Pronađite najlepše pozivnice i impresionirajte goste lucidnim pozivom na najlepši dan Vašeg života.

Pozivnice za venčanje su mali detalj koji može dati pečat stila ili originalnosti Vašem svečanom događaju, izaberite najbolje kreatore pozivnica na portalu Ludi Kamen.

Izabrani filteri:
Rezultata: 32
Beograd, Srbija
Planirate izradu pozivnica za venčanje? Zakazali ste venčanje i razmišljate o tekstu i potrebnom broju pozivnica za venčanje koje treba odštampati za vaše goste. Postoji i drugačiji način da obavestite vaše goste, koji vas oslobađa računanja potrebnog broja pozivnica za venčanje a ujedno vam omogućava izmenu i dopunu teksta u bilo kom momentu kao i prikaz vaših fotografija, mapa sa lokacijama i forme za elektronsku potvrdu prisustva. Kako? Mladenački sajt, vaša elektronska pozivnica za venčanje. Za neznatno veći iznos od klasičnih pozivnica za venčanje, kreirajte romantičnu, interaktivnu i unikatnu pozivnicu. Kako vam elektronska pozivnica za venčanje štedi vreme i novac? – Mogućnost izmene i dodavanja sadržaja u svakom momentu, bez dodatnog štampanja i troškova – Pored teksta, dodajte vaše fotografije, ljubavnu priču, mapu sa lokacijama crkvenog i građanskog venčanja – Gostima u drugom gradu ili državi prosledite link putem email-a ili društvenih mreža – Omogućite gostima elektronsku potvrdu prisustva i izbegnite brojne telefonske pozive i vođenje evidencije na papiru – Umesto dodatnog štampanja pozivnica za venčanje, jednostavno prosledite link ka vašem mladenačkom sajtu – Kreirajte listu poklona koje želite, izbegnite dupliranja i osigurajte dobijanje stvari koje će vam zaista trebati
Prvomajska 81, Zemun, Beograd
U prilici smo da Vam ponudimo ekskluzivne svadbene pozivnice za Vaš najradosniji dan, od renomiranog Turskog proizvođača. Sve pozivnice su izrađene od vrhunskih i ekskluzivnih papira i kartona. Sve pozivnice su izrađene u vrhunskoj tehnici štampe (ofset štampa, blindruk, zlatotisk, parcijalni UV lak, paus …)
Višegradska 16, Beograd
"ArtDekor" je porodična firma sa višegodišnjim iskustvom, počev od 2002 godine.. Firma se bavi kompletnom dekoracijom svečanih sala za proslave, venčanja, rođendane, mature, jubileje i drugo. Iza nas su stotine zadovoljnih klijenata širom Srbije. Možete nas pronaći u Beogradu u ulici Višegradskoj 16. Naše dekoracije obuhvataju: dekoraciju mladenačkog stola, presvlake za stolice ( sa dvadeset nijansi mašni), salvete, satenske trake za stolove, cvetne aranžmane( ikebane, bidermajere, lukove, svećnjake) i preko 200 modela pozivnica za venčanja. Posebno izdvajamo balone ( balon eksplozije, stubove, lukove, bukete, helijum balone). Takođe radimo i cvetiće za kićenje svatova i narukvice, korpe za cvetiće, dekoracija sveća za crkveno venčanje, peškire za devera, jastuče za burme, dekoracije čaša za šampanjac.
