Sajam venčanja u Hyatt 2020 | Wedding Weekend

 

 

 

Najveći događaj u industriji venčanja na Balkanu, Sajam venčanja “Wedding Weekend” već 19 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije.

Tokom tri dana sajma, od 7-9. februara, u hotelu Hajat, na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga. Kao i do sada, posetioci će u dobro poznatom prostoru na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe - venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice..

Cena ulaznice na sajam: 350 dinara.

 

Svi restorani za svadbe na jednom mestu

Na 19. Wedding Weekendu budući mladenci pronaći će sve na jednom mestu – saznati sve o najnovijim trendovima u oblasti dekoracije, pronaći venčanicu iz snova, odabrati odelo kao krojeno po meri...a tokom Sajma, naši izlagači, vrhunski stručnjaci u svom poslu, pomagaće vam svojim savetima. 

Tradicionalno, prvi dan Weeding Weekenda, obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja “Revija poznatih”, kad će brojne javne ličnosti prošetati modnom pistom i 
predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

 

Najveći izbor venčanica u Srbiji

Ažurirano: 23. Jan. 2020.
Datum: 23. Jan. 2020.

Izvor: Ludi Kamen.rs