Pronađite najlepše pozivnice i impresionirajte goste lucidnim pozivom na najlepši dan Vašeg života.

Pozivnice za venčanje su mali detalj koji može dati pečat stila ili originalnosti Vašem svečanom događaju, izaberite najbolje kreatore pozivnica na portalu Ludi Kamen.

Izabrani filteri:
Rezultata: 32
Danila Bojovića 17c, Beograd
Pozivnice za venčanje , krštenje , rođendane i čestitke za sve prilike.
Ada Ciganlija bb, Beograd
Dekoracija restorana, mladenacki stolovi, stolovi za goste, pokloni za goste, dekoracija automobila, pozivnice, bidermajeri, dekoracija balonima...
Braće Jugovića 3/1, Beograd
Kompletna dekoracija venčanja, cveće, pozivnice za venčanje, oprema, kićenje svatova, dekoracija sale i još mnogo toga možete pronaći u našoj ponudi. Naš kreativni tim ručno izrađuje sve pozivnice, pa smo u mogućnosti da Vam ponudimo da sami kreirate svoju pozivnicu, izaberete boje, kreirate model...
Glavna 21, Beograd
ARKADIA je agencija za organizaciju i dekoraciju venčanja i svih drugih privatnih i poslovnih proslava koja je osnovana pre deset godina u Beogradu. Od tada do danas neprekidno rastemo, razvijamo se i obogaćujemo svoju ponudu i asortiman. U svom sastavu imamo više stučnjaka za razne oblasti koji doprinose našem poslovanju i upotpunjuju dalatnost kojom se bavimo.
Beograd, Srbija
Planirate izradu pozivnica za venčanje? Zakazali ste venčanje i razmišljate o tekstu i potrebnom broju pozivnica za venčanje koje treba odštampati za vaše goste. Postoji i drugačiji način da obavestite vaše goste, koji vas oslobađa računanja potrebnog broja pozivnica za venčanje a ujedno vam omogućava izmenu i dopunu teksta u bilo kom momentu kao i prikaz vaših fotografija, mapa sa lokacijama i forme za elektronsku potvrdu prisustva. Kako? Mladenački sajt, vaša elektronska pozivnica za venčanje. Za neznatno veći iznos od klasičnih pozivnica za venčanje, kreirajte romantičnu, interaktivnu i unikatnu pozivnicu. Kako vam elektronska pozivnica za venčanje štedi vreme i novac? – Mogućnost izmene i dodavanja sadržaja u svakom momentu, bez dodatnog štampanja i troškova – Pored teksta, dodajte vaše fotografije, ljubavnu priču, mapu sa lokacijama crkvenog i građanskog venčanja – Gostima u drugom gradu ili državi prosledite link putem email-a ili društvenih mreža – Omogućite gostima elektronsku potvrdu prisustva i izbegnite brojne telefonske pozive i vođenje evidencije na papiru – Umesto dodatnog štampanja pozivnica za venčanje, jednostavno prosledite link ka vašem mladenačkom sajtu – Kreirajte listu poklona koje želite, izbegnite dupliranja i osigurajte dobijanje stvari koje će vam zaista trebati
Valjevo
Želite li da vaše venčanje bude posebno i da privuče pažnju gostiju, razmislite o korišćenju online pozivnica koje dolaze sa personalizovanim logotipom sa vašim imenima ili inicijalima. Preuzmite potpunu kontrolu nad dizajnom pozivnice, birajući boje i fontove koji će se savršeno uklopiti sa vašim željama i stilom, i učinite svoju pozivnicu nezaboravnom i jedinstvenom. Online pozivnice nisu samo jedna slika, već su vaš lični veb-sajt. One nude mogućnost da kreirate pozivnicu prema svojim željama, tako da ona odražava vaš stil. Takođe, ove pozivnice nude praktične funkcije poput odbrojavanja dana do događaja, mapa sa lokacijama i forme za potvrdu prisustva, što će olakšati prijavu vašim gostima i smanjiti vaš trud i troškove. Učinite svoje venčanje jedinstvenim sa online pozivnicama koje predstavljaju savršeno rešenje za moderna venčanja.
