Bendovi za svadbe

Bez dobre muzike nema ni dobre svadbe. Pronađite i rezervišite na vreme vaš bend za svadbu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 183
Beograd
Progressive band je nastao pre više od 10 godina (2011.) Kroz godine je menjao svoje članove, ali su frontmeni benda ostali isti od osnivanja do danas. Za ovaj bend ne postoje granice! Poseduju široku lepezu muzičkih pravaca (pop, rok, folk, etno, soul, r&b, fank, džez, bluz…). Na vama je izbor! Odlikuju ih energični nastupi, prepuni emocija, pevanje na više od 7 svetskih jezika, odličan način vođenja repertoara. Pri prvom slušanju vam je već jasno da za njih muzika nije posao, već ljubav. Pozitivna energija koju neguju sa publikom se oseti i među članovima. Oni nisu samo kolege, već prijatelji, nisu samo bend, oni su porodica.
Novi Sad
Muzička enciklopedija uživo, savršen spoj iskusnih muzičara, profesionalan pristup i posvećenost svakom nastupu uz neopisivo pozitivnu energiju i maksimalno zalaganje, zasigurno su glavne karakteristike Mandarine. Naš moto je učiniti Vaš dan veličanstvenim a Vama i Vašim gostima prirediti nezaboravnu žurku o kojoj će se pričati godinama!
Beograd
„Oliver Stoiljković bend“ obožava da svira na svadbama, a i mladenci obožavaju kad im oni venčanje učine lepšim. Zapravo odličnim. Poznati po dobroj atmosferi koju prave svojim instrumentima, ali i komunikaciji sa gostima, bendu Olivera Stoiljkovića su najveće zadovoljstvo kako sami kažu, Vaši osmesi, radost i to što su Vam makar jedan, ali tako važan dan u životu, učinili nezaboravnim. Bend ovog poznatog muzičara je jedan od najtraženijih za svirke na svadbama, pa ako želite da uživate baš uz njihovu nastup na nekom od Vaših veselja, nemojte zaboraviti da ih kontaktirate na vreme. Oni pevaju i sviraju punim srcem i dušom, a u vrhu su liste po kvalitetu vokala, muzičara, repertoara i energije koju pružaju.
Beograd
Trubači Beograd dostupni za sva Vaša slavlja, na čelu sa nagrađenim najboljim bubnjerem na "Dragačevskom saboru trubača" u Guči!
Šabac
Fama bend je popularni bend iz Šapca sa višegodišnjim iskustvom koji je savršen za sve prilike i vaše privatne proslave. Bend čini ukupno 6 članova i zajedno prave nezaboravnu atmosferu na proslavama. Njihov repertoar je raznolik i pevaju od starih narodnih pesama do novijih modernijih pesama. Ono što je sigurno, učiniće vašu proslavu dinamičnom i nezaboravnom. Atomska Mina i Milan čine vokalni deo Fama benda koji atmosferu dovode do usijanja.
Novi Sad
Atraktivan i jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima, uz Roko Maroko bend provod i zabava su zagarantovani! Pozitivnom energijom i osmesima, dobićete zabavu za pamćenje. ⭐
Novi Sad
Akustična Soba je devetočlani cover bend specijalizovan za korporativne, svadbene , rođendanske i klubske žurke. Naš repertoar se sastoji od hitova u okvirima soft džeza, latino muzike, strane i domaće zabavne muzike, fanka, domaćih hitova devedesetih i narodne muzike. Ono što nas ističe i po čemu se razlikujemo od drugih sastava ovog profila je naša duvačka sekcija koja se sastoji od saksofona, trube i trombona, i koja čini da naš bend zvuči kao veliki orkestar.
