Muzika za doček gostiju – prijem zvanica

Instrumentalni doček zvanica na proslavi

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Novi Sad
Doček mladenaca, Korporativne proslave, muzika za restoran, muzika za svadbe... Možete ih čuti u Vinskoj kući Kovačević gde redovno nastupaju punih 11 godina, kao i restoranu Karlo na Petrovaradinskoj tvrđavi. Vrsta muzike: Filmska instrumentalna muzika, strani i domaći pop rock. Tip sastava Violin Piano Duo: Violina, vokal, klavir i klavijatura.
Novi Sad, Srbija
instrumentalna muzika – klasična, popularna, rock, tango, filmska muzika violina-violončelo duet
Beograd , Srbija
Elektricni gudački kvartet, predvođen Dj-em, koji sjedinjuje muziku kroz vreme, od Vivaldija do danas.- bend za venčanje i svadbe, rođendanske proslave, jubileje firmi i preduzeća.
Beograd , Srbija
Ideja projekta VentArtly je zasnovana na predstavljanju različitih muzičkih ansambala pogodnih za mnogobrojne manifestacije osmišljene od strane klijenata. Osmehom i muzikom protiv negative. Pop i Rock obrade u obliku violine i gitare definitivno prave odličnu atmosferu!
Beograd, Srbija
Ideja projekta VentArtly je zasnovana na predstavljanju različitih muzičkih ansambala pogodnih za mnogobrojne manifestacije osmišljene od strane klijenata. Fuzija zvuka na najelegantniji način.
Beograd, Srbija
Harmonični zvuk kvarteta Rocher je pravi izbor za vaše venčanje.
Novi Sad, Srbija
Muzika bi trebalo zapaliti vatru u srcima muškaraca, i doneti suze na oči ženama. Komika kvartet pruža raznovrstan i zanimljiv repertoar za proslave, venčanja, rođendane, dečije zabave...
Beograd, Srbija
Želite da čujete svetske hitove u akustičnoj verziji? Na pravom ste mestu jer, mi smo gudački kvartet koji prati trendove!
Beograd , Srbija
Gudački trio „Čarobne žice“ čine profesionalni muzičari koji zajedno nastupaju više od 10 godina. U širokom spektru repertoara Čarobnih žica sigurno ćete pronaći muziku koju volite. Sviramo najpoznatija dela klasične i filmske muzike, evergreena, popa, tanga i valcera. Nastupamo na venčanjima, koktelima, korporativnim zabavama, promocijama, izložbama, revijama...
Beograd , Srbija
Ideja projekta VentArtly je zasnovana na predstavljanju različitih muzičkih ansambala pogodnih za mnogobrojne manifestacije osmišljene od strane klijenata. Zovite ih i klub izuzetnih muzičara, liga umetničkih stvaralaca: harmonika, gitara, klarinet… oni dočaravaju lepotu muzike i njenu praiskonsku namenu – da zabavi!
Niš , Srbija
Gudački kvartet f je osnovan u jesen 2007.godine. Raznovrstan popularni repertoar namenjen široj publici, omogućio je kvartetu nastupe na različitim svečanostima: venčanjima i svadbama u različitim ambijentima, porodičnim slavljima, jubilejima institucija od privrednog i kulturnog značaja, promocijama knjiga, otvaranjima izložbi, i dr. Repertoar kvarteta ide od popularne klasike, preko tango, filmske, pop i rock strane i domaće muzike. Moguć je dogovor i oko specijalnih aranžmana za Vaše venčanje ili prvi ples, kao i saradnje kvarteta sa drugim bendovima na Vašoj svečanosti. Članovi f kvarteta su ugledni i iskusni muzičari: Ljiljana Kitić, profesor violine u Muzičkoj školi Niš , Milena Stevanović, profesor violine u Muzičkoj školi Niš, Vladan Veljković, vođa grupe viola u Niškom simfonijskom orkestru i Nataša Palić, vođa grupe violončela u Niškom simfonijskom orkestru.
Beograd, Srbija
Vaš poseban dan možete učiniti još lepšim i nezaboravnim uz čarobne zvuke harfe. Neka Vaši gosti uživaju u neobičnom prijemu ili pak zaplešite prvi ples uz Vašu omiljenu pesmu i harfu i očarajte sve oko sebe.
Novi Sad, Srbija
Tu smo da ulepšamo vaše specijalne trenutke, sve vrste proslava i promocija! Repertoar je fokusiran na klasičnu muziku, tango, muziku iz filma i pop obrade.
Beograd , Srbija
Ideja projekta VentArtly je zasnovana na predstavljanju različitih muzičkih ansambala pogodnih za mnogobrojne manifestacije osmišljene od strane klijenata. Četiri različite ideje se poput linija ukrste i stvore novu, zajedničku, istinsku i jedinu vrednu koja rezultira zvukom koji ovaj ansambl i čini posebnim. Mi smo se vodile snovima i njihovom realizacijom. Tako smo muziku uz koju smo odrasle prenele u našu stvaralačku oazu, kvartet “Habanera”. Uvek životni Rock prenele smo na žice finog melodijskog instrumenta violine, u numere domaćeg etno folka, protkale groove violončela i bezvremenskim pop hitovima dale novi oblik. Najvažnije u ovom našem snu na javi jeste emocija koju doživimo muzicirajući zajedno i koju nesebično dajemo.
Beograd , Srbija
Na više od stotinu slavlja, naše note su bile poseban začin događaja i nešto po čemu se veselje pamti. Učestvovale smo u obeležavanju rođendana poznatih ličnosti, alternativnim venčanjima u rok fazonu, ali i kreiranju filmski nestvarnih scena za uspomene potpuno običnih ljudi. Iz našeg bogatog repertoara možete da izaberete muziku po vašem ukusu, a na raspolaganju su vam i naši predlozi i ideje. Postoji mogućnost angažovanja i drugih sastava – od solo violine, preko duo Wondera, kao i sastava sa gitarom, flautom ili harfom.

Doček zvanica je sigurno detalj koji će ulepšati i uveličati vašu proslavu. Učinite da vaše zvanice budu toplo i prijatno dočekane uz opuštajuće note instrumentalne muzike.