Bendovi za proslavu rođendana

Pošaljite upit za termin koji vama odgovara i proverite dostupnost

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Kragujevac, Srbija
Exclusive Band je moderan bend za svadbe i sva ostala vaša slavlja. Bend ima stalan sastav koji čine sedam profesionalnih muzičara. Bend je poznat po dobroj atmosferi i širokom repertoaru. Nastupa širom Srbije i regiona.
Beograd
Bend se sastoji od 6 članova koji sa sobom nose višedecenijsko iskustvo. Energija i ljubav prema muzici održala je bend preko 15 godina. Uz zagarantovan provod, bogat repertoar pop, rok, jazz , narodne domaće i strane muzike naš zadatak je da vašu proslavu učinimo nezaboravnom.
Niš, Srbija
Ako želite vrhunski provod, onda je za vas BALTIC BAND. Očekujte sjajnu družinu, sjajan provod i sjajnu muziku i ne brinite se, sešćete tek da se odmorite malo :)
Beograd, Srbija
Dj-ingom se profesionalno bavi od 1999 godine i setove mu odlikuju melodichni i energichni bitovi koji ljude teraju da igraju i uzivaju celu noc. Potvrdu kvaliteta angazmana cine i sledece cinjenice: Iskustvo od 25 godina 2500+ zurki i eventova 500+ zadovoljnih klijenata 200+ zadovoljnih mladenaca 300+ zadovoljnih vlasnika lokala, klubova i event centara
Beograd
Portoriko bend Beograd, predstavlja tim mladih profesionalnih muzičara, povezanih duhom zabave i dobrog raspoloženja. Bend se sastoji od sjajnih instumentalista i odličnih vokala. Obiljem noviteta, starogradskih, zabavnih i narodnih pesama, garantujemo dobru atmosferu i najbolju žurku ispunjavajući sve vaše želje!
Beograd , Srbija
BIT BAND je grupa sastavljena od prekaljenih, dugogodišnjih muzičara iz Beograda koji se isključivo bave delatnostima u domenu muzičke produkcije. Grupa na nedeljnom nivou redovno nastupa kako u Beogradu tako i po klubovima širom Srbije, BiH, ali i dijaspore. Pored popularne muzike koja se svira po klubovima koja je sastavni deo noćnog života, bend je prepoznatljiv po širokom repertoaru sačinjenom i od žanrova poput stranog popa, funka, RnR, R&B, čak i aktuelne hitove haus muzike. Bit band iza sebe ima hiljade živih nastupa, odsviranih korporacijskih proslava, svadbi, rođendana, a koliko je ovo zaista kvalitetna grupa govori i podatak da ih je Amadeus bend 2016. godine pozvao da budu gosti na njihovom velikom koncertu u Sava Centru u Beogradu. Moto BiT-a je: "Vatrena svirka, vatrena i atmosfera!"
Jagodina
BONGO band je bend sastavljen od vrhunskih muzičara sa velikim iskustvom u radu. Energična svirka, veliki repertoar zabavne domaće i strane pop-rock muzike zadovoljiće sve vase želje. Naravno, u našem sedmočlanom bendu imamo i vrhunskog solistu na harmonici koji je zadužen za dobru narodnu muziku. Milan i Danijela su vokali koji jednako dobro pevaju i stranu i domaću zabavnu i narodnu muziku, nećete ostati ravnodušni, verujte mi!!! Kontaktirajte nas, vrhunska zabava, energija, komunikacija sa publikom deo su našeg nastupa. Posedujemo kvalitetno ozvučenje i rasvetu!!! Potražite nas na društvenim mrežama i odgledajte sve naše snimke…
Zrenjanin , Srbija
Kameleon bend je grupa zaljubljenika u muziku koja veu dugi niz godina emituje pozitivnu energiju protkanu šarenim notama. Mogu da se pohvale tome da su jedan od retkih bendova koji svira podjednako dobro i narodnu i zabavnu muziku. Pesme biraju smerno i sa ciljem da naprave vrhunsku zabavu za sve goste, za one koji vole kvalitetnu narodnu pesmu, kao i za one koji žele da čuju nešto drugačije, novije ili da se otkače uz odabrane ‘rock and roll’ hitove. Brzo i lako, atmosferu na podijumu za ples dovešće do usijanja
Novi Sad, Srbija
Maestro Bend je mlad i moderan sastav koga čine 4 umetnika sa iskustvom stečenim učešćem na mnogim formatima proslava, pa čak i televizijskim iskustvom kroz učešće našeg pevača na muzičkim kampovima televizija sa nacionalnom frekvencijom. Kroz veliko umeće interakcije sa publikom, naš pevač, pevačica, klavijaturista i harmonikaš znaće da zadovolje ukuse svakog dela publike, kroz ogroman repertoar, počevši od komercijalnih pesama, starih izvornih iz svih krajeva bivše Jugoslavije, pa do turbo folka, zabavnjaka i noviteta uključujući krajiške i hitove Baje Malog Knindže. Na svim događajima gde nastupaju, uz vrhunsku opremu koju poseduju, muzičari ovog benda atmosferu dovode do usijanja. Nastupi im se prostiru po celoj Srbiji i inostranstvu…
Beograd , Srbija
Energija After dark benda se retko viđa na sceni! Oni svi zajedno pevaju, sviraju, đuskaju, osmehuju se i nikome u publici ne može da bude dosadno i naporno. Širok repertoar domaće i strane muzike različitih žanrova vam ne dozvoljava da sednete, osim kad naprave pauzu od nekoliko minuta, više da bi se domorili gosti nego oni. :)

Bez adekvatne muzike, nema ni prave zabave. Pred vama je lista muzičara i bendova koji će napraviti pravi muzički karambol za vašu ili proslavu vaših bližnjih. Pošaljite upit i proverite raspoložive termine za nastup na vašem rođendanu.

Ludi Kamen je tu da vam pomogne oko odabira i zakazivanja slobodnih termina. Pošaljite Upit preporuke za bend.