Da ne umre tambura

Broj telefona:
Sačekajte...

Cena

400 - 1400

Dodatne informacije

Sačekajte...

O vendoru

Tamuraški orkestar „Da ne umre tambura“ dolazi iz srca tamburaške muzike sa područja Srema. Svojom dugogodišnjom izvedbom stvorili smo svojevrstan izraz kako tradicijalne tamburaške i narodne muzike sa prostora čitave Srbije i regiona, tako i pop-rok i zabavne muzike koja predstavlja pravo osveženje na tamburaškoj sceni.

Širok repertoar i dobro raspoloženje su uvek garant dobrog provoda i nezaboravnih trenutaka koje možete doživeti sa nama! U repertoaru se mogu čuti brojni hitovi gotovo svih žanrova.

Orkestar odlikuju odgovorni, mladi i energični članovi sastava koji svojom izvedbom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Orkestar „Da ne umre tambura“ postoji od 2008. godine, što je i više nego dobar pokazatelj našeg kvaliteta, odgovornosti i privrženosti našim slušaocima.

Mi smo sastav koji ruši predrasude o tamburašima i tamburaškoj muzici! Nastupajući širom naše zemlje i regiona upućeni smo u želje i prohteve naših slušaoca.

Način rada:

Orkestar ima više načina delovanja/izvedbe:

- Uobičajena akustična tamburaška izvedba (pogodna za prijem gostiju, omanje proslave, godišnjice, rođendane, krštenja...) - 400e (u zavisnosti od udaljenosti I dužine trajanja angažmana

- Ozvučena tamburaška izvedba (ogleda se u korišćenju najsavremenije digitalne opreme koja nam omogućava ozvučavanje velikih sala za razne svečanosti, prilikom čije izvedbe članovi sastava nisu pozicionirani na jednom mestu kao što je slučaj sa mnogim bendovima, već smo u potpunosti mobili za kretanje kroz prostor pri čemu predstavljamo pravo iznenađenje za sve prisutne). – 1400e ( u zavisnosti od udaljenosti I dužine trajanja angažmana

Ukoliko ste neodlučni u odabiru muzike, predstavljamo pravi izbor između savremenog i tradicionalnog što će učiniti Vama važne momente, nezaboravnim!

Komentari

Ostavite komentar
Preuzmite Ludi Kamen aplikaciju: