Pregled - bendovi za svadbe u Beogradu

Kako da odabrati muziku za svoju svadbu?

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Beograd, Srbija
CUBA LIBRE BAND je vokalno-instrumentalna muzička grupa iz Jagodine u sledećem sastavu: 1. Tanja Nikolić - vokal i perkusije 2. Ivan Ilić - vokal 3. Lazar Jovanović - saksofon i perkusije 4. Aleksandar Milenković - klavijature 5. Tomić Bojan - gitara i vokal CUBA LIBRE BAND Vam pruža kvalitetan muzičko – scenski nastup i zagarantovano dobar provod uz bogat repertoar domaće i strane muzike (pop, rock, funk, folk, starogradska, izvorna narodna, novokomponovana narodna muzika…)
Novi Sad
Muzička enciklopedija uživo, savršen spoj iskusnih muzičara, profesionalan pristup i posvećenost svakom nastupu uz neopisivo pozitivnu energiju i maksimalno zalaganje, zasigurno su glavne karakteristike Mandarine. Naš moto je učiniti Vaš dan veličanstvenim a Vama i Vašim gostima prirediti nezaboravnu žurku o kojoj će se pričati godinama!
Beograd
Nemanja Kipac je među popularnijim pevačima na našim prostorima. Posvećen je svakom nastupu uz neopisivo pozitivnu energiju. Garantujemo nezaboravnu žurku, uz ispunjenje svih vaših očekivanja.
Beograd
Poštujući želje naših saradnika i obožavalaca rešili smo da vam otkrijemo više o svima nama. Trudićemo se da vam pružamo najbolje informacije o našem radu, nastupima, novostima, planovima… Imaćete priliku da preko fotografija, muzičkih snimaka i video klipova vidite i čujete ono što možda niste znali o nama. Naš bend odlikuje atraktivna, energična i živahna svirka, sa interesantnim scenskim nastupom i kvalitetnim zvukom, različitih muzičkih pravaca. Venčanja Proslave firmi Ispraćaji Klupske svirke Mature Rođendanske žurke S obzirom na to da naša popularnost vrtoglavo napreduje verujemo da želite da saznate više o svim članovima benda. Ukoliko na Vašem veselju želite da imate i nešto starih tonova, tradicionalne muzike ili zvuka, mi možemo proširiti naš tim sa violinistom punim iskustva i ljubavi prema muzici.
Beograd , Srbija
Osnovani smo 2008. godine, predstavljamo miks različitih muzičkih pravaca izvedenih na specifičan i originalan način. Svaki član daje svoj doprinos kroz jedinstvenu muzičku misao koja se razvija godinama i lagano kreira poseban pravac među bendovima današnjice. Svojim širokim repertoarom zabavne, narodne i strane muzike zadovoljavamo sve ukuse. Idealan smo izbor za svadbe, venčanja, proslave, rođendane. Svoj repertoar često izvodimo kako u najpoznatijim klubovima Beograda, tako i u drugim gradovima regiona i Evrope. Stalna i uigrana postavka se može pohvaliti odličnom svirkom, redovnim muzičkim nastupima i mnogim putovanjima u regionu, a i šire – pozitivna energija i drugarska atmosfera je uvek maksimalno prisutna. Energija mladih i atraktivnih članova benda jeste pre svega primetna na svakom scenskom nastupu, što je naravno preduslov za odličnu svirku, a tako i sjajnu atmosferu. Bend poseduje sopstveno ozvučenje i instrumentarijum vrhunskog kvaliteta. Našu ekipu čini i zaseban tim audio tehničara koji vode računa da postavka ozvučenja i opreme bude usklađena sa prostorom, kako bi se dobio maksimalni kvalitet zvuka. Kvalitetnim i ozbiljnim radom, došli smo do toga da budemo jedan od prepoznatljivih i vodećih bendova na domaćoj sceni. Od instrumenata imamo: 1 bubanj 1 električna gitara 2 klavijature 2 vokala (muški i ženski)
Novi Sad
