Snimanje venčanja

Videografi i snimanje sa dronom

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Beograd
Zovem se Aleksandar Lazić. Ja sam fotograf iz Beograda. Tu sam da uhvatim i zabeležim Vaše najbitnije trenutke u životu, ufotkam svaki momenat, emociju, osmeh, suze radosnice i napravim jednu lepu uspomenu od svega toga. Moje omiljene fotografije su emocije uhvaćene u pravom trenutku i pretvorene u crno belu fotografiju, takođe volim toplije tonove na fotografijama.Trudim se da, kada dođem na Vaše venčanje, budem neupadljiv i jednostavno samo beležim svaki momenat tog dana, bolje rečeno dokumentarni fotograf. Spreman sam za svaku akciju, žurku, igranje, ludilo i sve ostalo što jedan Vama bitan događaj sadrži. Tu sam da sve to proživim sa Vama, zabeležim i postanem Vaš prijatelj. Neću više gnjaviti o sebi, pustiću da moje fotografije govore o meni. Za svaku informaciju budite slobodni i kontaktirajte me.
Radovana Stublincevica 24
Dobrodošli u New Concept Studio, internacionalne lepe umetnosti fotografa i snimatelja sa sedištem u Beogradu, Srbija. Mi smo tim kreativnih ljudi koji su zaljubljeni u ono što rade. Uživamo u hvatanju vaših dragocenih i posebnih trenutaka - ukradenim pogledima, znalačkim osmesima, suzama radosti ... Kao studio za venčanje mi smo strastveni u stvaranju liepih i autentičnih videa i fotografija. To je jedan od razloga zašto smo često pozvani da hvatamo svadbe po celom svetu.
Petra Lekovića 51
Ima puno momenata tokom Vašeg posebnog dana… Toliko lepih osmeha, pogleda I poljubaca koje treba zabeležiti. Učinite taj dan nezaboravnim.
Ada Ciganlija bb
Profesionalne usluge fotografisanja, izrada unikatnih foto poklona, reklamna i studijska fotografija.Fotografisanje venčanja, rođendana, krštenje i svih drugih svečanosti. Studiska i reklamna fotografija.
Đorđa Ognjanovića 16
FVS se, uz godine rada svakog člana tima i stečeno iskustvo, profilisao kao moderan studio koji nudi usluge i studijskog fotografisanja i snimanja, pre-wedding i post-wedding fotografije i spotova visokog kvaliteta. Foto i video opremom vrhunskih proizvođača, uz pomoć Vaših ideja i naše kreativnosti, FVS stvara priče koje će se pamtiti doveka.
Maksima Gorkog 56
Photo District je san koji živimo zajedno sa vama kroz najlepše trenutke zabeležene na autentičan način. Ako vam je potreban kreativan, prijatan i mlad tim fotografa za vaše venčanje, na pravom ste mestu.
Beograd
Mi smo tu da vaše ideje pretočimo u stvarnost, a vaše najlepše trenutke sačuvamo od zaborava. Biće nam izuzetna čast da budemo deo vašeg najlepšeg dana. Jer kreiramo s ljubavlju. P.S. Photo
Beograd
Usluge profesionalnog fotografisanja i video snimanja.
Beograd
Dvojica braće različitih interesovanja i ideja, spojeni u kreativan tim. Povezuju romantično i moderno i stvaraju vašu jedinstvenu priču kroz fotografije i video.

Ukoliko želite da ovekovečite svoje najlepše trenutke, pored fotografije i foto booka, preporučujemo da odaberete i pravog videografa koji će vam snimiti venčanje. U navedenoj listi naći ćete izuzetne majstore ove umetnosti, koji vam mogu snimiti takve klipove i video zapise koji zaista ostavljaju utisak pravih malih filmova koji ostaju zauvek u sećanju. Romantične kadrove sa samog venčanja i proslave, možete obogatiti i izuzetnim snimcima iz drona. Možete razmisliti i o post wedding video u kombinaciji sa snimcima iz drona.