Fiesta Music

Broj telefona: 062*** Kliknite za broj telefona

Fiesta Music

Broj telefona: 062*** Kliknite za broj telefona

Dodatne informacije

Kontakt

Lokacija:

Beograd

E-mail adresa: ***@gmail.com Kliknite za email
Drustvene mreze:

O vendoru

Fiesta Music je deo grupacije Fiesta Eventa koja se bavi organizacijom muzičkih događaja. Zahvaljujući izvanrednim kapacitetima pune klubove i restorane, a zatim i otvara svoja vrata za sve vaše privatne proslave.

 

Organizujete svadbu, krštenje, rođendan ili proslavu bilo koje vrste? U potrazi ste za muzičkom pratnjom? Na pravom ste mestu! Fiesta Music će se potruditi da na jednom mestu pronađete bend za vaše slavlje.

Tu smo za sve vaše muzičke želje!

 

PREDSTAVLJAMO:

 

Nemanja Toplica i Stand by bend je ekipa koja sadrzi 6 članova. Sastavni deo benda čine - dve klavijature, bubanj, gitara, pevačica i pevač. Sjajan, energican bend sa sjajnim vokalima za svaki tip proslave, nastupa...

 

Beso de Loco, jedan od najtrazeninih bendova u Srbiji. Pravi bend za sve vrste slavlja. Bend je osnovan 2011. godine, a u dosadašnjoj karijeri, izdali su album 2014. godine. Beso de Loco je jedan od najpopularnijih klupskih bendova u Beogradu.

 

Miami Bend je osnovan iz ljubavi prema muzici. Bend za slavlja sa prepoznatljivim pečatom! 2008. godine proglašeni za najbolji bend za sve vrste proslava. Danas postoje u istom sastavu i garantuju da će najbolja muzika biti baš na Vašem slavlju!

 

White City Bend će se pobrinuti da muzika na vašem venčanju bude za pamćenje. Bogat repertoar čine raznovrsni žanrovi domaće i strane muzike. Izvode mnogobrojne pesme zabavne, pop, rok, narodne i starogradske muzike. Veliki broj hitova iz 90-tih, novokomponovanih i aktuelnih!

 

Magla Bend na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom... Repertoar je vrlo širok tako da obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme.

Preporuke mladenaca