Gudački kvarteti za venčanja i proslave (7 PREDLOGA)

Potrebna Vam je kamerna muzika za vašu proslavu

Beograd, Srbija
Želite da čujete svetske hitove u akustičnoj verziji? Na pravom ste mestu jer, mi smo gudački kvartet koji prati trendove!
Beograd , Srbija
Ideja projekta VentArtly je zasnovana na predstavljanju različitih muzičkih ansambala pogodnih za mnogobrojne manifestacije osmišljene od strane klijenata. Četiri različite ideje se poput linija ukrste i stvore novu, zajedničku, istinsku i jedinu vrednu koja rezultira zvukom koji ovaj ansambl i čini posebnim. Mi smo se vodile snovima i njihovom realizacijom. Tako smo muziku uz koju smo odrasle prenele u našu stvaralačku oazu, kvartet “Habanera”. Uvek životni Rock prenele smo na žice finog melodijskog instrumenta violine, u numere domaćeg etno folka, protkale groove violončela i bezvremenskim pop hitovima dale novi oblik. Najvažnije u ovom našem snu na javi jeste emocija koju doživimo muzicirajući zajedno i koju nesebično dajemo.
Beograd , Srbija
Na više od stotinu slavlja, naše note su bile poseban začin događaja i nešto po čemu se veselje pamti. Učestvovale smo u obeležavanju rođendana poznatih ličnosti, alternativnim venčanjima u rok fazonu, ali i kreiranju filmski nestvarnih scena za uspomene potpuno običnih ljudi. Iz našeg bogatog repertoara možete da izaberete muziku po vašem ukusu, a na raspolaganju su vam i naši predlozi i ideje. Postoji mogućnost angažovanja i drugih sastava – od solo violine, preko duo Wondera, kao i sastava sa gitarom, flautom ili harfom.
Novi Sad, Srbija
Unique String Quartet okuplja četvoro mladih i perspektivnih muzičara sa novosadske Akademije umetnosti. Oformljen je iz neiscrpne želje za zajedničkim sviranjem, kreativnošću, ljubavi prema žanrovski sličnoj muzici i idejama kojim nema kraja. Zajednički zvuk koji nas prožima kao i emocije koje gajimo prema kamernoj muzici nadjačavaju sve naše razlike. Naspram istinskih emocija, to što potičemo iz različitih krajeva Srbije je zanemarljivo. Upravo to je ono što našu muziku čini večito mladom i nepresušnom.
Beograd , Srbija
Elektricni gudački kvartet, predvođen Dj-em, koji sjedinjuje muziku kroz vreme, od Vivaldija do danas.- bend za venčanje i svadbe, rođendanske proslave, jubileje firmi i preduzeća.
Beograd, Srbija
Akustičan, ženski muzički sastav koji svojim raznovrsnim repertoarom uveseljava zvanice dok se smeštaju na lokaciju i čekaju mladence, Pesma za prvi ples kao opcija.
Novi Sad, Srbija
"Muzika bi trebalo zapaliti vatru u srcima muškaraca, i doneti suze na oči ženama." Komika kvartet pruža raznovrstan i zanimljiv repertoar za proslave, venčanja, rođendane, dečije zabave, promocije i druge manifestacije.

U potrazi ste za intimnom – kamernom muzikom za Vašu proslavu ili venčanje.

Pred vama je lista od 7 predloga - gudačkih kvarteta za koje smo dobili preporuke i odlične ocene od strane korisnika. Bilo da organizujete venčanje u uskom krugu porodice i prijatelja, ili pravite koktel za vaše poslovne partnere, a pritom želite blagu, nenametljivu i sofisticiranu muziku, onda su gudački kvarteti pravi izbor za Vas.