Pregled - bendovi za svadbe u Beogradu

Kako da odabrati muziku za svoju svadbu?

Beograd
Repertoar benda podrazumeva domaću i stranu pop i rock muziku, aktuelne svetske hitove, novitete domaće scene, kao i klasike narodne muzike. Podjednako kvalitetno izvođenje svakog od ovih žanrova ...
Beograd , Srbija
BEND ZA NAJBOLJE ŽURKE !!! --Za sve Vaše manifestacije, veselja i proslave (koncerte, svadbe-venčanja, trgove, mature, promocije, dane firmi, privatne zabave, rodjendane, klubove, diskoteke, godišnjice), za sve Vaše lepe trenutke i dobar provod!
Novi Sad, Srbija
Najbolji bend za sva Vaša slavlja sa sveobuhvatnim repertoarom.
Beograd, Srbija
CUBA LIBRE BAND je vokalno-instrumentalna muzička grupa iz Jagodine u sledećem sastavu: 1. Tanja Nikolić - vokal i perkusije 2. Ivan Ilić - vokal 3. Lazar Jovanović - saksofon i perkusije 4. Aleksandar Milenković - klavijature 5. Tomić Bojan - gitara i vokal CUBA LIBRE BAND Vam pruža kvalitetan muzičko – scenski nastup i zagarantovano dobar provod uz bogat repertoar domaće i strane muzike (pop, rock, funk, folk, starogradska, izvorna narodna, novokomponovana narodna muzika…)
Beograd
"Bend se sastoji od 6 članova koji sa sobom nose višedecenijsko iskustvo. Energija i ljubav prema muzici održala je bend preko 15 godina. Uz zagarantovan provod, bogat repertoar pop, rok, jazz , narodne domaće i strane muzike naš zadatak je da vašu proslavu učinimo nezaboravnom."
Beograd , Srbija
SASTAVI SVOJU EKIPU ZA SUPER SVADBUMI UVEK IMAMO VRHUNSKU OPREMU I GARANTUJEMO VRHUNSKI, ENERGIČAN I ATRAKTIVAN NASTUP.UZ NAS DOBIJATE SJAJNU SVIRKU RAZLIČITIH MUZIČKIH ŽANROVA I SVAKI NASTUP NAŠEG BENDA JE JEDINSTVEN I NEZABORAVAN.ENERGIJA I NASMEJANOST MLADIH I ATRAKTIVNIH ČLANOVA BENDA ( A SVI SMO TAKVI I PRVENSTVENO MLADI ) JESTE PRIMETNA PRI SVAKOM NAŠEM NASTUPU.POSJEDUJEMO SOPSTVENO OZVUČENJE I INSTUMENTARIJUM VRHUNSKOG KVALITETA KAO I SVETLOSNE EFEKTE KOJI SE UVEK USKLADE PREMA PROSTORU U KOJEM SE NASTUPA POZOVITE NAS
Beograd , Srbija
Dobro došli na sajt benda Showtime iz Beograda! Naš bend broji 6 članova. Nastupamo u klubovima, na korporativnim događajima, svadbama i svim vrstama proslava za one koji prepoznaju naš repertoar i energiju kao dobar način zabave i razmene lepe emocije. Uživamo u onome što radimo i sa zadovoljstvom delimo tu radost sa onima koji žele da se raduju sa nama.
Beograd, Srbija
Muzička grupa “ŽAOKE“ se prvi put pojavila u javnosti u maju 2001. godine, sa početkom prikazivanja emisije “Profil i profit“, prvog programa RTS-a. Ideja emisije je bila da se na šaljiv način obrađuju “ozbiljne“ društvene teme, i u toj emisiji je sve do kraja 2002. godine, grupa ŽAOKE imala vrlo zapaženu ulogu. Iz tog perioda će ostati upamćene interpretacije pesama Lova, lova, lova (Money, money, money), Milord, Zelena trava doma mog (Green, green gras of home), Čikago, Penzija… U toku 2003. godine grupa uglavnom miruje sve do jula 2004. godine, kada počinje sa aktivnim radom svirajući po brojnim beogradskim klubovima (`Kajak klub`, `Reka`, `Gaučosi`, `Leonardo`…), restoranima (`Đorđe`, `Ušće`, `Skala`, `Sent Andrea`…) i hotelima (Hajat, Interkontinental, Slavija, Jugoslavija…), kao i širom Srbije (Novi Sad, Zrenjanin, Bečej, Kikinda, Pančevo, Požarevac, Kragujevac, Valjevo …) i to na raznim vrstama proslava i veselja (svadbe, rođendani, proslave firmi, balovi, plesne večeri, žurke, svirke za diplomatski kor…) Velika širina muzičkog programa, gde repertoar čine : domaći i strani pop-rok, evergreen, jazz, latino, kao i kompletan starogradski, izvorno-narodni i urbano-novokomponovani program. Što će reći sve osim turbo-grand folka (razne : Indire, Seke, Mikice, Cikice...)
Beograd , Srbija
