Najbolje haljine za venčanje domaćih dizajnera

 

Predstavljamo Vam nekoliko izuzetnih domaćih dizajnera sa modelima haljina za venčanje. 

 

 

Mihano Momosa

 

Novosadski brend iza kog stoji Mihailo Anušić. Prepoznatljiva i originalna estetika, besprekorna izrada i pažnja posvećena detaljima čine svu odeću sa njihovim potpisom posebnom, a višestruko je tako kada se radi o venčanicama. Svaka od njih rađena je po meri i u skladu sa željama svake klijentkinje ali uvek u Momosa stilskim kodovima što ove haljine čini pravim malim umetničkim delima nežnosti. 

 

haljina za vencanje mihano momosa 1

 

vencanica po meri mihano momosa 2

 

 

 

Ines Atelier

 

Dizajnerka Ines Janković jedno je od najjačih imena domaće modne scene, a samo jedan pogled na njenu najnoviju kolekciju venčanica biće dovoljan da shvatite zašto. Njeni uvek elegantni modeli umeju da nam poprave svaki dan, a ova kolekcija venčanica predstavlja preporod kako u figurativnom tako i u doslovnom smislu. Vođeni savremenim tendencijama i ritmom života koji je malo izmenio tradiciju venčanja, Ines i njen tim su dobro razmislili šta moderne mlade danas žele i ponudili su im upravo to. Nekonvencionalne i nosive modele koji omogućavaju veću slobodu i nesmetano kretanje. I apsolutni stil, naravno.

 

pantalone za vencanje ines atelier

 

 

kombinezon za vencanje ines atelier

 

ines ateliere vencanice

 

Dragana Ognjenović

 

Beogradska dizajnerka u svojoj ponudi uvek ima i haljine koje su oličenje sna svake žene koja sebe ne vidi u tradicionalnim venčanicama. Draganine pročišćene forme podsećaju nas na onu definiciju minimalizma koja kaže: Minimalizam ne definiše odsustvo nekih elemenata, već ispravnost onih elemenata koji jesu tu. Maksi haljina dugih rukava u boji slonovače je najbolji dokaz.

 

vencanica dragana ognjenovic

 

 

 

Mo premiere

 

Nova kolekcija venčanica brenda MO Premiere slavi ljubav, lepotu i slobodu, a njen cilj jeste da MO mladu učini istinski srećnom u njenoj haljini za venčanje i da ona, pored vanvremenske lepote uživa i u udobnosti iste. Za MO bride to be i njenu sreću potrebna je samo jedna, genijalna haljina koju neće poželeti da zameni drugom manje zahtevnom ili kraćom verzijom, kasnije. A nekako nam se čini da njeno nošenje ne bi čak bilo ni ograničeno na samo jednu priliku.

 

mo premiere haljina za vencanje

 

haljine za vencanje mo premiere

 

mo premiere haljine za vencanje 2

 

 

 

Tijana Žunić

 

 

Smele i ženstvene, venčanice dizajnerke Tijane Žunić u potpunom su skladu sa njenim rtw kolekcijama kreiranim za elegantne sofisticirane žene koje imaju potrebu da odećom izraze svoju jedinstvenost. Modeli venčanica sa njenim potpisom imaju prepoznatljivu estetiku i njenu neočekivanu liniju, kao i gotovo skulpturalnu formu koja uvek dostojanstveno naglašava lepotu ženskog tela.

tijana zunic haljina za vencanje 1

 

tijana zunic vencanice

 

tijana zunic vencanice

 

 

 

Predrag Đuknić

 

Predrag Đuknić poznato je ime u beogradskom svetu venčanica pravljenih po meri. Glamurozne i elegantne, haljine sa njegovim potpisom nose u sebi moćnu ženstvenost, a izrađene su od ekskluzivnih materijala i ručno obrađene. Svaki model pravi se posebno za svakog klijenta što i samu haljinu ali i dan na koji je nosite čini posebnijim. 

 

haljina za vencanje predrag djuknic

 

Predrag djuknic vencanice

 

vencanice predrag djukinic

Datum: 08. Sep. 2021.
Ažurirano: 08. Sep. 2021.

Izvor: buro247.rs