Prostori za proslave do 30 ljudi Beograd

Intimni prostori za organizaciju proslava

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Preradovićeva 9a
Ekološko carstvo u kome se 30 godina brižljivo čuvaju tradicionalni specijaliteti nacionalne kuhinje.
Kej Oslobođenja 11a
Restoran-splav New Marinero se nalazi na obali Dunava, na međi između starog kaldrmisanog i ovog drugog, novijeg dela Zemunskog keja, tačno preko puta plaže lido na Velikom ratnom ostrvu. Na ugostiteljskom nebu sijamo od 2014. godine, konstantno šireći svoje kapacitete. Imamo prelepu baštu za venčanja na otvorenom do 80 mesta, kao i na zatvorenom delu splava.
Kralja Milana 31
Restoran Polet mesto sa tradicijom dugom preko 60 godina, u jednom od najlepših delova starog Beograda – na Cvetnom trgu, ponovo je otvorio svoja vrata za vas. Poklonici kafanskog života i vrsni gurmani odlično znaju za mesto čuveno po ribljim specijalitetima i pristupačnim cenama. Cene su restoranske i idu u zavisnosti od naručenog. Što se tiče sale ne iznajmljuje se tako da će biti prisutni i ostali gosti. Parking garaža je na 70m.
Ada ciganlija bb
Mesto u šumi na Adi na kom može dobro da se popije i pojede. Tamo gde i dalje vlada magija i neke stare vrednosti i gde je improvizacija jača od sistema. Gavez Klub je otvoren za venčanja po vašoj želji. Mogućnost iznajmljivanja prostora bez menia na vremenski period od 8 sati za organizaciju slavla. Otvoreni prostor dostupan je za ceremoniju, ali i celokupno venčanje do 200 osoba. Kapacitet zatvorenog dela je do 70 osoba.
Male stepenice 1a
Mi volimo džez. Volimo ukusno vino. Volimo da volimo i da se osetimo voljenima. I vi ćete sve to iskusiti u našoj Bašti. Potrebno je samo da nam se pridružite. A da – tajni sastojak vam ipak nećemo otkriti. Probajte da ga pronađete, dok ušuškani slušate džez i pijete vino. U Bašti, naravno. Uz prikladnu muziku i uz dogovor možete organizovati venčanje kod nas. Kapacitet unutrašnjosti restorana je do 50 mesta, a u letnjoj bašti za venčanja na otvorenom do 100 mesta.
Dr Ivana Ribara 120
Zbog samog načina obrade drveta ne mogu se napraviti dva ista komada nameštaja. Svaki sto, svaki predmet u restoranu Staro Ognjište priča svoju priču!
Pante Srećkovića 29
Nadomak bučnog i zagušljivog centra grada uz sama pluća Beograda na obodu Zvezdarske šume, u drvoredu, utopljen u mir i gusti hlad smešten je kafana restoran PAHULJICA. Kapacitet bašte je do 300 osoba, kao i samog restorana. Imamo i dečiju igraonicu. Radimo sve vrste proslava.
Maršala Tita 107a
Mi smo se opredelili za uživanje! Ako ste u sličnom raspoloženju, pridružite nam se! Ulepšajte sebi dan uz naše specijalitete i predivan pogled na Dunav, a vikendom i uz lagane ritmove gitare. Za vas sa velikim uživanjem spremamo riblje specijalitete i pečenje ispod sača, a tu su i ostala ukusna jela tradicionalne kuhinje. Vaše venčanje možete organizovati i na našoj terasi na otvorenom sa istim kapacitetom kao i sala.
Kneza Višeslava 66a
Prijatna atmosfera, etno ambijent, najukusnija hrana i odličan noćni provod uz živu muziku benda Lepi Mića četvrtkom, petkom i subotom uveče. Bašta je kapaciteta do 30 mesta i postoji mogućnost organizovanja venčanja na otvorenom. Prikazane cene menija su bez pića. Samo u Kafanici.
Skadarska 27
U okviru prijatnog ambijenta restorana Putujući glumac možete uživati u specijalitetima nacionalne i italijanske kuhinje, gde majstori pripremaju hranu koja će da zadovolji sva Vaša čula, a u večernjim oživljava uz starogradsku muziku. U ponudi imamo i Antik vinski bar, poluzatvorenog tipa, nalazi se u samom centru Skadarlije i sa svojim autentičnim enterijerom pogodan je za sve vrste proslava, poslovnih sastanaka i promocija. Kapacitet bara je 35 mesta u unutrašnjosti i 70 mesta u bašti. U ponudi imamo širok asortiman vina, među kojima i vina proizvedena od grožđa iz naših vinograda.

Pravite proslave za najužikrug prijatelja i porodice, potreban vam je mali a opet dovoljno veliki, komforan i ugodan prostor. Na pravom ste mestu za pronalazak jednog takvog mesta. Ispred vas je izabrana lista od 10 prosotra za orgnaizaciju manjih proslava u Beogradu. Pogledajte listu restorana za proslave do 100 mesta u Beogradu