Pronađite najlepše pozivnice i impresionirajte goste lucidnim pozivom na najlepši dan Vašeg života.

Pozivnice za venčanje su mali detalj koji može dati pečat stila ili originalnosti Vašem svečanom događaju, izaberite najbolje kreatore pozivnica na portalu Ludi Kamen.

Izabrani filteri:
Rezultata: 32
Valjevo
Želite li da vaše venčanje bude posebno i da privuče pažnju gostiju, razmislite o korišćenju online pozivnica koje dolaze sa personalizovanim logotipom sa vašim imenima ili inicijalima. Preuzmite potpunu kontrolu nad dizajnom pozivnice, birajući boje i fontove koji će se savršeno uklopiti sa vašim željama i stilom, i učinite svoju pozivnicu nezaboravnom i jedinstvenom. Online pozivnice nisu samo jedna slika, već su vaš lični veb-sajt. One nude mogućnost da kreirate pozivnicu prema svojim željama, tako da ona odražava vaš stil. Takođe, ove pozivnice nude praktične funkcije poput odbrojavanja dana do događaja, mapa sa lokacijama i forme za potvrdu prisustva, što će olakšati prijavu vašim gostima i smanjiti vaš trud i troškove. Učinite svoje venčanje jedinstvenim sa online pozivnicama koje predstavljaju savršeno rešenje za moderna venčanja.
Beograd, Srbija
Online prodaja pozivnica za venčanje. Najveći izbor pozivnica za venčanje i ostalih proizvoda za Vaše venčanje. Pozivnice za svadbu, brojevi za stolove, kitnja za svatove i još mnogo toga.
Arčibalda Rajsa 58, Beograd
SZR "TERZIĆ" je osnovana 16.03.1993. godine Osnovna delatnost radnje je proizvodnja, uvoz i izvoz pozivnica za svadbe i ostale svečanosti (pozivnice za venčanje, pozivnice za koktele, pozivnice za prijeme, pozivnice za rođendane, pozivnice za krštenje itd.) Bilo da želite da Vaše venčanje izgleda originalno, nesvakidašnje ili skromno Vaše pozivnice za venčanja treba da budu u skladu sa vama i vašim danom iz snova… Uputite Vašim gostima pozivnice za venčanje koja će vaše venčanje izdvojiti od ostalih venčanja.
Todora od Stalaća 1/36, Kruševac
Mi smo specijalizovana firma za izradu svih vrsta pozivnica. U ponudi imamo preko 600 različito dizajniranih modela. Naš tim dizajnera je napravio široku paletu modela, od modernog dizajna do tradicionalnih pozivnica.
Zrenjaninski put 3d, Beograd
Za Vaš najlepši dan. Najveći izbor elegantnih pozivnica na jednom mestu.
Jurija Gagarina 151a, Beograd
Pozivnice, cvetići za kićenje, čaše, sveće, bedževi, devojačko veče, kutije za novac, poklončići za goste
Jurija Gagarina 12b/11, zgrada Iris, Beograd
Leo 32 je specijalizovana veleprodaja sa dugogodišnjim iskustvom od preko 20 godina u uvozu i distribuciji papirne galanterije. U našem raznovrsnom asortimanu možete pronaći pozivnice i čestitke za različite dogadjaje poput venčanja, rođendana, slavlja, krštenja, dizajnirane po Vašem ukusu. Takođe, dostupna je i široka lepeza ukrasnih papira za pakovanje i koverti. Saradjujući sa svetski renomiranim proizvodjačima i kao njihovi direktni uvoznici u mogućnosti smo da vam ponudimo kompletnu paletu njihovih proizvoda po najpovoljnijim cenama. Preko 500 modela sa najraznovrsnijim motivima proizvedenih od najkvalitetnijih materijala može biti na vašoj adresi za samo 3-4 dana. Atraktivan dizajn, najkraći rokovi isporuke i inovativne tehnologije štampe su nešto što nas izdvaja od drugih. Svojim dugogodišnjim iskustvom i radom stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih kupaca i time se pozicionirali kao vodeća firma u ovoj oblasti. Odaberite pozivnicu koja se najviše uklapa u Vas savršen dan, a mi ćemo se pobrinuti da sve Vaše želje ispunimo u najkraćem roku.
