Najbolji BENDOVI ZA SVADBE - TOP 20 lista

Narodna, zabavna, svetski pop. Odabir bendova po preporukama korisnika

Beograd , Srbija
BALKAN EKSPRES BEND nastao je 1997. godine, i od tog vremena prošao je kroz razne transformacije i personalne promene, od akustičnog petočlanog muškog benda, do današnjeg šestočlanog sastava koji, pored pet muških vokala, ima i jedan, ženski. Ovo ujedno, predstavlja jedno od značajnijih obeležja ovog izuzetno živog sastava, koji na svom ogromnom i raznolikom repertoaru ima sve: od strane evergreen, rock'n roll, pop, dance, house, latino, reggae, funk, rock, hard-rock, heavy metal, pa do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike. Pored izuzetne uvežbanosti, kako instrumentalne, tako i vokalne, kuriozitet ovog sastava je i u odličnom uspostavljanju fluida izmedju benda i publike uz , uvek vešto, balansiranje «na granici komercijalnog».
Beograd , Srbija
Sastavljen je od vrsnih muzičara naše estrade. Postoji smanjena postava za manje kafiće i proslave (klavijaturista,pevač i pevačica po potrebi),a za svadbe se proširuje sastav u zavisnosti od želja i potreba naših klijenata.
Beograd, Srbija
Bend za sve vrste proslava.
Beograd , Srbija
Paparazzo bend je jedan od najpopularnijih beogradskih bendova, čija muzika je obeležila brojna venčanja, mature, apsolventske večeri, rođenja, krštenja, korporativne i druge proslave. Sa preko 150 nastupa godišnje bend je stekao neverovatno iskustvo u brojnim klubovima, hotelima, restoranima i kafanama.
Beograd , Srbija
Ima nas šestoro, zovemo se Lana, Bane, Dejan, Aleksandar, Vladan i Marko. Đuskamo sa vama od 2005. godne i opet imamo samo tu jednu ideju – da vašim gostima ne damo da sede! Jer… Ko se još super slikao ako je ostao za stolom!? Sviramo domaću muziku i sviramo stranu muziku. Vaša je odluka kada, koliko i kako. Dogovorićemo se, naravno. Apsolutno je ok da dođemo ozbiljni i ostanemo u pozadini svakog vašeg razgovora i apsolutno je ok da dođemo ‘’neozbiljni’’ i sviramo tako da nas čuju i gosti restorana pored! Dugo sviramo i obrazovani smo muzičari, to je ok, ali negde je važno da znate – neobično smo precizni, tačni i pouzdani. Bez izuzetka poštujemo dogovor. Vaša proslava važna nam je koliko i vama. To je sad i naša proslava, je l’ da? VENČANJA Želite na Vašem venčanju kvalitetan pop rock zvuk, probrane najveće hitove narodne muzike, imate želju da se dobro provedete tog dana i da sve bude u znaku dobrih vibracija… Na pravom ste mestu. Pozovite nas i rezervišite datum na vreme. ROĐENDANI Godišnjica braka, rođendan, krštenje… Vama važan datum. Povoda za slavlje je mnogo, a naš zadatak je da Vaš povod pretvorimo u nezaboravan provod. KORPORATIVNE ZABAVE U dugogodišnjem iskustvu benda Bajka, nalazi se i veliki broj korporativnih zabava. Najeminentnije firme našeg i svetskog podneblja ukazale su poverenje bendu Bajka. Neke od tih saradnji traju već nekoliko godina i čast nam je da smo njihov izbor iz godine u godinu.
Beograd , Srbija
Bend “EXTRA ORCHESTRA” osnovan je 2004. godine, i od tada je nastupao u svim značajnijim beogradskim klubovima koji neguju “živu svirku” pop-rok orijentacije. Sebe smatraju čuvarima dobrog zvuka, a mogu i da se pohvale da su tri člana “EXTRA ORCHESTRA” diplomirala na Muzičkoj akademiji u Beogradu, od kojih je jedan završio doktorat klavira. Podjednako dobro vladaju svim muzićkim stilovima – od izvornih, preko pop-rock pa sve do jazz i elektronskih.
Kragujevac, Srbija
Replay bend pripada klasi vrhunskih bendova. Jedna od najvažnijih stvari prilikom organizacije svadbe jeste kvalitetan odabir benda.
Beograd , Srbija
BEND ZA NAJBOLJE ŽURKE !!! --Za sve Vaše manifestacije, veselja i proslave (koncerte, svadbe-venčanja, trgove, mature, promocije, dane firmi, privatne zabave, rodjendane, klubove, diskoteke, godišnjice), za sve Vaše lepe trenutke i dobar provod!
Beograd, Srbija
Muzička grupa “ŽAOKE“ se prvi put pojavila u javnosti u maju 2001. godine, sa početkom prikazivanja emisije “Profil i profit“, prvog programa RTS-a. Ideja emisije je bila da se na šaljiv način obrađuju “ozbiljne“ društvene teme, i u toj emisiji je sve do kraja 2002. godine, grupa ŽAOKE imala vrlo zapaženu ulogu. Iz tog perioda će ostati upamćene interpretacije pesama Lova, lova, lova (Money, money, money), Milord, Zelena trava doma mog (Green, green gras of home), Čikago, Penzija… U toku 2003. godine grupa uglavnom miruje sve do jula 2004. godine, kada počinje sa aktivnim radom svirajući po brojnim beogradskim klubovima (`Kajak klub`, `Reka`, `Gaučosi`, `Leonardo`…), restoranima (`Đorđe`, `Ušće`, `Skala`, `Sent Andrea`…) i hotelima (Hajat, Interkontinental, Slavija, Jugoslavija…), kao i širom Srbije (Novi Sad, Zrenjanin, Bečej, Kikinda, Pančevo, Požarevac, Kragujevac, Valjevo …) i to na raznim vrstama proslava i veselja (svadbe, rođendani, proslave firmi, balovi, plesne večeri, žurke, svirke za diplomatski kor…) Velika širina muzičkog programa, gde repertoar čine : domaći i strani pop-rok, evergreen, jazz, latino, kao i kompletan starogradski, izvorno-narodni i urbano-novokomponovani program. Što će reći sve osim turbo-grand folka (razne : Indire, Seke, Mikice, Cikice...)
