Prostori za proslave do 30 ljudi Beograd

Intimni prostori za organizaciju proslava

Filteri
Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Kej Oslobođenja 11a
Restoran-splav New Marinero se nalazi na obali Dunava, na međi između starog kaldrmisanog i ovog drugog, novijeg dela Zemunskog keja, tačno preko puta plaže lido na Velikom ratnom ostrvu. Na ugostiteljskom nebu sijamo od 2014. godine, konstantno šireći svoje kapacitete. Imamo prelepu baštu za venčanja na otvorenom do 80 mesta, kao i na zatvorenom delu splava.
Ada ciganlija bb
Mesto u šumi na Adi na kom može dobro da se popije i pojede. Tamo gde i dalje vlada magija i neke stare vrednosti i gde je improvizacija jača od sistema. Gavez Klub je otvoren za venčanja po vašoj želji. Mogućnost iznajmljivanja prostora bez menia na vremenski period od 8 sati za organizaciju slavla. Otvoreni prostor dostupan je za ceremoniju, ali i celokupno venčanje do 200 osoba. Kapacitet zatvorenog dela je do 70 osoba.
Maršala Tita 107a
Mi smo se opredelili za uživanje! Ako ste u sličnom raspoloženju, pridružite nam se! Ulepšajte sebi dan uz naše specijalitete i predivan pogled na Dunav, a vikendom i uz lagane ritmove gitare. Za vas sa velikim uživanjem spremamo riblje specijalitete i pečenje ispod sača, a tu su i ostala ukusna jela tradicionalne kuhinje. Vaše venčanje možete organizovati i na našoj terasi na otvorenom sa istim kapacitetom kao i sala.
Pante Srećkovića 29
Nadomak bučnog i zagušljivog centra grada uz sama pluća Beograda na obodu Zvezdarske šume, u drvoredu, utopljen u mir i gusti hlad smešten je kafana restoran PAHULJICA. Kapacitet bašte je do 300 osoba, kao i samog restorana. Imamo i dečiju igraonicu. Radimo sve vrste proslava.

Pravite proslave za najužikrug prijatelja i porodice, potreban vam je mali a opet dovoljno veliki, komforan i ugodan prostor. Na pravom ste mestu za pronalazak jednog takvog mesta. Ispred vas je izabrana lista od 10 prosotra za orgnaizaciju manjih proslava u Beogradu. Pogledajte listu restorana za proslave do 100 mesta u Beogradu 


Pošaljite upit o raspoloživosti određenog prostora za male proslave putem naše aplikacije ili kontaktiraje naše agente koji će vam pomoći oko pronalaska slobodnih termina bez bilo kakvih troškova, odnosno, naknade.