Prostori za proslave do 30 ljudi Beograd

Intimni prostori za organizaciju proslava

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Ada ciganlija bb
Mesto u šumi na Adi na kom može dobro da se popije i pojede. Tamo gde i dalje vlada magija i neke stare vrednosti i gde je improvizacija jača od sistema. Gavez Klub je otvoren za venčanja po vašoj želji. Mogućnost iznajmljivanja prostora bez menia na vremenski period od 8 sati za organizaciju slavla. Otvoreni prostor dostupan je za ceremoniju, ali i celokupno venčanje do 200 osoba. Kapacitet zatvorenog dela je do 70 osoba.
Dobanovačka 8
Lager pub se nalazi u srcu Zemuna u Dobanovačkoj broj 8 u jednoj od retkih ulica popločanih kaldrmom. Smešten u boemskom delu Zemuna blizu svih kafanskih dešavanja. U starom lagumu autentičnim za period austrougara polukružnog oblika Veoma prijatnog ambijenta , gde mozete uživati sa vašim prijateljima uz točeno pivo i razna druga alkoholna i bezalkoholna pića. Organizujemo sve vrste proslava sa vašom ili našom muzikom.
Beogradski put 160
Biser Dunava se nalazi u samom srcu Srbije, u gradu Smederevu koji je smešten na obali reke Dunava, najveće evropske reke, i na samo 45 km i 40 minuta od Beograda. Biser Dunava predstavlja savršen spoj tradicionalnog i modernog, inspirisan je elegancijom i luksuzom vila i malih zamkova u Provansi, i nudi “all-inclusive” organizaciju venčanja i proslava svih vrsta.
Braće Jerković 142
Ako tražite idealan prostor za vaše goste, naš restoran za proslave vam nudi odličnu organizaciju, vrhunsku hranu, ljubazno osoblje, parking i glamurozan enterijer. Završetak poslovne godine, proslava praznika ili postignutih rezultata, izgradnja kolektiva, za sve ove povode restoran Rich je idealno mesto. Ugostićemo do 110 gostiju u banket postavci, do 300 osoba u koktel varijanti. Ekskluzivnost našeg restorana biće odlična za medijsku pokrivenost vašeg događaja. Restoran Rich zamišljen je kao savremeni gastronomski kutak koji pruža odličnu hranu i piće u delu grada koji do sada nije imao takav sadržaj u ponudi. Posetite nas u centru Braće Jerković 142 i uživajte u ukusnoj hrani, specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, prelepoj bašti, modernom enterijeru… O nama najbolje govori, način na koji smo uredili prostor, kvalitet i izgled hrane koju pripremamo, znanje, ljubav i trud koji smo uložili… Radno vreme: svakoga dana od 08 do 01h

Pravite proslave za najužikrug prijatelja i porodice, potreban vam je mali a opet dovoljno veliki, komforan i ugodan prostor. Na pravom ste mestu za pronalazak jednog takvog mesta. Ispred vas je izabrana lista od 10 prosotra za orgnaizaciju manjih proslava u Beogradu. Pogledajte listu restorana za proslave do 100 mesta u Beogradu 


Pošaljite upit o raspoloživosti određenog prostora za male proslave putem naše aplikacije ili kontaktiraje naše agente koji će vam pomoći oko pronalaska slobodnih termina bez bilo kakvih troškova, odnosno, naknade.