O nama

Kreativan, vedar, profesionalan tim koji čine virtuozi digitalnog marketinga i vrhunski stručnjaci u domenu biznis development-a.

Šta radimo

Raspolažemo mnoštvom inovativnih ideja i gomilom korisnih informacija koje će pomoći mladencima na putu do savršenog venčanja kao i biznisima da marketinški predstave svoje poslovanje ciljnoj grupi korisnika.

Zašto ovo radimo

Pružamo pomoć mladencima da brzo, lako i sa znatnim uštedama i odsustvom stresa organizuju svoje venčanje, a biznisima da svoju unikatnu ponudu predstave na pravi nacin.

Cilj nam je kreiranje regionalno prepoznatljivog brenda i jedinstvenog mesta za pretragu svih usluga u oblasti organizacije venčanja.

Inspirisani ovom misijom, okupili smo grupu istomišljenika i entuzijastičnih stručnjaka koji marljivo rade na ispunjavanju postavljenog cilja, svesni značaja savršenog dana u životima budućih bračnih parova. Vođeni ovom misijom želimo da svima koji se odluče da stanu na ludi kamen, olakšamo put do savršenog venčanja i pomognemo da snove pretočite u javu.

Da i najzahtevnija mlada odabere venčanicu po svojoj meri, da za venčanje u opštini ne fali jedan papir, da muzika podigne i najstidjivijeg gosta sa stolice, da pronađete fotografa koji će uhvatiti neponovljive trenutke. Ukratko, da se sve kockice sklope.

Naša vizija

Dostupnost informacija potrebnih mladencima prilikom organizacije venčanja, povezivanje sa vendorima kao i digitalno predstavljanje poslovanja svih vendora u različitim kategorijama iz domena venčanja i svadbi.

Po čemu se razlikujemo od drugih

Karakteriše nas neprestani rad na razvoju novih ideja, unapređivanje postojećih načina poslovanja, moderan dizajn, inovativne tehnološke i korisničke funkcionalnosti portala koje do sada nisu viđene na našem tržištu, originalno mesto gde se sreću ponuda i potražnja, jedinstven i jednostavan koncept za pretragu svih usluga iz domena venčanja, potkrepljen proverenim i tačnim informacijama.

Gde nas možete pronaći

Dostupni smo na instagramufejsbukupinterestuyoutube-u gde možete pronaći mnoge zanimljive sadržaje i korisne informacije. Neka vam naša kreativnost i profesionalnost inspirišu dan.

Ukoliko imate neku zanimljivu ideju koju želite da podelite sa nama i mislite da budućim bračnim parovima mogu biti od koristi,

pišite nam na info@ludikamen.rs