Ima nas šestoro, zovemo se Lana, Bane, Dejan, Aleksandar, Vladan i Marko. Đuskamo sa vama od 2005. godne i opet imamo samo tu jednu ideju – da vašim gostima ne damo da sede! Jer… Ko se još super slikao ako je ostao za stolom!? Sviramo domaću muziku i sviramo stranu muziku. Vaša je odluka kada, koliko i kako. Dogovorićemo se, naravno. Apsolutno je ok da dođemo ozbiljni i ostanemo u pozadini svakog vašeg razgovora i apsolutno je ok da dođemo ‘’neozbiljni’’ i sviramo tako da nas čuju i gosti restorana pored! Dugo sviramo i obrazovani smo muzičari, to je ok, ali negde je važno da znate – neobično smo precizni, tačni i pouzdani. Bez izuzetka poštujemo dogovor. Vaša proslava važna nam je koliko i vama. To je sad i naša proslava, je l’ da? VENČANJA Želite na Vašem venčanju kvalitetan pop rock zvuk, probrane najveće hitove narodne muzike, imate želju da se dobro provedete tog dana i da sve bude u znaku dobrih vibracija… Na pravom ste mestu. Pozovite nas i rezervišite datum na vreme. ROĐENDANI Godišnjica braka, rođendan, krštenje… Vama važan datum. Povoda za slavlje je mnogo, a naš zadatak je da Vaš povod pretvorimo u nezaboravan provod. KORPORATIVNE ZABAVE U dugogodišnjem iskustvu benda Bajka, nalazi se i veliki broj korporativnih zabava. Najeminentnije firme našeg i svetskog podneblja ukazale su poverenje bendu Bajka. Neke od tih saradnji traju već nekoliko godina i čast nam je da smo njihov izbor iz godine u godinu.
Beograd , Srbija
Magla bend na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom. ... Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, kao bend - jednako smo angažovani na sviranju svadbi, maturskih žurki, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama. Repertoar je vrlo širok tako da obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme.Budite i Vi jedni od mnogih koji su oduševljeni našim nastupima! Hvala na ukazanom poverenju, koje ćemo sigurno opravdati!
Kragujevac, Srbija
Replay bend pripada klasi vrhunskih bendova. Jedna od najvažnijih stvari prilikom organizacije svadbe jeste kvalitetan odabir benda.
Beograd , Srbija
Blah Blah je jedan od najpoznatijih klupskih bendova na ovim prostorima i bend sa bogatom muzičkom istorijom. Bili smo finalisti “Beovizije 2006” sa pesmom „Maler“ i osvojili smo nagradu kao debitanti godine.
Beograd , Srbija
Osnovan iz ljubavi prema muzici. Bend za svadbe sa prepoznatljivim pečatom! 2008. godine proglašeni za najbolji bend za sve vrste proslava. Danas postojimo u istom sastavu i garantujemo da će najbolja muzika biti baš na Vašoj svadbi, žurki, proslavi...
Beograd , Srbija
Ovo je priča o jednom Scandal band-u. O bendu koji je nastao kao vid dobrog druženja i dobre energije par prijatelja, davne 2002. Vremenom je, kao i sve stvari u životu prolazio kroz različite faze sazrevanja, oblikovanja i organizacije. Do današnjeg dana ta organizacija je uključila još par ljudi koji su se uklopili u brend i aktivno doprinosili sve boljim rezultatima.
Beograd , Srbija
Ako Vam nešto znači, ovaj bend samo pozitivno zrači!

Jedan od najvećih i prvih zadataka prilikom organizacije svadbe jeste odabir i rezervacija benda. Bez obzira kakvu muziku preferirate, tj. želite na svadbi, u svakom slučaju ona je sigurno najbitniji element koji bi trebalo da napravi dobru atmosferu i podigne goste na noge.

Prvi i osnovni korak za odabir bendova koje želite da poslušate uživo, jeste da pogledate njihove video nastupe i spotove pesama. Sve ovo možete pronaći u okviru ove stranice. Dovoljno je da kliknete na youtube ikonicu za preslušavanje koja se nalazi na profilu svakog benda. Ovim putem možete stvoriti prvi utisak o izvođačima i napraviti uži izbor. Snimci Vam mogu pomoći da steknete utisak o muzici koju izvode, ali i o samoj atmosferi koju prave.

Odabrane bendove možete sačuvati u listi “omiljeno”, tako što ćete kliknuti na dugme srce u gornjem desnom uglu bilo kog profila kojeg želite da sačuvate.