Šatori za svadbe

Šatori i pagode za proslave

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Beograd
Ukoliko planirate slavlje kod kuće, na otvorenom ili vam je potrebna oprema iz naše ponude za sale, salaše, open koncepte... Tu smo da Vam olakšamo i uradimo celokupnu postavku. Vršimo iznajmljivanje opreme za organizaciju slavlja na široj teritoriji Beograda, a isporuku naplaćujemo u zavisnosti od udaljenosti. Imamo u ponudi Tifani stolice, stolove, barske stolove, pagode, suncobrane, čaše, escajg i servis za ručavanje. Paket ponude podrazumeva postavku stola za 10 osoba sa celokupnim sadržajem (sto, stolnjak, tifani stolice sa jastučićem, čaše, servis za ručavanje, escajg, salvete, piksla). Prepustite postavku opreme našem timu, po veoma povoljnim cenama i uživajte u Vašem slavlju.
Miloša Velikog 36a, Velika Plana
Tri decenije rada i iskustva u organizovanju svih vaših svečanosti dokaz su kvaliteta i pouzdanosti koje pružamo. Vaše je da nas pozovete i brigu oko organizacije svog veselja poverite nama, a vi nastavite da uživate kao gost na sopstvenom veselju. Cena za iznajmljivanje šatora je od 10e po stolici.
Prote Mateje Nenadović bb, Obrenovac
- BELI i sivi šatori - Okrugli stolovi - Stolice - Hladnjače - Dekoracije(svila,baloni,cveće) - Paviljoni - Barski stolovi
Dragoslava Srejovića 56, Kragujevac
Firma KT ŠATORI d.o.o. iz Kragujevca, Srbija, bavi se proizvodnjom, prodajom i najmom šatora, metalnih hala i prateće opreme. Šatori su različitih dimenzija i namenjeni su svim vrstama događanja na otvorenom prostoru, kao što su: privredne manifestacije, promocije, festivali, koncerti, sportski događaji, razna veselja a mogu se koristiti i kao privremeni objekti najrazličitijih namena.Konstrukcija im je od eloksiranog aluminijuma a prekriveni su PVC platnom otpornim na atmosverske prilike i nezapaljivo, bele boje ( po želji, može se birati i neka druga boja) Za organizaciju raznih događanja, uz šatore nudimo i dodatnu opremu kao što su: podovi, tepisi, rasveta, klimatizacija, okrugli stolovi i stolice, pivarski kompleti, dekoracije, bine, ograde, hemijski toaleti, tribine.
Velika Vrbica, Kladovo
Iznajmljivanje šatora za sve vrsta Vaših slavlja.
Filipa Kljajića 72, Sombor
Iznajmljivanje belih šatora za Vaše svečane prilike sa kompletnom pratećom opremom. Kapacitet 1500 osoba.
Đorđa Benčića 15, Smederevska Palanka
Organizujemo veselja u vašem dvorištu. Nudimo vam savremene lepo dekorisane bele šatore u kojima možete da ugostite do 1000 zvanica.
Karađorđeva 58, Smederevska Palanka
Šatori za svadbe i veselja.
Lapovo, Kragujevac
Planirate slavlje kod kuće, na otvorenom ili vam je potrebna oprema iz naše ponude za sale, salaše, open koncepte... Tu smo da Vam olakšamo i uradimo celokupnu postavku. Happy Event tim vrši iznajmljivanje opreme za organizaciju slavlja na teritoriji cele Srbije, isporukom iz Lapova prevoz naplaćujemo u zavisnosti od udaljenosti. Imamo u ponudi Tifani stolice (100 komada), stolove, barske stolove, pagode, suncobrane, čaše, escajg i servis za ručavanje. Paket ponude od 50e podrazumeva postavku stola za 10 osoba sa celokupnim sadržajem (sto, stolnjak, tifani stolice sa jastučićem, čaše, servis za ručavanje, escajg, salvete, piksla). Cena iznajmljivanja jedne pagode 5x5m je 130e. Osmougaoni šator “RONDO” za 100 osoba bez poda 1200e, sa podom 1500e. Prepustite postavku opreme našem timu, po veoma povoljnim cenama i uživajte u Vašem slavlju.
14. oktobra 1, Beograd
Kod nas možete iznajmiti PAGODE, veliki broj komada NAMEŠTAJA i ostale opreme koja se konstantno dopunjava novim elementima.
Resavska 11, Beograd