Beograd , Srbija
Magla bend na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom. ... Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, kao bend - jednako smo angažovani na sviranju svadbi, maturskih žurki, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama. Repertoar je vrlo širok tako da obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme.Budite i Vi jedni od mnogih koji su oduševljeni našim nastupima! Hvala na ukazanom poverenju, koje ćemo sigurno opravdati!
Šabac
Naš bend se sastoji od 6 članova koji imaju dugogodišnje iskustvo u svetu muzike. Svojim poznavanjem iste i svega što ovaj posao nosi, pogodni smo za sve tipove privatnih proslava (svadbe, punoletstva, rođenja, krštenja…) kao i klupskih svirki. Svojom energijom i pažljivim odabirom repertoara, trudimo se, pre svega, da napravimo dobru atmosferu koja traje od prvog do poslednjeg momenta vašeg slavlja. Vaš osmeh i zadovoljstvo su naša najbolja reklama. Oni nam daju podstrek da budemo još bolji i dokaz su da naš posao radimo na pravi način.
Beograd, Srbija
Aleksandar Sofronijević je rođen 19.novembra 1983.godine u Kraljevu. Kao solista na harmonici, još kao mali pokazao je interesovanje prema ovom instrumentu da bi samo deceniju kasnije harmonika postala njegov život. Godine 2002. na takmičenju u Sokobanji postao je prva harmonika Jugoslavije, da bi ubrzo nakon toga oformio svoj orkestar koji je svirao na RTV Kraljevo i u kojem je postao šef. Do upisa Muzičke akademije bio je praktično samouk, da bi kasnije uz pomoć iskusnih harmonikaša, Aca uspeo da iz svog rodnog mesta dođe u Beograd i započne karijeru na Grandovoj sceni. Danas zajedno sa svojim prijateljima iz detinjstva vodi jedan od najpoznatijih orkestra u regionu i mnogi ga smatraju naslednikom Ljubiše Pavkovića. U emisiji “Nikad nije kasno”, Aca svake nedelje pokazuje svoje iskustvo i apsolutni sluh svirajući stare pesme sa novim aranžmanom. Cela koncepcija orkestra napravljena je, kako kaže Aca, da se uživa u muzici i da se svira na jedan način na koji malo ko radi u Srbiji.
Beograd , Srbija
Magic Beans je moderna, urbana grupa koja širi dobre vibracije još od 2004-te godine ! Repertoar varira od stranog pop/rock, disco, funky zvuka do modernijih (MTV/VH1) – house, latino i dance hitova kao i domaćeg pop-rocka. Specijalno, za mladence koji nisu ljubitelji (a hoće zbog roditelja i/ili rodbine, prijatelja) imamo u ponudi i opciju bloka narodnih pesama, starih, dobrih (Luis, Haris, Tozovac, Miroslav, Bekuta)…kao i novijih pop-pesama (Tropico, Lexington, Saša Kovačević, Nataša Bekvalac, Severina)… Po vašim sugestijama sastavljamo repertoar, verujte nam, imamo dugogodišnje iskustvo ! Naravno, ako želite, možemo dodati i par, vama bitnih pesama koje nemamo na repertoaru, svadbena pesma se podrazumeva. Takođe, u pauzama puštamo muziku po želji. Posedujemo sopstvenu binsku opremu i vrhunsko ozvučenje. Pozovite nas, proverite raspoloživost i ZAKAŽITE NA VREME!
Beograd
"Bend se sastoji od 6 članova koji sa sobom nose višedecenijsko iskustvo. Energija i ljubav prema muzici održala je bend preko 15 godina. Uz zagarantovan provod, bogat repertoar pop, rok, jazz , narodne domaće i strane muzike naš zadatak je da vašu proslavu učinimo nezaboravnom."
Beograd, Srbija
CUBA LIBRE BAND je vokalno-instrumentalna muzička grupa iz Jagodine u sledećem sastavu: 1. Tanja Nikolić - vokal i perkusije 2. Ivan Ilić - vokal 3. Lazar Jovanović - saksofon i perkusije 4. Aleksandar Milenković - klavijature 5. Tomić Bojan - gitara i vokal CUBA LIBRE BAND Vam pruža kvalitetan muzičko – scenski nastup i zagarantovano dobar provod uz bogat repertoar domaće i strane muzike (pop, rock, funk, folk, starogradska, izvorna narodna, novokomponovana narodna muzika…)

Ukoliko ste u potrazi za bendovima za svadbe napravili smo listu bendova koji se ističu po broju pregleda, interesovanju korisnika i popularnosti koji su ostvarili na sceni. Lista nije konačano i ona se menja u zavisnosti od trenutnog stanja na aktuelnoj sceni. Bendovi nisu birani po vrsti muzike koje izvode, nego samo na osnovu gore navedenih kriterijuma.

Ukoliko imate neke sugestije ili utiske o pomenutim bendovima budite slobodni da ih podelite sa nama i pošaljete poruku našoj redakciji na info@ludikamen.rs