Tag Studio Photography

Broj telefona:
Sačekajte...

Cena

250 - 1490

Dodatne informacije

Sačekajte...

O vendoru

Znamo koliko ulažete pažnju na svaki detalj prilikom planiranja Vašeg venčanja, zato sve to čuvamo od zaborava kvalitetnim fotografijama i video snimcima.


Nama je jako važna emocija na fotografiji, sam dan venčanja je prepun tih emocija na licima mladenaca ali i najbližih, zato smo na venčanju maksimalno fokusirani upravo na te male ali veoma značajne momente koje se trudimo da sačuvamo od zaborava samo za Vas. Zato imamo potpuno drugačiji pristup i nama su mladenci tog dana najvažniji i pratimo ih da zabeležimo sve te predivne momente pune ljubavi i pažnje.


Pored fotografisanja i snimanja samog venčanja, uvek mladencima predlažemo da izdvojimo par sati (na dan venčanja ili ako to nije moguće, sutradan ili sl ) za fotografisanje na nekoj od izabranih lokacija u Vašoj okolini. Ove fotografije sa tog foto šutinga uvek imaju posebnu draž i sećaće Vas na taj period života. Uvek kada radimo fotografisanje na lokaciji potrudimo se da kroz jednu kraću video formu takozvani wedding story zabeležimo i video materijal kako bi napravili video od nekih 3-6 min sa najvažnijim momentima sa venčanja koje kasnije veoma lako možete podeliti i na društvenim mrežama sa svojim prijateljima.


Nakon svega fotografije i video će ostati da Vas zauvek sećati na dan venčanja, zato je važno kom poveravate ovu važnu ulogu.

Komentari

Ostavite komentar
Preuzmite Ludi Kamen aplikaciju: