Glumica Jelena Gavrilović najavila svadbu

jelena-gavrilovic-najavila-svadbu-staje-na-ludi-kamen.jfif

Foto: Lola Stojanović / RigierJelena Gavrilović će posle šest godina izgovoriti sudbonosno "da" Dariju s kojim je nedavno kupila i luksuznu nekretninu.


Budući suprug Jelene Gavrilović nikada nije voleo da se medijski eksponira, pa se o misterioznim Dariju malo zna. Glumica ga je prvi put predstavila javnosti na leto 2018. godine, posle paparaca "Blica" na moru, a sada je pred našim kamerama otkrila detalje venčanja.Prostori za venčanje na otvorenom- Ljubav je dobro, odlično, haljina će biti kao i ja, ekstravagantna. Za 42 godine imala sam vremana da razradim plan, nemam ga još uvek, ali čim budem imala obavestiću vas - rekla je Jelena.


glumica-jelena-gavrilovic-staje-na-ludi-kamen- Ne uspevam da se odmorim, ali planiram da odem u Grčku, naš posao je takav i nikad se ne znam kada će ga biti. Volim grčku muziku, iako ne govorim grčki, naši umetnici vole da pozajme pesmu iz regiona, tako da taj grčki melos preovladava na našoj sceni, ali ih ne bih imenovala sad. Svako će večeras sigurno uživati u spektakl - rekla je Jelena, koja se večeras pojavila na jednom događaju u Beogradu.- Ne znam kakvi su Grci frajeri, nisam nikad imala Grka frajera, oni su niži od mene, više volim Bosance, između Grka i Bosanaca, ja biram Bosance - izjavila je Jelena, a šta je još rekla poslušajte u videu koji se nalazi u okviru teksta.


la foresta open concept vencanje beograd na otvorenom

Foto: La foresta open concept - venčanje na otvorenomPROČITAJTE JOŠ:


Deserti koji vam mogu zameniti torte na proslavi 


Kultni filmovi o nevestama


Venčanje Sergej TrifunovićAžurirano: 27. Jun. 2024.
Datum: 27. Jun. 2024.

Izvor: blic.rs