Time Out

Broj telefona:
Sačekajte...

Kapacitet

60 - 120

Cena

40 - 70

Dodatne informacije

Sačekajte...

O vendoru

Restoran Time Out, nalazi se na Adi Ciganliji, u jednom od najlepših delova Beograda, okružen prirodom neposredno uz jezero.


Restoran je jedan od ugostiteljskih simbola same Ade Ciganlije obzirom da postojimo više od 10 godina i da nas krasi bogato ugostiteljsko iskustvo.

Bilo da razmišljate o momačkoj / devojačkoj večeri, venčanju, krštenju, proslavi rođendana , proslavi firme, Ili samo keteringu - tu smo da Vam izađemo u susret i maksimalno se posvetimo realizaciji vaše ideje.

Kapacitet restorana je 120 sedećih mesta kada su proslave u pitanju, a za koktel varijante i do 200 mesta.

Meni koji nudimo je na bazi švedskog stola, sa izuzetno raznolikom ponudom kako domaćih tako i internacionalnih jela. Naši gosti imaju obezbeđen parking koji se nalazi u blizini restorana.


Ono po čemu smo specificni je da dobijate osnovnu dekoraciju restorana: sada popularne "Tifani" stolice, a ono što je gostima takođe zanimljivo je da proslave nisu vremenski ograničene.

Gosti sa decom mogu odahnuti, jer u sklopu našeg kompleksa imamo i veliko dečije igralište na otvorenom, te dok ste na proslavi i klinci se mogu sjajno zabavljati.


Ukoliko razmišljate o malo drugačijem venčanju i standardnih sala za venčanja, ukoliko želite malo urbaniji objekat i zabavu o kojoj će se dugo pričati - Time Out je pravo mesto za vas!

Čekamo vas!

Komentari

Ostavite komentar
Preporuke mladenaca