Fotograf za venčanje

Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izabrani filteri:
Rezultata: 82
Beograd
Dvojica braće različitih interesovanja i ideja, spojeni u kreativan tim. Povezuju romantično i moderno i stvaraju vašu jedinstvenu priču kroz fotografije i video.
Vuka Karadzica 39-25, Mladenovac
wedding, portrait, visual art
Beograd
Spontano i sa emocijama. Tu sam da zabeležim neponovljive momente kojih ćete se rado sećati.Smeh, suze, zagrljaj, dodir... Verujem u snagu spontanog trenutka! Spontanost na najefikasniji način. Filmičan izgled fotografija je ono čemu težim. (Aesthetic)Sve fotografije dostavljam obrađene i u maksimalnoj rezoluciji.Tu sam da zabeležim vašu priču.PAKETI USLUGACelodnevno angažovanjePre wedding fotografisanjeFotografisanje na više lokacijaObrada fotografijeIzrada fotobukaAngažovanje na satPaketi za mladencePaketi za roditeljeSTILSavremeniFoto ŽurnalističkiPortretFilmičan
Beograd
Mi smo tu da vaše ideje pretočimo u stvarnost, a vaše najlepše trenutke sačuvamo od zaborava. Biće nam izuzetna čast da budemo deo vašeg najlepšeg dana. Jer kreiramo s ljubavlju. P.S. Photo
Beograd
Mi smo mladi, kreativni tim fotografa iz Beograda posvećen zabeležavanju vaših najlepših trenutaka.
Beograd
Zovem se Liubov, moje ime znači "ljubav" i to je postao moj poziv. Fotografisanje venčanja drži posebno mesto u mom srcu i radu. Volim prirodnu, živahnu fotografiju koja oslikava najiskrenija osećanja. Za mene je važna estetika trenutka i autentičnost fotografije, zbog čega toliko volim crno-bele snimke. Ako vi, kao i ja, volite elegantne bezvremenske fotografije sa venčanja, onda vas čekam.
Beograd
Spontana fotografija koja odiše emocijama. Tu sam da zabeležim neponovljive momente kojih ćete se rado sećati. Filmičan izgled fotografija je ono čemu težim. Tu sam da zabeležim vašu priču.
Beograd
Photobooth kutija namenjena je za sve vrste proslava ( rođendane,devojačke večeri,svadbe,krštenja,proslave firme, promovisanje novog brenda i još mnoge druge…) ''P.S.SweetMemories'' Foto kutija je prozivod retro dizajna u kojoj je sakriven najsavremeniji digitalni svet. Voliš selfi??? Znaš da danas važi sve što nije slikano nije se ni desilo??? E pa, da tvoj događaj ne bi bio zaboravljen omogući svojim gostima najluđe selfi slikanje, fotografije koje im kutija izbacuje u roku od 10 sekundi, najoriginalnije GIF-ove koje mogu odmah da koriste na svom telefonu i zabavne video poruke koje će da dele na svojim društvenim mrezama. Mi možemo da ti sačuvamo emocije, osmehe, atmosferu i sva lepa osećanja sa tvog događaja u jednoj maloj kutiji. Zato nas pozovi. :) Priušti svojim gostima i sebi nezaboravne momente i najlepšu uspomenu koju mogu da ponesu kući u vidu fotografije ili gifa na svom telefonu. Mi to zovemo moderno. Povezan si sa virtuelnim svetom i deliš sve na društvenim mrežama, a opet smo zadržali ono najlepše iz davnina a to je štampana fotografija, jer dobre stvari ipak nikad ne prolaze.
Novi Sad
Za nas, umetnost venčanja predstavlja pre svega spoj ljubavi prema portretno-dokumentarnoj fotografiji, i slobodu izražavanja. Težnju ka umetnickom izražavanju usmeravamo ka spontanim i narativnim trenucima vašeg dana, koje prenosimo na fotografiju i film. Sa takvim pristupom, sasvim smo sigurni da ćemo osigurati uspomene generacijama koje dolaze.
Stevana Brakusa 4, TC Stankov, Banovo Brdo
Fotografisanje svih vrsta dogadjaja, stampa foto-albuma, pozivnica, magneta za frizidere, postera, izrada fotografija na kasir peni, obrada u photoshop-u
Beograd
Profesionalno, diskretno, sa ili BEZ prodaje fotografija na dan venčanja!!! Naš način rada omogućava nam da radimo u svim restoranima - zato nemojte dozvoliti da Vas restorani uslovljavaju svojim fotografima. Izaberite sami koga zelite i ko ce Vam napraviti ""fotografije za ceo zivot""!!!
Srbija
Naš tim čine mladi, talentovani fotografi i videografi. Razvijamo i uspostavljamo prepoznatljiv stil. Mi smo tim! Naš cilj će uvek biti da zabeležimo nezaboravne i jedinstvene momente Vama bitnog dana. Uvek težimo ka tome da dokumentujemo prave emocije koje će ostati generacijama koje dolaze. Smatramo da je to velika odgovornost. Hvala na dosadašnjoj podršci i poverenju. Sa nestrpljenjem čekamo da se upoznamo!
Beograd
Inspirisan vašim emocijama, moja strast je pričanje vaših priča, priča o vašem odrastanju, životu, ljubavi, osećanjima i uspesima. Verujem u detalje i moć povezivanja jednih sa drugima. Moj cilj je da kreiram fotografije koje govore o tome ko ste vi i koje pokazuju vaše posebne trenutke. Vreme prolazi to je sigurno ali hajde da zajedno uramimo te poljupce, poglede, osmehe i napravimo uspomene kojima ćete se rado vraćati.
Beograd
Zovem se Aleksandar Lazić. Ja sam fotograf iz Beograda. Tu sam da uhvatim i zabeležim Vaše najbitnije trenutke u životu, ufotkam svaki momenat, emociju, osmeh, suze radosnice i napravim jednu lepu uspomenu od svega toga. Moje omiljene fotografije su emocije uhvaćene u pravom trenutku i pretvorene u crno belu fotografiju, takođe volim toplije tonove na fotografijama.Trudim se da, kada dođem na Vaše venčanje, budem neupadljiv i jednostavno samo beležim svaki momenat tog dana, bolje rečeno dokumentarni fotograf. Spreman sam za svaku akciju, žurku, igranje, ludilo i sve ostalo što jedan Vama bitan događaj sadrži. Tu sam da sve to proživim sa Vama, zabeležim i postanem Vaš prijatelj. Neću više gnjaviti o sebi, pustiću da moje fotografije govore o meni. Za svaku informaciju budite slobodni i kontaktirajte me.
Zelengorska 6
Profesor fotografije sa velikim iskustvom u fotografisanju portreta i venčanja.