Sale za svadbe od 500 – 700 mesta Beograd

U ovom pregledu vam prikazujemo prostore za proslave koji mogu da prime 500 zvanica i preko tog broja

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Zrenjaninski put 106
Mi Vam omogućavamo da vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost naših objekata zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice. Svečane sale Nera arhitektonski su idealno rešene bez ijednog unutrašnjeg stuba. Kompletan prostor je klimatizovan, idealne akustičnosti na šta smo posebno obratili pažnju kao i niz drugih sitnica kako bi Vam pružili najbolje. Takođe naglašavamo da je kompletan prostor osvetljen LED rasvetom.
Nova 27a, Barajevo
Organizujte sve vrste svečanosti u modernom ambijentu nadomak Beograda. Motel se nalazi u jednom od naših najlepših izletišta, Lipovačkoj šumi. Svečane sale motela Lipovačka šuma predstavljaju moderan i multifunkcionalan prostor podeljen na dve celine, kapaciteta 500 i 100 mesta. Jedinstven enterijer našeg objekta moguće je brzo i jednostavno prilagoditi različitim potrebama klijenata, pružajući mogućnost organizacije različitih svečanosti, venčanja, rođendana, krštenja, proslava firmi, prezentacija, seminara...
Ada Ciganlija bb
"Sigurno ste barem jednom gledajući holivudsku romantičnu komediju poželeli da Vaše venčanje bude baš takvo?! Mlada obučena u belu venčanicu korača ka čoveku svog života da mu se preda na večnu ljubav, dok gosti šapatom komentarišu njen zaljubljeni osmeh... Restoran Jezero by Azzaro je jedan specifičan restoran za svadbe i druge eksluzivne proslave. Za razliku od drugih restorana za svadbe nalazimo se u centru Beograda. Jedinstveno je to što smo okruženi mirom i zelenilom predivnog jezera Ade Ciganlije. Vaša svadba i venčanje će postati deo te atmosfere. Nedaleko od samog restorana u namenskom parku sa rajskim vratima možete zasaditi svoje drvo života, čime ćete večno postati deo ovog zelenog mozaika. Sam restoran nema klasičan oblik uobičajene sale za svadbe. Prostor je veoma interesantan sa dodatnim izlazom na terasu koja gleda na samo jezero. Glavna sala velikog kapaciteta pruža bezbroj kreativnih mogućnosti i aranžmana. Veliki podijum pružiće priliku svima da budu deo lude atmosfere, bilo da je u pitanju valcer, rok, džez ili narodno kolo. Recite DA i neka vaše venčanje, bolje nego na filmu, počne! Dobro došli!"
Mokroluška 174d
Otkrijte novootvoreni, moderan hotel Majdan koji odiše elegancijom i udobnošću. Prijatan ambijent sa svim udobnostima koje pruža hotel sa četiri zvezdice neće Vas ostaviti ravnodušnim. Imamo tri sale za Vaša venčanja do 500, 300 i 200 mesta.
Maršala Tita 41, Grocka
Porodica Gajić je osnovala restoran Narcis 1986-te godine. Restoran je brzo pronašao put do svojih klijenata koji su nam ostali verni svih ovih godina kao i mi njima. Nemoguće je utvrditii tačan broj svadbi, krštenja, rođendana, ispraćaja u vojsku ili penziju i svih drugih mogućih veselja koja su organizovana u našem objektu. Često nam dolaze mladenci na dogovor čiji su roditelji svojevremeno takođe svoju svadbu proveli u našem restoranu. Možete zamisliti koliko smo srećni i zadovoljni zbog tolikog poverenja u naš rad.
Surčinska 19d
Restorani za svadbe i ostale svečanosti Inter Hollywood. Sva hrana koja ne bude utrošena do kraja večeri, biće upakovana i prosleđena Vama za poneti.
Surčinska 19b, Beograd
Kompleks Garden Hill pružiće nezaboravno veselje i radost vama i vašim gostima. Naša predivna bašta, delo pejzažnog arhitekte, idealno je okruženje za izgovaranje sudbonosnog „da“ u prolećnim, letnjim i jesenjim mesecima. Ovo takozvano „američko venčanje“ jako je popularno među mladencima, a i gostima imponuje da sede u posebno dekorisanim stolicama. Kao što rekosmo, unutrašnji prostor, odnosno restoran za svadbe, prilagođavamo broju gostiju, tako da apsolutno nema bojazni da će prostor biti preveliki ili mali. Jedino je sigurno da će fotografije biti spektakularno dobre, jer smo implementirali sistem osvetljenja koji kombinuje različite vrste svetala.Gosti sa decom neće morati da brinu, niti će doći do toga da deca trče po sali, jer smo napravili specijalan prostor za njih i igranje! Sve vreme će biti na oku roditelja, a ujedno igrati se nesputano. Naposletku, za goste van Beograda, koji ne žele da se posle venčanja vraćaju kući, obezbedili smo apartmane za noćenje, tik uz Garden Hill kompleks!
Dunavska 74c
Glamurozan, savremen event centar koji možemo prilagoditi svim vašim potrebama i zahtevima. Možemo organizovati čin venčanja na otvorenom.   Doček Nove Godine 2023 - ponuda Just and Lobby
Vitezova Karađorđeve zvezde 111
Savršeno dizajniran, moderan enterijer idealan za vaše posebne trenutke. 'As Lazic' poseduje četiri ekskluzivne sale kapaciteta 600, 300, 250 i 200 osoba, profesionalnost, uslužnost i kvalitet su naš moto.

Pravite veliku zabavu i događaj koji treba da okupi svu familiju, kao i veliki broj prijatelja i poznanika. U tom slučaju vam je potreban smeštaj koji svojim kapacitetom može da ispuni vaše kriterijume i koji će biti dovoljno komforan za vaše goste. U ovom pregledu vam prikazujemo prostore za proslave koji mogu da prime 500 zvanica i preko tog broja. Vreme je za veliku mrsnu pravoslanu svadbu!