Fotograf za venčanje

Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izabrani filteri:
Rezultata: 76
Beograd
Dvojica braće različitih interesovanja i ideja, spojeni u kreativan tim. Povezuju romantično i moderno i stvaraju vašu jedinstvenu priču kroz fotografije i video.
Beograd
Spontano i sa emocijama. Tu sam da zabeležim neponovljive momente kojih ćete se rado sećati.Smeh, suze, zagrljaj, dodir... Verujem u snagu spontanog trenutka! Spontanost na najefikasniji način. Filmičan izgled fotografija je ono čemu težim. (Aesthetic)Sve fotografije dostavljam obrađene i u maksimalnoj rezoluciji.Tu sam da zabeležim vašu priču.PAKETI USLUGACelodnevno angažovanjePre wedding fotografisanjeFotografisanje na više lokacijaObrada fotografijeIzrada fotobukaAngažovanje na satPaketi za mladencePaketi za roditeljeSTILSavremeniFoto ŽurnalističkiPortretFilmičan
Vuka Karadzica 39-25, Mladenovac
wedding, portrait, visual art
Beograd
Mi smo tu da vaše ideje pretočimo u stvarnost, a vaše najlepše trenutke sačuvamo od zaborava. Biće nam izuzetna čast da budemo deo vašeg najlepšeg dana. Jer kreiramo s ljubavlju. P.S. Photo
Beograd
Inspirisan vašim emocijama, moja strast je pričanje vaših priča, priča o vašem odrastanju, životu, ljubavi, osećanjima i uspesima. Verujem u detalje i moć povezivanja jednih sa drugima. Moj cilj je da kreiram fotografije koje govore o tome ko ste vi i koje pokazuju vaše posebne trenutke. Vreme prolazi to je sigurno ali hajde da zajedno uramimo te poljupce, poglede, osmehe i napravimo uspomene kojima ćete se rado vraćati.
Stevana Brakusa 4, TC Stankov, Banovo Brdo
Fotografisanje svih vrsta dogadjaja, stampa foto-albuma, pozivnica, magneta za frizidere, postera, izrada fotografija na kasir peni, obrada u photoshop-u
Beograd
Profesionalno, diskretno, sa ili BEZ prodaje fotografija na dan venčanja!!! Naš način rada omogućava nam da radimo u svim restoranima - zato nemojte dozvoliti da Vas restorani uslovljavaju svojim fotografima. Izaberite sami koga zelite i ko ce Vam napraviti ""fotografije za ceo zivot""!!!
Beograd
Zovem se Aleksandar Lazić. Ja sam fotograf iz Beograda. Tu sam da uhvatim i zabeležim Vaše najbitnije trenutke u životu, ufotkam svaki momenat, emociju, osmeh, suze radosnice i napravim jednu lepu uspomenu od svega toga. Moje omiljene fotografije su emocije uhvaćene u pravom trenutku i pretvorene u crno belu fotografiju, takođe volim toplije tonove na fotografijama.Trudim se da, kada dođem na Vaše venčanje, budem neupadljiv i jednostavno samo beležim svaki momenat tog dana, bolje rečeno dokumentarni fotograf. Spreman sam za svaku akciju, žurku, igranje, ludilo i sve ostalo što jedan Vama bitan događaj sadrži. Tu sam da sve to proživim sa Vama, zabeležim i postanem Vaš prijatelj. Neću više gnjaviti o sebi, pustiću da moje fotografije govore o meni. Za svaku informaciju budite slobodni i kontaktirajte me.
Zelengorska 6
Profesor fotografije sa velikim iskustvom u fotografisanju portreta i venčanja.
Beograd
Usluge profesionalnog fotografisanja i video snimanja.
Beograd
Cupcake Videos postavlja nove standarde kad je reč o snimanju venčanja. Naš kinematografski stil i kreativni pristup svakom izazovu daje za rezultat unikatne filmove koje želite da gledate iznova i iznova. Odlučili smo se za dokumentarni pristup sa željom da uživo zabeležimo sve ono što vaš svečani dan čini posebnim i po tome smo drugačiji od tradicionalnog pristupa snimanju venčanja. Diskretno ćemo 'uhvatiti' sve velike trenutke vašeg velikog dana i od njih ćemo, kreativnim postupcima filmske montaže, sklopiti autentičnu priču – vaš svadbeni film koji ćete zauvek voleti.
Beograd
Fotografski rad Peđe Vučvovića usmeren je na fotografisanje venčanja . Njegove fotografije odišu savršenim skladom prenoseći verodostojnu energiju svakog magičnog trenutka.
Bulevar Zorana Đinđića 33 /1a
Foto Tajna već dve decenije sa vama. Studio za foto i video produkciju, idealan izbor za dan vašeg venčanja ili neku drugu svečanost koju želite da sačuvate od zaborava. Naš tim čine fotografi sa dugogodišnjim iskustvom. Njihovo oštro oko i ljubav prema fotografiji ključ su lepote naših fotografija. Fotografisanje svadbi, krštenja, rođendana za nas je mnogo više od posla, svaka proslava je nova avantura kada postajemo deo vašeg najlepšeg dana. Ukažite nam poverenje i biće nam čast da ovekovečimo svaki momenat vašeg slavlja... jer vredno je čuvanja!
Novi Sad
Aleksandar Čeliković Wedding fotograf – uvek u potrazi za romantičnim, iskrenim i autentičnim trenucima kroz vaše fotografije. Pružiću Vam nešto što je značajno i bez roka trajanja. Neviđene trenutke, način na koji ih pamtite, detalje iz snova i ljude koje volite su deo Vaše svadbene priče, a ja sam tu da uhvatim sve male savršeno nesavršene stvari, emocije i suptilne trenutke. Stvarajmo zajedno nasleđe za generacije koje dolaze!
Karađorđeva 116/1, Valjevo
Zagrljaj, suze, smeh.Velike emocije i iskreni trenutci. Priča o vašem danu venčanja na način koji je jedinstven kao i vaša ljubav! Tu smo da zajedno napravimo nešto jedinstveno!!! Kažu da fotografija vredi više od hiljadu reči...nas dvojica pored istog imena i prezimena imamo i istu strast prema fotografiji... Svesni ste da vaši momenti ostaju kao uspomene sačuvane na fotografijama. Mi smo tu da kroz objektiv vidimo i najmanji detalj i od zaborava sačuvamo svaku emociju. Ako želite da vaše fotografije budu autentične, da zabeleže vaše najdragocenije momente na jedinstven način, tu smo mi Đoković i Đorđe... Vi ćete dati sve od sebe da vaš dan izgleda neverovatno, ukoliko fotografije ne budu svedočile o tome, vremenom će i vaše sećanje na važne datume bledeti...tu smo da sačuvamo vaše dragocene trenutke... Fotografisanje venčanja, rođendana, krštenja... fotografisanje proizvoda, korporativna fotografija...fotografisanje događaja....fotografisanje enterijera i eksterijera...