Jurija Gagarina 12b/11, zgrada Iris, Beograd
Leo 32 je specijalizovana veleprodaja sa dugogodišnjim iskustvom od preko 20 godina u uvozu i distribuciji papirne galanterije. U našem raznovrsnom asortimanu možete pronaći pozivnice i čestitke za različite dogadjaje poput venčanja, rođendana, slavlja, krštenja, dizajnirane po Vašem ukusu. Takođe, dostupna je i široka lepeza ukrasnih papira za pakovanje i koverti. Saradjujući sa svetski renomiranim proizvodjačima i kao njihovi direktni uvoznici u mogućnosti smo da vam ponudimo kompletnu paletu njihovih proizvoda po najpovoljnijim cenama. Preko 500 modela sa najraznovrsnijim motivima proizvedenih od najkvalitetnijih materijala može biti na vašoj adresi za samo 3-4 dana. Atraktivan dizajn, najkraći rokovi isporuke i inovativne tehnologije štampe su nešto što nas izdvaja od drugih. Svojim dugogodišnjim iskustvom i radom stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih kupaca i time se pozicionirali kao vodeća firma u ovoj oblasti. Odaberite pozivnicu koja se najviše uklapa u Vas savršen dan, a mi ćemo se pobrinuti da sve Vaše želje ispunimo u najkraćem roku.
Todora od Stalaća 1/36, Kruševac
Mi smo specijalizovana firma za izradu svih vrsta pozivnica. U ponudi imamo preko 600 različito dizajniranih modela. Naš tim dizajnera je napravio široku paletu modela, od modernog dizajna do tradicionalnih pozivnica.
Mileševska 37, Beograd
Naša firma će lično predvoditi stvaranje i dizajn Vaše proslave od koncepta do završetka . Bez obzira gde bile , naše svadbe odražavaju način života i ličnosti svakog para . Mi blisko sarađujemo sa našim mladencima da stvore nezaboravne trenutke, ne samo za njih , već i za njihove porodice i prijatelje , koji će ostaviti trajan utisak . Svaki događaj je jedinstven i posebno dizajniran za svakog klijenta . Mi uvek kombinujemo strast sa efikasnošću , ličnost sa originalnošću , snove sa detaljima i savršenstvo sa proslavama. Nalazimo se na Vračaru, u Beogradu, dođite kod nas da isplaniramo VAŠ VELIKI DAN. Za više informacija i kako bi ste najavili svoj dolazak , kontaktirajte nas.
Dobanovačka 5, Zemun, Beograd
MI SMO... deo Agencije "Klodovik", osnovane u Pragu 1996. godine. Od 2002. radimo i u Beogradu. Firmu čini tim dizajnera koji se trude da sve učine kako bi naši klijenti bili zadovoljni. NAŠA IDEJA je da svojim radom širimo broj klijenata koji nas, za sada, preporučuju :) Imamo online prodaju pozivnica za venčanje za zemlje EU, sa sedištem u Pragu i Beču, a za Srbiju i zemlje bivše Jugoslavije pozivnice izrađujemo u Beogradu. U Zemunu je naše glavno sedište, i nadamo se da ćete doći u naš prostor gde ćete pogledati sve naše radove.
Stevana Brakusa 4, tržni centar Stankom, Beograd
Izrada personalizovanih pozivnica po želji mladenaca.
Požeska 49-51, Beograd
Copy shop Vam nudi izuzetan izbor pozivnica za venčanje, u ponudi imamo preko 100 vrsta imodela pozivnica po specijalnim cenama. Za izradu pozivnica koriste se najkvalitetniji papiri od standardnih papira do sedefastih, reljefnih i drugih specijalnih, visokokvalitetnih papira. Pored pozivnica nudimo i uslugu štampe teksta po vašoj želji u fontu koji vi izaberete iz naše ponude. Svaka odpozivnica za venčanja ima odgovarajuci koverat ili kutijicu u zavisnosti odveličine modela i boje pozivnice. Naš tim setrudi da zadovolji sve koji traže nešto novo, kvalitetno i jedinstveno.
Zdravka Čelara 12, Beograd
Najpovoljniji Copy Centar na prostorima Srbije i okoline. Izrada pozivnica za venčanje na drvetu i kliritu uz dizajn po vašoj želji, digitalna štampa, fotokopiranje, tvrdo koričenje, plotovanje, štampa velikih formata, postera, skeniranje i digitalizacija.
Danila Bojovića 17c, Beograd
Pozivnice za venčanje , krštenje , rođendane i čestitke za sve prilike.