Uzun Mirkova 3, Beograd
Ponosni smo što možemo da vam predstavimo Pozivnice Lana koje predstavljaju spoj originalnog dizajna, inovativnih grafičkih rešenja, složenih postupaka štampe i najkvalitetnijih i najluksuznijih italijanskih papira. Ključ našeg uspeha je brzina, preciznost i kvalitet a naš primarni cilj je da svi naši klijenti budu zadovoljni. Zahvaljujući tome naša kompanija zauzima lidersku poziciju u ovoj oblasti već dvanaest godina jer smo mi JEDINI PRAVI PROIZVOĐAČI POZIVNICA, ČESTITKI, KUTIJICA, FINIH KOVERATA U SRBIJI. Predstavljamo vam naš obiman asortiman proizvoda, mi proizvodimo i izvozimo u zemlje Evropske unije, Ameriku, Australiju, čak i Afriku: pozivnice za venčanje (za svadbe), pozivnice za rodjendane (posebno pozivnice za 1. rodjendan/pozivnice za krštenja; dečije pozivnice i pozivnice za 18. rodjendan), poslovne pozivnice za prijeme, modne revije, čestitke, zahvalnice, brojeve za stolove, kao i sve ostale štampane proizvode, flajere, kataloge, reklamni materijal. Želimo posebno da naglasimo da imamo čak i sopstvenu proizvodnju koverata, proizvodnju kutija i kutijica za bombone, kutijica za nakit. U našoj obimnoj ponudi pronaći ćete neobične pozivnice u obliku puzzle slagalica, muzičkog cd-a/ploče, avio karte, pozivnice u obliku pasoša, školjke, lepeze, knjige, pozivnice kao ulaznica za pozorište, bioskop ili fudbalsku utakmicu. Mi smo jedna od retkih štamparija koja objedinjuje sve vrste i tehnike štampe i jedna od retkih specijalizovanih štamparija koja poseduje najmoderniju tehnologiju koja može pružiti kvalitet otiska: digitalna štampa, ofset štampa, zlatotisak, srebrotisak (štampu sa zlatnom, srebrnom folijom), sito štampa u zlatnoj, srebrnoj i u svim bojama, blindruk, suvi žig (reljefna štampa, obično radimo inicijale klijenata na kovertama), štampa sa specijalnim efektima (termografija) sa izdignutim slovima, glitter štampa sa šljokicama, sečenje papira na bilo koji neravan oblik (štancovanje), letterpress – utisnuta slova u pamuk papiru ili na plišanim materijalima...štampa fotografija na pozivnicama. Stoga možemo izraditi pozivnice po želji i po dizajnu svakog klijenta a takođe možemo svaki naš postojeći model prilagoditi specifičnim zahtevima.
Vojislava Ilića 80, Beograd
Kreativni tim MONDO SPOSA je nastao iz želje da Vam pomogne da Vaš čin venčanja i proslava učini još svečanijim. Svojim originalnim idejama i jedinstvenim odabirom dekorativnih elemenata koji odgovaraju svakoj temi,boji i stilu, ostvarujemo sve vaše želje.
Beograd, Srbija
Venčanje, rođendan, veridba… za tako veliki dan trebaće vam originalne pozivnice, sa najfinijom štampom, izrađene na kvalitetnom papiru. Imamo ih! Započnite pripreme za vašu proslavu sa nekom od naših pozivnica, koje smo za vas pravili sa posebnom pažnjom. Zajedno sa pozivnicom, u odgovarajuću kovertu stavite i karticu RSVP sa istim dizajnom i na ovaj lep način zamolite goste da vam do određenog datuma potvrde dolazak na vašu proslavu. Začinite još malo i dodajte na kovertu nalepnicu. E sad je pozivnica spremna da se lično uruči ili pošalje poštom nekom dragom gostu. Kada proslava prođe, pošaljite gostima zahvlanice i pokažite im koliko vam je njihovo prisustvo taj dan upotpunilo slavlje.
