Pregled - bendovi za svadbe u Beogradu

Kako da odabrati muziku za svoju svadbu?

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
0606692715
Beograd
Orkestar Stefana Jelića je orkestar pažljivo odabranih muzičara, koji su se okupili na jednom mestu da vrate dobru i kvalitetnu muziku ponovo na velika vrata.Podrazumevamo široki repertoar muzike, koji se kreće od klasične muzike, preko narodne, stare i novokomponovane, izvorne, starogradske,domace pop, rok i strane muzike. Ono sto mi nudimo jeste neprocenjivo znanje, kvalitet zvuka i tona, muzičko-scenski nastup i jos mnogo toga.
0606692715
Novi Sad
Muzička enciklopedija uživo, savršen spoj iskusnih muzičara, profesionalan pristup i posvećenost svakom nastupu uz neopisivo pozitivnu energiju i maksimalno zalaganje, zasigurno su glavne karakteristike Mandarine. Naš moto je učiniti Vaš dan veličanstvenim a Vama i Vašim gostima prirediti nezaboravnu žurku o kojoj će se pričati godinama!
0606692715
Novi Sad
Atraktivan i jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima, uz Roko Maroko bend provod i zabava su zagarantovani! Pozitivnom energijom i osmesima, dobićete zabavu za pamćenje. ⭐
0606692715
Beograd, Srbija
CUBA LIBRE BAND je vokalno-instrumentalna muzička grupa iz Jagodine u sledećem sastavu: 1. Tanja Nikolić - vokal i perkusije 2. Ivan Ilić - vokal 3. Lazar Jovanović - saksofon i perkusije 4. Aleksandar Milenković - klavijature 5. Tomić Bojan - gitara i vokal CUBA LIBRE BAND Vam pruža kvalitetan muzičko – scenski nastup i zagarantovano dobar provod uz bogat repertoar domaće i strane muzike (pop, rock, funk, folk, starogradska, izvorna narodna, novokomponovana narodna muzika…)
0606692715
Beograd
Bend sastavljen od pet članova poznat po pravljenju odlične atmosfere. Profesionalni i spremni za sve vrste veselja. Širok repertoar, odlična energija, profesionalnost i izuzetna saradnja. Pozovite nas i uverite se sami.
0606692715
Beograd
Bend sastavljen od pet članova poznat po pravljenju odlične atmosfere. Profesionalni i spremni za sve vrste veselja. Širok repertoar, odlična energija, profesionalnost i izuzetna saradnja. Pozovite nas i uverite se sami.
0606692715
Novi Sad
Nesumnjivo je da muzika igra ogromnu ulogu u našim životima! Zabavlja i daje svečanost važnim životnim trenutcima. Sa svojim bendom stvaram vrhunsku atmosferu uvek aktuelnim repertoarom i dobrom energijom! Repertoar je veoma širok i obuhvata domaću pop i rock zabavnu muziku, izvorne stare kao i nove folk pesme.
0606692715
Beograd , Srbija
CHEGI & Braća Bluz Bend je jedan od najpopularnijih orkestara za svadbe na ovim prostorima. Na mrežama (Google, Facebook, Instagram) su najbolje i najviše ocenjen bend za proslave na Balkanu, bez ijedne negativne recenzije. Zanimljivo je da su članovi ovog sastava završili Muzičke akademije. Jedan od njih, Dušan, je šampion sveta u sviranju klasične harmonike u Portugalu 2016. godine, kao i dobitnik prestižne nagrade EXIT fondacije. Bend se sastoji od 10 članova (8 instrumenata, 7 vokala, DJ koncepti). • saksofon 🎷 • truba 🎺 • violina 🎻 • harmonika 🎹 • bubanj 🥁 • električna/akustična gitara 🎸 • bass gitara 🎸 • klavijature 🎹 • 2 ženska vokala 🎤 • 5 muških vokala 🎤 • DJ & saksofon & violina (doček zvanica) 🎛️🎷🎻 - Recept za idealan početak zabave. Na repertoaru su razne obrade svetskih i domaćih hitova, kao i najlepših filmskih tema. • DJ & saksofon (blok za tortu) 🎛️🎷 - Ovaj blok se najčešće izvodi uz tortu i zaista predstavlja pravi spektakl. • DJ & saksofon & truba (blok za tortu) 🎛️🎷 🎺 - Repertoar je nešto drugačiji u odnosu na DJ & saksofon koncept i sastavljen je od latino hitova, kao i hitova "narodnog" karaktera (Dejan Petrović, Goran Bregović...). Nastupali su na Pesmi za Evroviziju, i to 2 puta, sa pesmama Devojko sa plamenom u očima i Svadba ili kavga. Široj publici su postali poznati akapela miksom Evolucija ExYu muzike. Repertoar koji izvode možete pogledati na njihovom sajtu.
