Pregled - bendovi za svadbe u Beogradu

Kako da odabrati muziku za svoju svadbu?

Filteri
Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Novi Sad
Muzička enciklopedija uživo, savršen spoj iskusnih muzičara, profesionalan pristup i posvećenost svakom nastupu uz neopisivo pozitivnu energiju i maksimalno zalaganje, zasigurno su glavne karakteristike Mandarine. Naš moto je učiniti Vaš dan veličanstvenim a Vama i Vašim gostima prirediti nezaboravnu žurku o kojoj će se pričati godinama!
Novi Sad
Atraktivan i jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima, uz Roko Maroko bend provod i zabava su zagarantovani! Pozitivnom energijom i osmesima, dobićete zabavu za pamćenje. ⭐
Beograd
Orkestar Stefana Jelića je orkestar pažljivo odabranih muzičara, koji su se okupili na jednom mestu da vrate dobru i kvalitetnu muziku ponovo na velika vrata.Podrazumevamo široki repertoar muzike, koji se kreće od klasične muzike, preko narodne, stare i novokomponovane, izvorne, starogradske,domace pop, rok i strane muzike. Ono sto mi nudimo jeste neprocenjivo znanje, kvalitet zvuka i tona, muzičko-scenski nastup i jos mnogo toga.
Beograd
Savršen spoj iskusnih muzičara, profesionalan pristup i posvećenost svakom nastupu uz neopisivo pozitivnu energiju i maksimalno zalaganje.Svojim širokim repertoarom zabavne, narodne, pop-rock, folk muzike Kano band zadovoljava sve ukuse. Garantujemo nezaboravnu žurku, uz ispunjenje svih vaših očekivanja. Ono što je najbitnije za svaki provod je dobra muzika. :)
Beograd
Sigurno ste čuli za popularnu muzičku ekipu Mladen Zečević i Funk Off band koji već nekoliko godina postoje na muzičkoj sceni i oduševljavaju svoju publiku sjajnim nastupima. U pitanju je jedan od trentno najpopularnijih bendova koji će svaki vaš izlazak ili privatnu proslavu učiniti nezaboravnom. Mladen Zečević i Funk off band je bend na koji niko ne ostaje ravnodušan. Ovaj bend čine izuzetno talentovani muzičari prepuni harizme i želje da svaki njihov nastup bude zapamćen po dobroj energiji.Njihov muzički repertoar je veoma raznovrstan i moežte čuti stranu,domaću, narodnu, pop, rock, evergreen muziku. Mladen Zečević i Funk Off band ulepšali su i veliki niz proslava svih tipova, kako venčanja, krštenja, punoletstva, tako i korporativnih proslava, zato ne propustite priliku da vaš specijalan dan bude ispraćen najlepšim pesmama.
Beograd
Mojito band čine mladi i perspektivni muzičari koji mogu da pokriju sve vrste repertoara za razna slavlja, žurke, nastupe... Repertoar Mojito benda je šarenolik i nalazi se veliki broj domaćih i stranih numera. Upornim radom, spontanošću i profesionlnom pristupu poslu, uspeli su da izgrade ime koje je prepoznatljivo na našoj muzičkoj sceni.
Beograd , Srbija
Bendove iz Vivo grupacije čine profesionalni muzičari, vrhunski vokali i raznovrsni instrumentalisti, a po kvalitetu i ponudi su svakako već godinama među najboljima na tržištu bilo da tražite bend za svadbu, drugu privatnu proslavu ili poslovni jubilej gde očekujete sjajnu atmosferu i zagarantovan provod. Bićete iznenađeni sjajnom ponudom, ljubaznim odgovorima i na kraju, što je najvažnije, prezadovoljni nastupom bendova i poštovanjem dogovorenog. Nastup svakog benda podrazumeva vrhunsko ozvučenje i rasvetu koja elegantno osvetljava prostor oko benda. Repertoar bendova čine najveći hitovi strane i domaće pop muzike, ali i najlepše pesme, narodne i novije pop-folk muzike. Vivo bend: Predstavljaju jedinstvenu energiju koju sa sobom nosi grupa od 7 prijatelja i kolega, a koju svaki posetilac njihovog nastupa, želi iznova da oseti. Kao što i sam naziv „Vivo“ ukazuje, uvek energičnim i atraktivnim pristupom uz vrhunsku zvučnu opremu, modernu rasvetu i, što je najbitnije, sjajnu svirku različitih muzičkih žanrova, Vivo bend svaki nastup pretvara u jedinstven i nezaboravan doživljaj. Od početka 2015. godine kao redovan član ove grupe nastupa i Mirna Radulović, pobednica takmičenja „Prvi glas Srbije“ i bivša učesnica takmičenja za „Pesmu Evrovizije“. Get Lucky bend: Grupa vrhunskih muzičara, velikog iskustva, čiji svaki nastup ostaje dugo u sećanju posetilaca. Nepregledan repertoar, koji sadrži najrazličitije žanrove uz dugogodišnje iskustvo, omogućava da svaka žurka bude baš po meri prisutnih. Bend čini 8 članova – ženski i muški vokal, gitarista, bas gitarista, klavijaturista, bubjar, saksofon i kao poseban „začin“, naša nenadmašna violinistkinja. Veliku pažnju posvećujemo kvalitetu naše muzičke opreme kao i svetlosnim efektima, kako bismo u potpunosti kreirali atmosferu koja se ne zaboravlja. Party Time bend: Šestočlana grupa profesionalnih, fakultetski obrazovanih muzičara koja u svakom nastupu uživa kao da je najvažniji koncert u karijeri, kako sa tehničkog, tako i sa emocionalnog aspekta. Naš sastav čine dva vokala, muški i ženski, gitara, bas gitara, klavijature i bubanj. Dugogodišnje profesionalno iskustvo i vrhunska svirka je garancija odličnog provoda svih prisutnih na našim nastupima. Ozbiljan pristup, najkvalitetnija muzička oprema, rasveta i efektan scenski nastup se podrazumevaju u našem radu.