Majora Zorana Radosavljevića 289, Batajnica, Beograd
Potrebne su Vam pozivnice za venčanje ili neko drugo slavlje? Nema problema, dođite kod nas, pogledajte naš bogati katalog pozivnica. Ako tu ne nađete onu koja Vam odgovara, imamo i VIP katalog, luksuzne pozivnice, tu ćete možda pronaći onu pravu. Ako ni to ne pomogne, recite našim dizajnerima šta želite a mi ćemo Vam napraviti baš takve pozivnice.Pored pozivnica, kod nas možete dobiti i brojeve za stolove što će Vašim gostima olakšati pronalaženje svog mesta na Vašoj proslavi.Kako bismo uspeli na vreme da Vam isporučimo pozivnice, molimo Vas da ih blagovremeno naručite. Zbog tehnika štampe koje se primenjuju u štampi, rok isporuke može da varira u zavisnosti od izabrane vrste pozivnica a to Vam možemo reći prilikom izbora željene pozivnice.
Zdravka Čelara 12, Beograd
Najpovoljniji Copy Centar na prostorima Srbije i okoline. Izrada pozivnica za venčanje na drvetu i kliritu uz dizajn po vašoj želji, digitalna štampa, fotokopiranje, tvrdo koričenje, plotovanje, štampa velikih formata, postera, skeniranje i digitalizacija.
Jurija Gagarina 12b/11, zgrada Iris, Beograd
Leo 32 je specijalizovana veleprodaja sa dugogodišnjim iskustvom od preko 20 godina u uvozu i distribuciji papirne galanterije. U našem raznovrsnom asortimanu možete pronaći pozivnice i čestitke za različite dogadjaje poput venčanja, rođendana, slavlja, krštenja, dizajnirane po Vašem ukusu. Takođe, dostupna je i široka lepeza ukrasnih papira za pakovanje i koverti. Saradjujući sa svetski renomiranim proizvodjačima i kao njihovi direktni uvoznici u mogućnosti smo da vam ponudimo kompletnu paletu njihovih proizvoda po najpovoljnijim cenama. Preko 500 modela sa najraznovrsnijim motivima proizvedenih od najkvalitetnijih materijala može biti na vašoj adresi za samo 3-4 dana. Atraktivan dizajn, najkraći rokovi isporuke i inovativne tehnologije štampe su nešto što nas izdvaja od drugih. Svojim dugogodišnjim iskustvom i radom stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih kupaca i time se pozicionirali kao vodeća firma u ovoj oblasti. Odaberite pozivnicu koja se najviše uklapa u Vas savršen dan, a mi ćemo se pobrinuti da sve Vaše želje ispunimo u najkraćem roku.
Jurija Gagarina 151a, TC Piramida, Beograd
„KUĆICA“ pruža profesionalne usluge organizacije venčanja, dekoracije venčanja, kićenja gostiju, romantične pozivnice, neodoljive ukrasne cvetiće, originalne darove ( poklone za goste), živopisne aranžmane, izradu raznih dekorativnih sitnica i neobičnih dekoracija. Zahvaljujuci našim zadovoljnim klijentima i njihovoj preporuci, postali smo tim koji uspešno funkcioniše već 14 godina. Ukoliko odlučite da nam poklonite poverenje, sa zadovoljstvom ćemo učiniti Vaše slavje specijalnim događajem koji će se pamtiti zauvek.
Aleksandra Dubčeka 64, Beograd
U našem asortimanu možete naći pozivnice za venčanja, pozivnice za krštenja, pozivnice za rođendane, pozivnice za punoletstvo… Raspolažmo sa oko 150 modela. Svaka pozivnica je unikatna i jedinstvena, izrađena od specijalnih vrsta papira, različitih su dimenzija, preklopa i u zavisnosti od vrste pozivnice neke imaju dodatak traku, mašnu, paus, pergament… Pozivnica ima odgovarajući koverat u zavisnosti od veličine i boje pozivnice. Takođe, u našem asortimanu, postoji mogućnost da se izradi pozivnica po specijalnoj želji.
Arčibalda Rajsa 58, Beograd
SZR "TERZIĆ" je osnovana 16.03.1993. godine Osnovna delatnost radnje je proizvodnja, uvoz i izvoz pozivnica za svadbe i ostale svečanosti (pozivnice za venčanje, pozivnice za koktele, pozivnice za prijeme, pozivnice za rođendane, pozivnice za krštenje itd.) Bilo da želite da Vaše venčanje izgleda originalno, nesvakidašnje ili skromno Vaše pozivnice za venčanja treba da budu u skladu sa vama i vašim danom iz snova… Uputite Vašim gostima pozivnice za venčanje koja će vaše venčanje izdvojiti od ostalih venčanja.