Treći nastavak filma – Moja velika mrsna pravoslavna svadba

moja-velika-mrsna-grcka-pravoslavna-svadba-2.jpgIzgleda da je sve spremno za treću grčku pravoslavnu svadbu.

Premijera trećeg nastavka filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" je zakazana za 8. septembar, a Nija Vardalos, koja ponovo igra glavnu ulogu, potpisuje scenario i režira, na društvenim mrežama je objavila prvu fotografiju sa snimanja.


Snimanje treci nastavak velika mrsna pravoslavna svadba


Foto: Instagram


Fotografija je snimljena pre godinu dana pri kraju pandemije, ali je Nija tek sad objavila.

Iza kulisa filma

Na fotografiji se vidi glumica sa filmskom ekipom, među kojima je i zvezda filma Džon Korbet.


Moja velika mrsna pravoslavna svadba - treci deo- Velika mrsna porodica u bejkstejdžu pre snimanja. Ono što bi trebalo imati na umu: prema pravilima udruženja glumaca svi smo nosili maske tokom snimanja, iako ih neki članovi ekipe na slici nemaju. Ako na fotografiji ne vidite omiljenog lika, znajte ipak je u filmu. Ceo film smo snimali u Grčkoj, što je uključivalo i same Grke - napisala je Vardalosova.


Kako je ranije izjavila: "Porodično okupljanje snimili su u Grčkoj, što je bilo uzbudljivo za sve nas. Osim toga, jeli smo besplatno", aludirajući na tradicionalno gostoprimstvo Grka.


Tom Henks producira i treći deo filma

Prvi film je postao neočekivani hit u celom svetu, zaradivši skoro 400 miliona dolara, iako je budžet bio samo pet miliona, i smatra se nezavisnim filmom sa najvećom zaradom svih vremena. Drugi deo filma je imao manje uspeha, zaradivši 90 miliona dolara širom sveta.Tom Henks i njegova supruga, glumica Rita Vilson, produciraće i treći deo filma.


- Uzbudljivo je saznanje da imamo Niju Vardalos, autorku nominovanu za Oskara, ne samo ispred kamere kao našu zvezdu, već i iza kamere kao našu rediteljku - izjavila je Vilsonova, i dodala da ova komedija koja je snimljena pre 21 godinu uvek izaziva osmeh na licu.

Stare zvezde u trećem nastavku


Velika grčka pravoslavna svadbaU trećem delu filma gledaćemo stare zvezde prethodnih filmova među kojima su: Luis Mendilor, Andrea Martin, Džija Karides, Džoi Faton, Lejni Kazan, Marija Vakracis i Elena Kampuris, dok se Elijas Kacavas i Melina Kotselo pridružuju svatovima kao novi likovi.


Glavni glumac iz originalnih filmova koji se neće vratiti je Majkl Konstantin, kao Tulin otac Gus, jer je ovaj glumac preminuo 2021. u 95 godini.


Ažurirano: 21. Apr. 2023.
Datum: 21. Apr. 2023.

Izvor: 24sedam.rs