Beograd
Rush band je okupio vrsne mlade muzičare koji muziku doživljavaju drugačije. Uz ogromnu ljubav, ulaganje i konstantno napredovanje, svoj pravac su pronašli u popularnoj muzici koja pokreće publiku - bez obzira na njen žanr. Energija i pozitivna atmosfera su samo deo onoga po čemu ih gosti prepoznaju i biraju kao deo svojih velikih događaja.
Beograd
Progressive band je nastao pre više od 10 godina (2011.) Kroz godine je menjao svoje članove, ali su frontmeni benda ostali isti od osnivanja do danas. Za ovaj bend ne postoje granice! Poseduju široku lepezu muzičkih pravaca (pop, rok, folk, etno, soul, r&b, fank, džez, bluz…). Na vama je izbor! Odlikuju ih energični nastupi, prepuni emocija, pevanje na više od 7 svetskih jezika, odličan način vođenja repertoara. Pri prvom slušanju vam je već jasno da za njih muzika nije posao, već ljubav. Pozitivna energija koju neguju sa publikom se oseti i među članovima. Oni nisu samo kolege, već prijatelji, nisu samo bend, oni su porodica.
Beograd, Srbija
CUBA LIBRE BAND je vokalno-instrumentalna muzička grupa iz Jagodine u sledećem sastavu: 1. Tanja Nikolić - vokal i perkusije 2. Ivan Ilić - vokal 3. Lazar Jovanović - saksofon i perkusije 4. Aleksandar Milenković - klavijature 5. Tomić Bojan - gitara i vokal CUBA LIBRE BAND Vam pruža kvalitetan muzičko – scenski nastup i zagarantovano dobar provod uz bogat repertoar domaće i strane muzike (pop, rock, funk, folk, starogradska, izvorna narodna, novokomponovana narodna muzika…)
Beograd, Srbija
Diverso bend nastupao je na Majskom festivalu, gde su 2017. godine osvojili treće mesto sa numerom “Tajno najveća”. A inače, poznati su i po drugim svojim pesmama, među kojima se posebno izdvaja pesma i spot za “Čašu dižem” iz 2015. godine, kao i drugi singl “Peva Srbija”. Ovaj bend nosi iskustva sa svojih mnogobrojnih nastupa na kojima je sve maksimalno profesionalno, uključujući i opremu koja je poslednje generacije. Diverso bend osnovan 2012 godine radi kao petorka (pevačica, pevač, dve klavijature i gitara). Po želji za veću svadbu moguće je dodavanje violine, harmonike ili saksofona. Kao što i sam naziv govori (diverso - razlicit), repertoar je raznovrstan tako da možemo da zadovoljimo svačiji ukus. Trudimo se da dobrim kontaktom sa publikom i pozitivnom energijom na svakom nastupu pružmo svoj maksimum. Radimo sve vrste proslava i klubske svirke, garantujemo dobru atmosferu i pre svega kvalitetnu svirku :)
Beograd , Srbija
Magla bend na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom. ... Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, kao bend - jednako smo angažovani na sviranju svadbi, maturskih žurki, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama. Repertoar je vrlo širok tako da obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme.Budite i Vi jedni od mnogih koji su oduševljeni našim nastupima! Hvala na ukazanom poverenju, koje ćemo sigurno opravdati!
Beograd
„Oliver Stoiljković bend“ obožava da svira na svadbama, a i mladenci obožavaju kad im oni venčanje učine lepšim. Zapravo odličnim. Poznati po dobroj atmosferi koju prave svojim instrumentima, ali i komunikaciji sa gostima, bendu Olivera Stoiljkovića su najveće zadovoljstvo kako sami kažu, Vaši osmesi, radost i to što su Vam makar jedan, ali tako važan dan u životu, učinili nezaboravnim. Bend ovog poznatog muzičara je jedan od najtraženijih za svirke na svadbama, pa ako želite da uživate baš uz njihovu nastup na nekom od Vaših veselja, nemojte zaboraviti da ih kontaktirate na vreme. Oni pevaju i sviraju punim srcem i dušom, a u vrhu su liste po kvalitetu vokala, muzičara, repertoara i energije koju pružaju.
Beograd
Bend sastavljen od pet članova poznat po pravljenju odlične atmosfere. Profesionalni i spremni za sve vrste veselja. Širok repertoar, odlična energija, profesionalnost i izuzetna saradnja. Pozovite nas i uverite se sami.

Jedan od najvećih i prvih zadataka prilikom organizacije svadbe jeste odabir i rezervacija benda. Bez obzira kakvu muziku preferirate, tj. želite na svadbi, u svakom slučaju ona je sigurno najbitniji element koji bi trebalo da napravi dobru atmosferu i podigne goste na noge.

Prvi i osnovni korak za odabir bendova koje želite da poslušate uživo, jeste da pogledate njihove video nastupe i spotove pesama. Sve ovo možete pronaći u okviru ove stranice. Dovoljno je da kliknete na youtube ikonicu za preslušavanje koja se nalazi na profilu svakog benda. Ovim putem možete stvoriti prvi utisak o izvođačima i napraviti uži izbor. Snimci Vam mogu pomoći da steknete utisak o muzici koju izvode, ali i o samoj atmosferi koju prave.

Odabrane bendove možete sačuvati u listi “omiljeno”, tako što ćete kliknuti na dugme srce u gornjem desnom uglu bilo kog profila kojeg želite da sačuvate.