam nešto što je značajno i bez roka trajanja. Neviđene trenutke, način na koji ih pamtite, detalje iz snova i ljude koje volite su deo Vaše svadbene priče, a ja sam tu da uhvatim sve male savršeno nesavršene stvari, emocije i suptilne trenutke. Stvarajmo zajedno nasleđe za generacije koje dolaze!
Beograd
Slobodnog duha i bez postavljenih granica otkrivam svet i u svakom skrivenom kutku tražim novu inspiraciju. Fotografisanje venčanja za mene nije posao već ljubav i strast nošena stalnom potrebom za otkrivanjem skrivenih emocija, uhvaćenih u deliću vremena i zapisanih za budućnost. Zajedno sa vama kreiram uspomene, sa vama sanjam i živim snove, jer sam TAMO GDE MISLI POSTAJU STVARNOST.
Beograd
Spontana fotografija koja odiše emocijama. Tu sam da zabeležim neponovljive momente kojih ćete se rado sećati. Filmičan izgled fotografija je ono čemu težim. Tu sam da zabeležim vašu priču.
Beograd
Photobooth kutija namenjena je za sve vrste proslava ( rođendane,devojačke večeri,svadbe,krštenja,proslave firme, promovisanje novog brenda i još mnoge druge…) ''P.S.SweetMemories'' Foto kutija je prozivod retro dizajna u kojoj je sakriven najsavremeniji digitalni svet. Voliš selfi??? Znaš da danas važi sve što nije slikano nije se ni desilo??? E pa, da tvoj događaj ne bi bio zaboravljen omogući svojim gostima najluđe selfi slikanje, fotografije koje im kutija izbacuje u roku od 10 sekundi, najoriginalnije GIF-ove koje mogu odmah da koriste na svom telefonu i zabavne video poruke koje će da dele na svojim društvenim mrezama. Mi možemo da ti sačuvamo emocije, osmehe, atmosferu i sva lepa osećanja sa tvog događaja u jednoj maloj kutiji. Zato nas pozovi. :) Priušti svojim gostima i sebi nezaboravne momente i najlepšu uspomenu koju mogu da ponesu kući u vidu fotografije ili gifa na svom telefonu. Mi to zovemo moderno. Povezan si sa virtuelnim svetom i deliš sve na društvenim mrežama, a opet smo zadržali ono najlepše iz davnina a to je štampana fotografija, jer dobre stvari ipak nikad ne prolaze.
Novi Sad
Za nas, umetnost venčanja predstavlja pre svega spoj ljubavi prema portretno-dokumentarnoj fotografiji, i slobodu izražavanja. Težnju ka umetnickom izražavanju usmeravamo ka spontanim i narativnim trenucima vašeg dana, koje prenosimo na fotografiju i film. Sa takvim pristupom, sasvim smo sigurni da ćemo osigurati uspomene generacijama koje dolaze.
Stevana Brakusa 4, TC Stankov, Banovo Brdo
Fotografisanje svih vrsta dogadjaja, stampa foto-albuma, pozivnica, magneta za frizidere, postera, izrada fotografija na kasir peni, obrada u photoshop-u
Beograd
Profesionalno, diskretno, sa ili BEZ prodaje fotografija na dan venčanja!!! Naš način rada omogućava nam da radimo u svim restoranima - zato nemojte dozvoliti da Vas restorani uslovljavaju svojim fotografima. Izaberite sami koga zelite i ko ce Vam napraviti ""fotografije za ceo zivot""!!!
Srbija
Naš tim čine mladi, talentovani fotografi i videografi. Razvijamo i uspostavljamo prepoznatljiv stil. Mi smo tim! Naš cilj će uvek biti da zabeležimo nezaboravne i jedinstvene momente Vama bitnog dana. Uvek težimo ka tome da dokumentujemo prave emocije koje će ostati generacijama koje dolaze. Smatramo da je to velika odgovornost. Hvala na dosadašnjoj podršci i poverenju. Sa nestrpljenjem čekamo da se upoznamo!