0606692715
Beograd, Srbija
Bend za sve vrste proslava.
0606692715
Beograd, Srbija
BEND ZA NAJBOLJE ŽURKE !!! --Za sve Vaše manifestacije, veselja i proslave (koncerte, svadbe-venčanja, trgove, mature, promocije, dane firmi, privatne zabave, rodjendane, klubove, diskoteke, godišnjice), za sve Vaše lepe trenutke i dobar provod!
0606692715
Beograd
„Oliver Stoiljković bend“ obožava da svira na svadbama, a i mladenci obožavaju kad im oni venčanje učine lepšim. Zapravo odličnim. Poznati po dobroj atmosferi koju prave svojim instrumentima, ali i komunikaciji sa gostima, bendu Olivera Stoiljkovića su najveće zadovoljstvo kako sami kažu, Vaši osmesi, radost i to što su Vam makar jedan, ali tako važan dan u životu, učinili nezaboravnim. Bend ovog poznatog muzičara je jedan od najtraženijih za svirke na svadbama, pa ako želite da uživate baš uz njihovu nastup na nekom od Vaših veselja, nemojte zaboraviti da ih kontaktirate na vreme. Oni pevaju i sviraju punim srcem i dušom, a u vrhu su liste po kvalitetu vokala, muzičara, repertoara i energije koju pružaju.
0606692715
Novi Sad
Utisak koji ostavljamo svojom pesmom i svirkom dugo ćete pamtiti i prepričavati svojim prijateljima, šireći na taj način klub ljubitelja TERAPIJA BENDA. To je najbolja preporuka, ali i obaveza za svaki naš novi nastup. Svirajući za svakog po nešto po našem ili vašem izboru, naš repertoar od izvorne do novokomponovane pesme, od evergrina do rokenrola nikog ne ostavlja ravnodušnim.
0606692715
Šabac
Fama bend je popularni bend iz Šapca sa višegodišnjim iskustvom koji je savršen za sve prilike i vaše privatne proslave. Bend čini ukupno 6 članova i zajedno prave nezaboravnu atmosferu na proslavama. Njihov repertoar je raznolik i pevaju od starih narodnih pesama do novijih modernijih pesama. Ono što je sigurno, učiniće vašu proslavu dinamičnom i nezaboravnom. Atomska Mina i Milan čine vokalni deo Fama benda koji atmosferu dovode do usijanja.
0606692715
Beograd , Srbija
Bend iz Kragujevca izdvaja se širokim repertoarom i atmosferom koju prave širom Srbije!
0606692715
Zrenjanin , Srbija
BEND, MUZIKA ZA SVADBE, ROĐENDANE I SVE VAŠE PROSLAVE.

Jedan od najvećih i prvih zadataka prilikom organizacije svadbe jeste odabir i rezervacija benda. Bez obzira kakvu muziku preferirate, tj. želite na svadbi, u svakom slučaju ona je sigurno najbitniji element koji bi trebalo da napravi dobru atmosferu i podigne goste na noge.

Prvi i osnovni korak za odabir bendova koje želite da poslušate uživo, jeste da pogledate njihove video nastupe i spotove pesama. Sve ovo možete pronaći u okviru ove stranice. Dovoljno je da kliknete na youtube ikonicu za preslušavanje koja se nalazi na profilu svakog benda. Ovim putem možete stvoriti prvi utisak o izvođačima i napraviti uži izbor. Snimci Vam mogu pomoći da steknete utisak o muzici koju izvode, ali i o samoj atmosferi koju prave.

Odabrane bendove možete sačuvati u listi “omiljeno”, tako što ćete kliknuti na dugme srce u gornjem desnom uglu bilo kog profila kojeg želite da sačuvate.