Iznajmljivanje stolica cena na upit. Iznajmite prelepe tiffany stolice u zltnoj boji, ili tiffany stolice u beloj boji. Možete odabrati stolice za konferencije, drvene stolice, plasticne stolice... Stolice za proslave i događaje. U ponudi je veliki izbor stolica za iznajmljivanje. Odaberite najprikladniju stolicu iz naše široke ponude. Uz stolice koje nudimo u ponudi je kompletan inventar za Vaše događaje. Stolice za sve prilike. Naše stolice možete koristiti za seminare, venčanja, svadbe, proslava slava, konferencije, privatne proslave, proslave firme i ostale prilike. Stolice su raspoložive u količinama do 1000 osoba.
Resavska 11, Beograd
Iznajmljivanje stolica cena na upit. Iznajmite prelepe tiffany stolice u zltnoj boji, ili tiffany stolice u beloj boji. Možete odabrati stolice za konferencije, drvene stolice, plasticne stolice... Stolice za proslave i događaje. U ponudi je veliki izbor stolica za iznajmljivanje. Odaberite najprikladniju stolicu iz naše široke ponude. Uz stolice koje nudimo u ponudi je kompletan inventar za Vaše događaje. Stolice za sve prilike. Naše stolice možete koristiti za seminare, venčanja, svadbe, proslava slava, konferencije, privatne proslave, proslave firme i ostale prilike. Stolice su raspoložive u količinama do 1000 osoba.
Kirovljeva 5, Beograd
Event service bavi se opremanjem prostora za različite događaje, od većih i manjih koncerata preko korporativnih proslava do sportskih i kulturnih manifestacija. Oduvek ste maštali o venčanju iz snova? Vi imate ideju – mi imamo rešenje! Tim iskusnih profesionalaca spreman je da odgovori na sve vaše zahteve i izazove! Neka se o vašem događaju dugo priča! Izrađujemo scenografije i elemente dekor a naš raznovrsni nameštaj pogodan je za sve tipove manifestacija. Opremanje prostora vršimo po sistemu ključ u ruke – od idejnog rešenja sa 3D modelom do transporta i montaže opreme. Organizujemo sve tipove manifestavija, bilo gde i bilo kada, bez obzira na težinu postavljenih zahteva.
Kirovljeva 5, Beograd
Planirate veliki događaj kao što su venčanje, veridba, krštenje, rođendan, korporativna zabava? Na pravom ste mestu!
Kneza Višeslava 63, Beograd
Ukoliko želite jedinstven ambijent za Vaše venčanje ili neku drugu vrstu proslava, firma DIFFERENT EVENT je pravo rešenje za Vas. Sa našim ekskluzivnim šatorima i ostalom opremom moguće je pokriti različite manifestacije, bilo da se radi o događaju zatvorenog ili otvorenog tipa – svadbe, promocije, seminari, modne revije, izložbe i druge manifestacije. Osnovna delatnost preduzeća DIFFERENT EVENT je iznajmljivanje i prodaja luksuznih belih šatora, dekoracije i ostale prateće opreme koja će Vaš događaj učiniti savršenim, baš onakvim kakvim ste ga zamišljali. U zavisnosti od mesta i tipa događaja, naš iskusni tim će u dogovoru sa Vama pronaći najbolje rešenje koje će Vaše želje i snove pretvoriti u stvarnost. Osim šatora, u našoj ponudi nalaze se i pagode dimenzija 5x5metara koje se mogu iznajmiti za sve vrste proslava, prezentacija, venčanja, sajmova i drugih događaja. U zavisnosti od prilike svim našim klijentima na raspolaganju je i dodatna oprema, kao što su: barski stolovi i stolice, banket stolovi i stolice, klima, rasveta, dekoracija, grejanje...

Uprkos činjenici da je opšti trend iznajmljivanje i organizacija proslava u specijalizovanim ugostiteljskim objektima, još uvek postoji interesovanje i za organizaciju venčanja I proslava na otvorenom bilo da su u pitanju privatni posedi (dvorišta, letnjikovci…) ili zelene površine u prirodi. 


Za organizaciju takve proslave uvek će Vam biti potrebni odgovarajući montažni objekti koji će gostima pružiti ugodan hlad ili zaštitu od sunca ili kiše.  


Odabir adekvatnog objekta poput šatora ili pagode za proslavu na otvorenom je jedan od prvih koraka prilikom organizacije. Savremeni šatori-pagode nude organizatorima multifunkcionalnu namenu za sve vrste proslava poput venčanja, rođendana, poslovnih događaja, banketa…