Snimanje venčanja

Videografi i snimanje sa dronom

Beograd
Dvojica braće različitih interesovanja i ideja, spojeni u kreativan tim. Povezuju romantično i moderno i stvaraju vašu jedinstvenu priču kroz fotografije i video.
Beograd, Srbija
Usluge profesionalnog fotografisanja i video snimanja.
Beograd, Srbija
Mi smo tu da vaše ideje pretočimo u stvarnost, a vaše najlepše trenutke sačuvamo od zaborava. Biće nam izuzetna čast da budemo deo vašeg najlepšeg dana. Jer kreiramo s ljubavlju. P.S. Photo
Beograd , Srbija
Photo District je san koji živimo zajedno sa vama kroz najlepše trenutke zabeležene na autentičan način. Ako vam je potreban kreativan, prijatan i mlad tim fotografa za vaše venčanje, na pravom ste mestu.
Beograd , Srbija
FVS se, uz godine rada svakog člana tima i stečeno iskustvo, profilisao kao moderan studio koji nudi usluge i studijskog fotografisanja i snimanja, pre-wedding i post-wedding fotografije i spotova visokog kvaliteta. Foto i video opremom vrhunskih proizvođača, uz pomoć Vaših ideja i naše kreativnosti, FVS stvara priče koje će se pamtiti doveka.
Beograd , Srbija
Profesionalne usluge fotografisanja, izrada unikatnih foto poklona, reklamna i studijska fotografija.Fotografisanje venčanja, rođendana, krštenje i svih drugih svečanosti. Studiska i reklamna fotografija.
Beograd , Srbija
Ima puno momenata tokom Vašeg posebnog dana… Toliko lepih osmeha, pogleda I poljubaca koje treba zabeležiti. Učinite taj dan nezaboravnim.
Beograd , Srbija
Dobrodošli u New Concept Studio, internacionalne lepe umetnosti fotografa i snimatelja sa sedištem u Beogradu, Srbija. Mi smo tim kreativnih ljudi koji su zaljubljeni u ono što rade. Uživamo u hvatanju vaših dragocenih i posebnih trenutaka - ukradenim pogledima, znalačkim osmesima, suzama radosti ... Kao studio za venčanje mi smo strastveni u stvaranju liepih i autentičnih videa i fotografija. To je jedan od razloga zašto smo često pozvani da hvatamo svadbe po celom svetu.

Ukoliko želite da ovekovečite svoje najlepše trenutke, pored fotografije i foto booka, preporučujemo da odaberete i pravog videografa koji će vam snimiti venčanje. U navedenoj listi naći ćete izuzetne majstore ove umetnosti, koji vam mogu snimiti takve klipove i video zapise koji zaista ostavljaju utisak pravih malih filmova koji ostaju zauvek u sećanju. Romantične kadrove sa samog venčanja i proslave, možete obogatiti i izuzetnim snimcima iz drona. Možete razmisliti i o post wedding video u kombinaciji sa snimcima iz drona.