Hotel Vrbak

Broj telefona: 066*** Kliknite za broj telefona

Cena

13 - 18

Kapacitet

700

Hotel Vrbak

Broj telefona: 066*** Kliknite za broj telefona

Cena

13 - 18

Kapacitet

700

Dodatne informacije

Kontakt

Lokacija:

37. Sandžačke divizije 2

E-mail adresa: ***@hotelvrbaknd.com Kliknite za email
Drustvene mreze:

O vendoru

Ispunjen toplinom, tradicijom i nezaboravnim trenucima, jedinstveno čudo arhitekture, uzdignuto nad rekom Raškom, 1977. godine, Hotel Vrbak je postao sinonim za lepotu i luksuz.
Hotel Vrbak je, uz novog vlasnika, ND Tourism Group 2019. godine doživeo potpuni preporod. Kompletnom rekonstrukcijom, hotelu je vraćen prvobitni sjaj, a sobe su u potpunosti rekonstruisane tako da odišu udobnošću, luksuzom i predivnim ambijentom. Savremeni i luksuzni enterijer Kristalne i Zlatne sale, kao i duga tradicija u održavanju venčanja, slavlja, poslovnih foruma, konferencija i poslovnih sastanaka i svih vrsta događaja čine ovaj hotel pravim izborom za poslovne, mlade i porodicne ljude. Novo ruho, kao i reka Raška koja umirujuće teče ispod hotela, čine ga jedinstvenim u regionu.
U hotelu Vrbak vas, uz toplu dobrodošlicu, očekuje udoban smeštaj i vrhunska usluga.

LOKACIJA
Hotel se nalazi u strogom centru grada u sklopu trga Isa Bega Isakovića, u neposrednoj blizini poslovne zone banaka, javnih ustanova, velikih kompanija, butika, prodavnica obuće, marketa, modnih centara, pozorišta, bioskopa, muzeja, galerije, zelene i nadaleko čuvene pazarske modne pijace, doline konfekcije i tekstila. U središtu je najpopularnijih odredišta gradskog noćnog života Novog Pazara uz gradsko šetalište sa mnoštvo restorana, kafeterija i klubova.
Cena: od 2550 RSD
SMEŠTAJNI KAPACITETI
Hotel raspolaže sa ukupno 59 smeštajnih jedinica na 3 sprata sa četiri različita tipa soba (jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne deluxe, apartmani)
Svaka od ponuđenih soba poseduje sopstveno kupatilo sa tušem kao i LCD TV mini bar, telefon i Wi-Fi.
Posebna pažnja posvećena spoju modernih pogodnosti, opreme i digitalne komunikacije i touchscreen tehnologije. Klasični šarm u prikrivanju svetlosti, umirujućim bojama, u kvalitetu i izboru posteljine i tkanina u našim sobama gostima pruža ugodno i privatno okruženje za miran noćni san.
Udobnost, smiraj i toplina su osećanja koja se doživljavaju kroz panoramski zadivljujući pogled iz hotelskih soba na centar grada i krovove Novog Pazara.

OPŠTE KARAKTERISTIKE SOBA
- Hipoalergijski dušek sa prilagodljivom memorijskom penom (32cm)
- Hipoalergijski lagani jorgan i jastuci
- Individualno daljinsko podešavanje klime (heating/cooling system)
- Elektronski sef
- Ogledalo za celu figuru
- Prozori koji se mogu otvarati
- Elektronski ključ
- Mapa za izlaz u slučaju evakuacije
- Važne informacije
- Ženski kozmetički set

Preporuke mladenaca