Beograd , Srbija
CHEGI & Braća Bluz Bend je jedan od najpopularnijih orkestara za svadbe na ovim prostorima. Na mrežama (Google, Facebook, Instagram) su najbolje i najviše ocenjen bend za proslave na Balkanu, bez ijedne negativne recenzije. Zanimljivo je da su članovi ovog sastava završili Muzičke akademije. Jedan od njih, Dušan, je šampion sveta u sviranju klasične harmonike u Portugalu 2016. godine, kao i dobitnik prestižne nagrade EXIT fondacije. Bend se sastoji od 10 članova (8 instrumenata, 7 vokala, DJ koncepti). • saksofon 🎷 • truba 🎺 • violina 🎻 • harmonika 🎹 • bubanj 🥁 • električna/akustična gitara 🎸 • bass gitara 🎸 • klavijature 🎹 • 2 ženska vokala 🎤 • 5 muških vokala 🎤 • DJ & saksofon & violina (doček zvanica) 🎛️🎷🎻 - Recept za idealan početak zabave. Na repertoaru su razne obrade svetskih i domaćih hitova, kao i najlepših filmskih tema. • DJ & saksofon (blok za tortu) 🎛️🎷 - Ovaj blok se najčešće izvodi uz tortu i zaista predstavlja pravi spektakl. • DJ & saksofon & truba (blok za tortu) 🎛️🎷 🎺 - Repertoar je nešto drugačiji u odnosu na DJ & saksofon koncept i sastavljen je od latino hitova, kao i hitova "narodnog" karaktera (Dejan Petrović, Goran Bregović...). Nastupali su na Pesmi za Evroviziju, i to 2 puta, sa pesmama Devojko sa plamenom u očima i Svadba ili kavga. Široj publici su postali poznati akapela miksom Evolucija ExYu muzike. Repertoar koji izvode možete pogledati na njihovom sajtu.
Novi Sad Srbija
Orkestar sa najvecim iskustvom i repertoarom u celoj ex YU. 45 godina sa vama i za vas - Bolji od najboljih. SLATKI GREH
Šabac
Naš bend se sastoji od 6 članova koji imaju dugogodišnje iskustvo u svetu muzike. Svojim poznavanjem iste i svega što ovaj posao nosi, pogodni smo za sve tipove privatnih proslava (svadbe, punoletstva, rođenja, krštenja…) kao i klupskih svirki. Svojom energijom i pažljivim odabirom repertoara, trudimo se, pre svega, da napravimo dobru atmosferu koja traje od prvog do poslednjeg momenta vašeg slavlja. Vaš osmeh i zadovoljstvo su naša najbolja reklama. Oni nam daju podstrek da budemo još bolji i dokaz su da naš posao radimo na pravi način.
Niš , Srbija
Blackberries bend je osnovan iz ljubavi prema različitim muzičkim stilovima, sa željom da uvede novi senzibilitet u pretežno jednolični obrazac klubskih bendova. Odlikuje ga osobeni stil, koji ukida mit o strogoj definisanosti žanrova, svesno narušavajući poslovičnu konvencijalnost u interpretaciji, element koji se kod nas pogrešno doživljava kao garant uspešnog muzičkog nastupa. Sarađujemo sa Akustik Bendom iz Niša i orkestrom Crne mambe, te u zavisnosti od želja mladenaca prilagođavamo repertoar i porkivamo gotovo sve muzičke žanrove.
Beograd
"Bend se sastoji od 6 članova koji sa sobom nose višedecenijsko iskustvo. Energija i ljubav prema muzici održala je bend preko 15 godina. Uz zagarantovan provod, bogat repertoar pop, rok, jazz , narodne domaće i strane muzike naš zadatak je da vašu proslavu učinimo nezaboravnom."
Beograd, Srbija
Veseli repertoar našeg ansambla Beogradski Tamburaši učiniće da svadbe, venčanja i sve svečanosti sličnog karaktera ostanu Vama i svim vašim gostima u najlepšem sećanju.
Beograd, Srbija
Mlađa Fg band iz Beograda, čini sedmoro članova – muški vokal (Mladen Cvetanović – Mlađa), ženski vokal (Nina Nestorović), gitarista, klavijaturista, saksofon, harmonika i bubnjar. Bend je poznat po odličnom repertoaru, vrhunskom ozvučenju i pozitivnoj energiji. Višegodišnje iskustvo za: • svadbe / venčanja • poslovne – korporativne događaje • klubske nastupe, žurke, • privatne proslave • punoletstva/rođendane Paket uključuje: • Celodnevno angazovanje • Vremensko ograničenje • Specijalni efekti • Animacija gostiju • Pevačica • Pevač • Učenje novih pesama • Mogućnost putovanja • Puštanje muzike tokom pauze • Ozvučenje
Beograd , Srbija
Vaše venčanje ili proslava će dobiti potpuno drugačiji oblik uz umetnika milozvučnog glasa Davora Jovanovića koji ima jedinstvenu ponudu od čak četiri različita formata u kojima nastupa. Bilo da ste internacionalni ili domaći klijent, oduševiće vas šarm ovog gospodina, autentični aranžmani, širok repertoar, a sve u retro stilu koji ovog umetnika karakteriše. Svoje nastupe bi opisao u tri reči - Otmeno, odmereno i sa stilom.