Atraktivan i jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima, uz Roko Maroko bend provod i zabava su zagarantovani! Pozitivnom energijom i osmesima, dobićete zabavu za pamćenje. ⭐
Beograd
Orkestar Stefana Jelića je orkestar pažljivo odabranih muzičara, koji su se okupili na jednom mestu da vrate dobru i kvalitetnu muziku ponovo na velika vrata.Podrazumevamo široki repertoar muzike, koji se kreće od klasične muzike, preko narodne, stare i novokomponovane, izvorne, starogradske,domace pop, rok i strane muzike. Ono sto mi nudimo jeste neprocenjivo znanje, kvalitet zvuka i tona, muzičko-scenski nastup i jos mnogo toga.
Beograd
Progressive band je nastao pre više od 10 godina (2011.) Kroz godine je menjao svoje članove, ali su frontmeni benda ostali isti od osnivanja do danas. Za ovaj bend ne postoje granice! Poseduju široku lepezu muzičkih pravaca (pop, rok, folk, etno, soul, r&b, fank, džez, bluz…). Na vama je izbor! Odlikuju ih energični nastupi, prepuni emocija, pevanje na više od 7 svetskih jezika, odličan način vođenja repertoara. Pri prvom slušanju vam je već jasno da za njih muzika nije posao, već ljubav. Pozitivna energija koju neguju sa publikom se oseti i među članovima. Oni nisu samo kolege, već prijatelji, nisu samo bend, oni su porodica.
Beograd
Bend sastavljen od pet članova poznat po pravljenju odlične atmosfere. Profesionalni i spremni za sve vrste veselja. Širok repertoar, odlična energija, profesionalnost i izuzetna saradnja. Pozovite nas i uverite se sami.
Beograd
Pevača Aleksandra Belova je publika upoznala i zavolela u okviru takmičenja "Operacija Trijumf". Belov je nastavio da se bavi muzikom, osnovao je svoj bend koji broji 6 izvrsnih članova. Proslave na kojima je pevao Belov sa bendom su dugo pamćene, energične i van su svih očekivanja. U sastavu benda vlada uvek pozitivna energija, prefinjen ukus i nesebično zalaganje da klijentima naprave žurku koja će se prepričavati godinama. Repertoar benda je šarenolik, bilo da se radi o stranoj muzici, pop i rock ili narodnoj i starogradskoj muzici. Program se prilagođava publici i atmosferi ali uvek u skladu sa vizijom koju klijenti imaju.
Beograd
Bend sastavljen od pet članova poznat po pravljenju odlične atmosfere. Profesionalni i spremni za sve vrste veselja. Širok repertoar, odlična energija, profesionalnost i izuzetna saradnja. Pozovite nas i uverite se sami.
Beograd , Srbija
Energija After dark benda se retko viđa na sceni! Oni svi zajedno pevaju, sviraju, đuskaju, osmehuju se i nikome u publici ne može da bude dosadno i naporno. Širok repertoar domaće i strane muzike različitih žanrova vam ne dozvoljava da sednete, osim kad naprave pauzu od nekoliko minuta, više da bi se domorili gosti nego oni. :)
Beograd , Srbija
Bendove iz Vivo grupacije čine profesionalni muzičari, vrhunski vokali i raznovrsni instrumentalisti, a po kvalitetu i ponudi su svakako već godinama među najboljima na tržištu bilo da tražite bend za svadbu, drugu privatnu proslavu ili poslovni jubilej gde očekujete sjajnu atmosferu i zagarantovan provod. Bićete iznenađeni sjajnom ponudom, ljubaznim odgovorima i na kraju, što je najvažnije, prezadovoljni nastupom bendova i poštovanjem dogovorenog. Nastup svakog benda podrazumeva vrhunsko ozvučenje i rasvetu koja elegantno osvetljava prostor oko benda. Repertoar bendova čine najveći hitovi strane i domaće pop muzike, ali i najlepše pesme, narodne i novije pop-folk muzike. Vivo bend: Predstavljaju jedinstvenu energiju koju sa sobom nosi grupa od 7 prijatelja i kolega, a koju