Harmonija ukusa i zvuka: Restoran „Nota“ u srcu Vračara

 

 

Sanjate o ekskluzivnom venčanju u centru grada, o proslavi koja će svima ostati u sećanju, o podijumu za prvi ples i o romantičnoj muzici uživo? „Nota” će vam izaći u susret kada su sve ove želje u pitanju. Omogućiće vam intimno venčanje u LUX prostoru, a vama i vašim zvanicama osigurati maksimalni užitak. 

 

Restoran Nota u centru Beograda

Foto: Restoran Nota

 

 

Proverite raspoloživost restorana „Nota” za vašu proslavu

 

 

Mnogo je restorana u Beogradu, ali nemaju svi „dušu“, a mi smo pronašli jedan koji je ima i koji će vas osvojiti svojim šarmom – Restoran „Nota“. Besprekoran dizajn, izuzetna hrana i ljubazno osoblje. Mesto gde je svaka nota na svom mestu: nota ukusa zagolicaće vam nepce, nota muzike razveseliće vas, a nota i ritam centra grada ubrzaće vam puls.

 

Restoran Nota na Vračaru

Foto: Restoran Nota

 

 

Bajkoviti restoran Nota

Foto: Restoran Nota

 

Ono što se nama posebno dopada jeste izvrsna kuhinja, kako domaća tako i internacionalna. Bilo da želite meze na note, tatar biftek Nota, pileći file sa lešnikom i dimljenim sirom, Nota fusion biftek u dimu , rižoto sa gamborima i šafranom, ili pak teleću čorbu, domaće ravioli sa cepkanom jagnjetinom u kajmak sosu ili topli kolač od bundeve i jabuke poslužen sa sladoledom od vanile  - okusićete harmoniju na tanjiru.

 

 

Sve informacije o „Noti" saznajte ovde

 

 

Izvrsna hrana u restoranu Nota

Foto: Instagram @notarestoran

 

 

Ekskluzivni restoran Nota

Foto: Restoran Nota

 

Ovaj luksuzni restoran za svadbe pronaći ćete u samom srcu Beograda – na Vračaru, a moći ćete da računate i na besplatan parking. Restoran predstavlja glavni deo Garni hotela „Nota”, pa ukoliko budete umorni nakon proslave, moći ćete da prenoćite u komfornim i moderno opremljenim sobama. 

 

Restoran Nota u srcu Vračara

Foto: Instagram @notarestoran

 

Pogledajte restorane za venčanja do 100 mesta u Beogradu

 

 

Restoran Nota

Foto: Restoran Nota

Ažurirano: 02. Nov. 2021.
Datum: 02. Nov. 2021.

Izvor: Milena Đurković / Redakcija LudiKamen.rs