BNB Ketering

Jelisavete Načić 1, Beograd

BNB Ketering

Jelisavete Načić 1, Beograd

Dodatne informacije

Uslovi popusta

Kontakt

Broj telefona: 063*** Kliknite za broj telefona
E-mail adresa: ***@bnbketeringbeograd.rs Kliknite za email
Drustvene mreze:

O vendoru

BNB Ketering je deo grupacije Ur Klub MPC koji se pored svoje delatnosti već više od 30 god. bavi i “Catering-om“.

BNB ketering nudi Vam usluge pripremanja i dostave hrane za sve tipove proslava:
-Ketering za poslovne prezentacije
-Ketering za svadbe
-Ketering za dečije rođendane
-Švedski sto
-Hladno topli bifei
-Ketering za žurke i privatne proslave
-Ketering za krsne slave
-Kokteli
-Ketering za svečane prijeme

KETERING ZA SVADBE
Rezervisali ste datum venčanja, odabrali salu za proslavu, rešili ste muziku, ali ne znate šta ćete za posluženje? BNB ketering Beograd ima odgovor za vas!
Bilo da ste se odlučili za veliku, tradicionalnu svadbu, ili ste isplanirali manje i intimnije venčanje u krugu najbližih rođaka i prijatelja, posluženje će biti jedna od glavnih stavki na vašoj organizacionoj listi. Umesto da brinete oko pripreme hrane, da li će preovladavati kuvana jela ili neka druga, pomoć tražite od rođaka ili roditelja, i dane pred svadbu provodite u strepnji da li ćete sve stići, odaberite tim profesionalaca sa iskustvom koji će se pobrinuti oko menija, ali i estetskog aranžiranja jela za vaš savršeni dan.

ZAŠTO IZABRATI KETERING ZA SVADBU?
Ketering za svadbePre svega, zbog izuzetno ukusne hrane. Umesto tradicionalnog ručka i večere, sada možete naručiti posluženje koje nudi čitavu simfoniju ukusa, i koje će sigurno zadovoljiti sve zvanice na vašoj svadbi. Tako nećete morati da razmišljate da li će gosti ostati nezadovoljni, jer će se pouzdano vaše venčanje pamtiti i po izvrsnom posluženju.
Drugi, ne manje bitan razlog, jeste i estetski ugođaj koji ovakvo posluženje pruža. Ne samo što će ponuda jela biti zaista po svačijem ukusu, već će sve zvanice imati priliku da uživaju i u šarenolikosti aranžmana, koja će upotpuniti jedan od najbitnijih dana u vašim životima.
Treće i svakako najvažnije, jeste da posluženje poverite timu sa iskustvom, kakav je upravo BNB ketering Beograd.

BNB KETERING ZA SVADBE
Iskusan i stručan tim BNB keteringa može vam garantovati kvalitetnu i sigurnu uslugu keteringa za vaš važan dan. Ukusna jela po vašem izboru, u količini koju ste želeli, biće isporučena na dogovoreno mesto u dogovoreno vreme.

Kontaktirajte nas i prepustite brigu o hrani profesionalnom timu, a vi se opustite i uživajte u jednom od najlepših dana u životu!