svaki posetilac njihovog nastupa, želi iznova da oseti. Kao što i sam naziv „Vivo“ ukazuje, uvek energičnim i atraktivnim pristupom uz vrhunsku zvučnu opremu, modernu rasvetu i, što je najbitnije, sjajnu svirku različitih muzičkih žanrova, Vivo bend svaki nastup pretvara u jedinstven i nezaboravan doživljaj. Od početka 2015. godine kao redovan član ove grupe nastupa i Mirna Radulović, pobednica takmičenja „Prvi glas Srbije“ i bivša učesnica takmičenja za „Pesmu Evrovizije“. Get Lucky bend: Grupa vrhunskih muzičara, velikog iskustva, čiji svaki nastup ostaje dugo u sećanju posetilaca. Nepregledan repertoar, koji sadrži najrazličitije žanrove uz dugogodišnje iskustvo, omogućava da svaka žurka bude baš po meri prisutnih. Bend čini 8 članova – ženski i muški vokal, gitarista, bas gitarista, klavijaturista, bubjar, saksofon i kao poseban „začin“, naša nenadmašna violinistkinja. Veliku pažnju posvećujemo kvalitetu naše muzičke opreme kao i svetlosnim efektima, kako bismo u potpunosti kreirali atmosferu koja se ne zaboravlja. Party Time bend: Šestočlana grupa profesionalnih, fakultetski obrazovanih muzičara koja u svakom nastupu uživa kao da je najvažniji koncert u karijeri, kako sa tehničkog, tako i sa emocionalnog aspekta. Naš sastav čine dva vokala, muški i ženski, gitara, bas gitara, klavijature i bubanj. Dugogodišnje profesionalno iskustvo i vrhunska svirka je garancija odličnog provoda svih prisutnih na našim nastupima. Ozbiljan pristup, najkvalitetnija muzička oprema, rasveta i efektan scenski nastup se podrazumevaju u našem radu.
Beograd, Srbija
Diverso bend nastupao je na Majskom festivalu, gde su 2017. godine osvojili treće mesto sa numerom “Tajno najveća”. A inače, poznati su i po drugim svojim pesmama, među kojima se posebno izdvaja pesma i spot za “Čašu dižem” iz 2015. godine, kao i drugi singl “Peva Srbija”. Ovaj bend nosi iskustva sa svojih mnogobrojnih nastupa na kojima je sve maksimalno profesionalno, uključujući i opremu koja je poslednje generacije. Diverso bend osnovan 2012 godine radi kao petorka (pevačica, pevač, dve klavijature i gitara). Po želji za veću svadbu moguće je dodavanje violine, harmonike ili saksofona. Kao što i sam naziv govori (diverso - razlicit), repertoar je raznovrstan tako da možemo da zadovoljimo svačiji ukus. Trudimo se da dobrim kontaktom sa publikom i pozitivnom energijom na svakom nastupu pružmo svoj maksimum. Radimo sve vrste proslava i klubske svirke, garantujemo dobru atmosferu i pre svega kvalitetnu svirku :)
Beograd , Srbija
Ako Vam nešto znači, ovaj bend samo pozitivno zrači!

Jedan od najvećih i prvih zadataka prilikom organizacije svadbe jeste odabir i rezervacija benda. Bez obzira kakvu muziku preferirate, tj. želite na svadbi, u svakom slučaju ona je sigurno najbitniji element koji bi trebalo da napravi dobru atmosferu i podigne goste na noge.

Prvi i osnovni korak za odabir bendova koje želite da poslušate uživo, jeste da pogledate njihove video nastupe i spotove pesama. Sve ovo možete pronaći u okviru ove stranice. Dovoljno je da kliknete na youtube ikonicu za preslušavanje koja se nalazi na profilu svakog benda. Ovim putem možete stvoriti prvi utisak o izvođačima i napraviti uži izbor. Snimci Vam mogu pomoći da steknete utisak o muzici koju izvode, ali i o samoj atmosferi koju prave.

Odabrane bendove možete sačuvati u listi “omiljeno”, tako što ćete kliknuti na dugme srce u gornjem desnom uglu bilo kog profila kojeg želite da sačuvate.