Zrenjaninski put 3d, Beograd
Za Vaš najlepši dan. Najveći izbor elegantnih pozivnica na jednom mestu.
Arčibalda Rajsa 58, Beograd
SZR "TERZIĆ" je osnovana 16.03.1993. godine Osnovna delatnost radnje je proizvodnja, uvoz i izvoz pozivnica za svadbe i ostale svečanosti (pozivnice za venčanje, pozivnice za koktele, pozivnice za prijeme, pozivnice za rođendane, pozivnice za krštenje itd.) Bilo da želite da Vaše venčanje izgleda originalno, nesvakidašnje ili skromno Vaše pozivnice za venčanja treba da budu u skladu sa vama i vašim danom iz snova… Uputite Vašim gostima pozivnice za venčanje koja će vaše venčanje izdvojiti od ostalih venčanja.
Uzun Mirkova 3, Beograd
Ponosni smo što možemo da vam predstavimo Pozivnice Lana koje predstavljaju spoj originalnog dizajna, inovativnih grafičkih rešenja, složenih postupaka štampe i najkvalitetnijih i najluksuznijih italijanskih papira. Ključ našeg uspeha je brzina, preciznost i kvalitet a naš primarni cilj je da svi naši klijenti budu zadovoljni. Zahvaljujući tome naša kompanija zauzima lidersku poziciju u ovoj oblasti već dvanaest godina jer smo mi JEDINI PRAVI PROIZVOĐAČI POZIVNICA, ČESTITKI, KUTIJICA, FINIH KOVERATA U SRBIJI. Predstavljamo vam naš obiman asortiman proizvoda, mi proizvodimo i izvozimo u zemlje Evropske unije, Ameriku, Australiju, čak i Afriku: pozivnice za venčanje (za svadbe), pozivnice za rodjendane (posebno pozivnice za 1. rodjendan/pozivnice za krštenja; dečije pozivnice i pozivnice za 18. rodjendan), poslovne pozivnice za prijeme, modne revije, čestitke, zahvalnice, brojeve za stolove, kao i sve ostale štampane proizvode, flajere, kataloge, reklamni materijal. Želimo posebno da naglasimo da imamo čak i sopstvenu proizvodnju koverata, proizvodnju kutija i kutijica za bombone, kutijica za nakit. U našoj obimnoj ponudi pronaći ćete neobične pozivnice u obliku puzzle slagalica, muzičkog cd-a/ploče, avio karte, pozivnice u obliku pasoša, školjke, lepeze, knjige, pozivnice kao ulaznica za pozorište, bioskop ili fudbalsku utakmicu. Mi smo jedna od retkih štamparija koja objedinjuje sve vrste i tehnike štampe i jedna od retkih specijalizovanih štamparija koja poseduje najmoderniju tehnologiju koja može pružiti kvalitet otiska: digitalna štampa, ofset štampa, zlatotisak, srebrotisak (štampu sa zlatnom, srebrnom folijom), sito štampa u zlatnoj, srebrnoj i u svim bojama, blindruk, suvi žig (reljefna štampa, obično radimo inicijale klijenata na kovertama), štampa sa specijalnim efektima (termografija) sa izdignutim slovima, glitter štampa sa šljokicama, sečenje papira na bilo koji neravan oblik (štancovanje), letterpress – utisnuta slova u pamuk papiru ili na plišanim materijalima...štampa fotografija na pozivnicama. Stoga možemo izraditi pozivnice po želji i po dizajnu svakog klijenta a takođe možemo svaki naš postojeći model prilagoditi specifičnim zahtevima.
Braće Jugovića 3/1, Beograd
Kompletna dekoracija venčanja, cveće, pozivnice za venčanje, oprema, kićenje svatova, dekoracija sale i još mnogo toga možete pronaći u našoj ponudi. Naš kreativni tim ručno izrađuje sve pozivnice, pa smo u mogućnosti da Vam ponudimo da sami kreirate svoju pozivnicu, izaberete boje, kreirate model...