Saloni venčanica - Beograd

Pronađite salon venčanica koji će u potpunosti ispuniti vaše želje

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Vojvode Stepe 369/36
Salon za iznajmljivanje i prodaju venčanica Yóvanka Couture je vaše posebno mesto gde možete da dobijete prave savete i zablistate na dan svog venčanja. Ekskluzivni modeli venčanica od najkvalitetnijeg veza, čipke, satena, tila u kojima ćete se osećati prijatno tokom cele ceremonije. Uz naš tim dizajnera i krojača stvaramo i sopstveni dizajn koji se pokazao kao omiljen među našim mladama.
Beograd, Srbija
Amo Lusso Bridal Atelier nalazi se u samom srcu Beograda, a trenutno je u sklopu poznatog ateljea Mlada Atelier. Naš rad prepoznatljiv je po kvalitetnoj izradi, sofisticiranosti modela, vrhunskim krojevima kao i dizajnu afrimisane dizajenrke i blogerke Lili Mitrović.
Beograd, Srbija
Linija ekskluzivne i luksuzne večernje odeće. Obavezno zakazivanje.
Beograd, Srbija
Spoj različitih vrsta tkanine i jedinstvenost modela zaštitini je znak mlade kreatorke.
Beograd, Srbija
Tračak večnosti.
Beograd, Srbija
Modna linija mlade dizajnerke Biljane Tipsarević, pravo je osveženje na domaćoj modnoj sceni. Dosledna svojoj minimalističkoj estetici, vrhunskoj izradi i kvalitetu materijala, dizajnira modele koji odišu nežnošću, suptilnošću i svedenom elegancijom. Izdužena i naglašena silueta, pažljivo dizajnirani vintage detalji, jednostavnost forme, kao i rafiniran odabir materijala, pre svega čipke, je ono po čemu su Biljanini modeli postali prepoznatljivi. Iako odišu ženstvenošću i glamurom prohujalih vremena, namenjeni su današnjoj, savremenoj ženi, hrabroj, nezavisnoj i samouverenoj, koja zna šta hoće i kako želi da izgleda: otmeno, zavodljivo, pomalo tajanstveno i elegantno. Biljanini modeli ženu čine ženom, gracioznom, prefinjenom i glamuroznom. Koji god model da odaberete sigurno nećete pogrešiti jer sve haljine iz ove kolekcije dizajnirane su sa jednom željom – da istaknu ono najlepše na Vama.
Beograd, Srbija
Moguća je izrada svih odevnih predmeta od tekstila, kože i krzna. Modeli se isključivo izrađuju po Vašoj meri i želji.
Beograd, Srbija
DiLine su unikatne haljine, dizajnirane i proizvedene kod nas, od najkvalitetnijih materijala. Budite zapamćene!
Beograd, Srbija
Okusite modernu eleganciju brenda Lavani Couture Jelene Kalinić.
Beograd, Srbija
Dopustite sebi da u isto vreme izgledate prefinjeno i seksi. Haljine koje govore umesto Vas zaštitni su znak nove kolekcije ateljea FABRIQUE u koji se na jedinstveni način susreću provokativna elegancija i romantična nota francuske čipke. U svaki kroj haljine ateljea FABRIQUE utkana je želja da istakne ono najlepše na silueti svake žene koja je ponese. Uz naglasak na ženstevenost i najfinijim materijalima, ono što onaj modni atelje izdvaja od ostalih je specifican koncpet koji nudi i mogućnost da u saradnji sa kreativnim timom, a na čelu sa Milenom Zveržhanovski, osmislite haljinu kombinujući modele, materijale i boje.
Beograd, Srbija
Kolekcija Atelier Igor Todorović predstavlja odevne komade iz grupe posebnih istraženih konstrukcijskih rešenja i izbora tkanina sa ručnom doradom i elementima visoke mode i demi couture izrade.
Beograd, Srbija
I N E S atelier predstavlja mlad domaći modni brend, namenjen elegantnoj ženi, prefinjenog ukusa i izraženog karaktera. Dizajnerka Ines Janković školovala se u prestižnim italijanskim Univerzitetima, IED u Firenci i Rimu i Istituto Marangoni u Milanu. Trenutno živi i radi u Beogradu. INES atelier je stil prepoznatljiv po osećaju ženstvene moći i samopouzdanja, bez odricanja udobnosti. Karakteristike po kojima se ističe su forma, kroj i konture modela, neprolazna estetika i dodir bezvremenskog glamura.
Beograd, Srbija
Master kostimograf savremenog odevanja Jovana Životić. Pored kupovine venčanica za Vaš najlepši dan možete se odlučiti i za potpuno nov i osmišljen dizajn haljine za venčanje, i cene za izradu t takve venčanice kreću se u rasponu od 600€ do 2000€.
Beograd, Srbija
Umetnička radionica Marija handmade je nastala kao želja kreatorke Marija Ivanković Jurišić da ima potpunu slobodu u svom stvaralačkom izrazu. Osnovni principi od kojih ona ne odstupa u svom radu su UNIKATNI MATERIJALI koje sama proizvodi, a to su pletenine i tkanine od PRIRODNIH VLAKANA, dizajnirane u moderne odevne predmete u skladu sa TRADICIONALNIM vrednostima, tehnikama i motivima. Marija Handmade Radionica predstavlja unikatni dizajn od prirodnih materijala i vrhunske izrade! Beograd,Čumićevo sokače,lokal br.20. Radno vreme 11-19h. Šabac je zadužen za proizvodnju, ali možete doći da se dogovorimo i da izaberete materijale.
Beograd, Srbija
Mavrak Wedding Dress je linija ekskluzivnih, ručno rađenih (po Vašim merama), unikatnih, heklanih venčanica, kreatorke Milice Mavrak. Budite nevesta za pamćenje i ponesite haljinu trajne vrednosti koju ćete ostaviti u nasleđe. Radujemo se saradnji!

Jedna od najtežih odluka prilikom organizacije venčanja jeste odabir adekvatne venčanice u kojoj ćete zablistati i osećati se kao prava princeza. Na sajtu Ludi Kamen imate uvid u veliki izbor salona koji Vam pružaju mogućnost iznajmljivanja ili izrade po Vašoj meri i zamisli.