Dunavski kej 20, Beograd
Pozivnice za venčanje. Najveći izbor! Najpovoljnija cena! Štampa teksta u roku od 15 minuta.
Danila Bojovića 17c, Beograd
Pozivnice za venčanje , krštenje , rođendane i čestitke za sve prilike.
Zdravka Čelara 12, Beograd
Najpovoljniji Copy Centar na prostorima Srbije i okoline. Izrada pozivnica za venčanje na drvetu i kliritu uz dizajn po vašoj želji, digitalna štampa, fotokopiranje, tvrdo koričenje, plotovanje, štampa velikih formata, postera, skeniranje i digitalizacija.
Glavna 21, Beograd
ARKADIA je agencija za organizaciju i dekoraciju venčanja i svih drugih privatnih i poslovnih proslava koja je osnovana pre deset godina u Beogradu. Od tada do danas neprekidno rastemo, razvijamo se i obogaćujemo svoju ponudu i asortiman. U svom sastavu imamo više stučnjaka za razne oblasti koji doprinose našem poslovanju i upotpunjuju dalatnost kojom se bavimo.
Višegradska 16, Beograd
ArtDekor je porodična firma sa višegodišnjim iskustvom, počev od 2002 godine.. Firma se bavi kompletnom dekoracijom svečanih sala za proslave, venčanja, rođendane, mature, jubileje i drugo. Iza nas su stotine zadovoljnih klijenata širom Srbije.
Kneza Višeslava 63, Beograd
Naše pozivnice za venčanja će vaš najsrećniji dan učiniti još srećnijim, i podeliće vašu sreću svima onima koji ih dobiju. Pozivnica koja je rađena po vašim zamislima ili našem dizajnu, potpuno unikatna, oduševiće vaše zvanice i ostaće im kao divna uspomena. Pozivnice za venčanja koje vidite na slikama su neki od naših gotovih dizajna, a mogu se napraviti i pozivnice za venčanja i druge događaje po vašoj želji. Mogu biti na jedan prevoj, na dva, a ima i onih svedenih, bez prevoja. Papiri na kojima su odštampane su raznih boja i tekstura i mogu se menjati po vašem ukusu i želji. U ponudi imamo i odgovarajuće koverte od istog ili papira koji se idealno uklapa u dizajn pozivnica, a neki od dizajna naših pozivnica za venčanja su pogodni i da se koriste bez koverte. To su pozivnice na prevoj na koje se može dodati ukrasna traka koja, vezivanjem u mašnu, drži pozivnicu zatvorenom i čini je zanimljivijom.
Požeska 49-51, Beograd
Copy shop Vam nudi izuzetan izbor pozivnica za venčanje, u ponudi imamo preko 100 vrsta imodela pozivnica po specijalnim cenama. Za izradu pozivnica koriste se najkvalitetniji papiri od standardnih papira do sedefastih, reljefnih i drugih specijalnih, visokokvalitetnih papira. Pored pozivnica nudimo i uslugu štampe teksta po vašoj želji u fontu koji vi izaberete iz naše ponude. Svaka odpozivnica za venčanja ima odgovarajuci koverat ili kutijicu u zavisnosti odveličine modela i boje pozivnice. Naš tim setrudi da zadovolji sve koji traže nešto novo, kvalitetno i jedinstveno.
Jurija Gagarina 151a, Beograd
Danijelin kutak se bavi organizacijom i dekoracijom svih vrsta događaja, od rođendana, krštenja, veridbi i venčanja do glamuroznih otvaranja, promocija, koktela, koncerata i drugih proslava.