Restoran Lajka - open concept

Save Kovačevića (3.deo) 20, Beograd

Kapacitet

80 - 300

Cena

37 - 65

Preporuke mladenaca

Restoran Lajka - open concept

Save Kovačevića (3.deo) 20, Beograd

Kapacitet

80 - 300

Cena

37 - 65

Dodatne informacije

Uslovi popusta

Kontakt

Broj telefona: 063*** Kliknite za broj telefona
E-mail adresa: ***@gmail.com Kliknite za email
Drustvene mreze:

O vendoru

„Skriveni od radoznalih pogleda“ – naša ideja vodilja od samog osmišljavanja koncepta, jer vaš dan i vaša proslava pripadaju samo vama i vama dragim ljudima sa kojima želite da podelite vaše trenutke sreće.

Naša ideja je rođena iz vaših želja i potreba da se pobegne od klišea svakodnevice i sterilnog prostora, pa smo tako rasli zajedno sa vama i vašim maštanjima, jer mi smo umeli da vas čujemo, a vi nas da prepoznate. Zajedno smo dobitna kombinacija! Za vas smo stvorili prostor koji zrači toplinom, romantičnim ambijentom, jedinstvenim stilom i savršenim osećajem mira.

Uz cvrkut ptica, na otvorenom, izgovorite vaše životno DA ili pak, proslavite vama važan događaj u hladu stoletnih oraha koji su tu da baš vi podignete čašu i nazdravite sa gostima, da pustite korak da lagano krene svojim ritmom i dozvolite sebi da vas zagolica život! Dođite da zajedno podignemo čašu i izgovorimo – „Živeli“, jer – živeli vi nama!


„Lajka“ je osmišljena kao beg od tesnih cipela, umornih pokreta i svega već viđenog.

Napravili smo rapsodiju stila, kako na otvorenom, tako i u zatvorenom delu naše „Lajke“, pa bilo da je u pitanju venčanje, rođendan, krštenje ili pak poslovni događaj, naša dva konceptualna dela prilagođavamo vama i vašim protrebama u bilo koje doba godine, bilo da smo napolju ili pak unutra.

OTVORENI DEO nalazi se u hladu ogromnih oraha koji ljubomorno čuvaju vaše snove, miris pokošene trave i šarenog cveća mami vaše osmehe i po koji skriven pogled i sladak osmeh upućen ka nekom koga pozivate na podijum za igru, dok vam u ruci svetluca časa vina spremna za onaj najlepši zveket čaša kada se kucnete sa dragom osobom.

ZATVORENI DEO uređen u modernom indrustrijskom stilu, uljuljkan u ritmu vašeg plesa, koji prilagođavamo vašim željama i potrebama. Vaše je da sanjate, naše je da ispunimo snove!