Sale za svadbe od 500 – 700 mesta Beograd

U ovom pregledu vam prikazujemo prostore za proslave koji mogu da prime 500 zvanica i preko tog broja

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Zrenjaninski put 106
Mi Vam omogućavamo da vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost naših objekata zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice. Svečane sale Nera arhitektonski su idealno rešene bez ijednog unutrašnjeg stuba. Kompletan prostor je klimatizovan, idealne akustičnosti na šta smo posebno obratili pažnju kao i niz drugih sitnica kako bi Vam pružili najbolje. Takođe naglašavamo da je kompletan prostor osvetljen LED rasvetom.
Nova 27a, Barajevo
Organizujte sve vrste svečanosti u modernom ambijentu nadomak Beograda. Motel se nalazi u jednom od naših najlepših izletišta, Lipovačkoj šumi. Svečane sale motela Lipovačka šuma predstavljaju moderan i multifunkcionalan prostor podeljen na dve celine, kapaciteta 500 i 100 mesta. Jedinstven enterijer našeg objekta moguće je brzo i jednostavno prilagoditi različitim potrebama klijenata, pružajući mogućnost organizacije različitih svečanosti, venčanja, rođendana, krštenja, proslava firmi, prezentacija, seminara...
Ada Ciganlija bb
"Sigurno ste barem jednom gledajući holivudsku romantičnu komediju poželeli da Vaše venčanje bude baš takvo?! Mlada obučena u belu venčanicu korača ka čoveku svog života da mu se preda na večnu ljubav, dok gosti šapatom komentarišu njen zaljubljeni osmeh... Restoran Jezero by Azzaro je jedan specifičan restoran za svadbe i druge eksluzivne proslave. Za razliku od drugih restorana za svadbe nalazimo se u centru Beograda. Jedinstveno je to što smo okruženi mirom i zelenilom predivnog jezera Ade Ciganlije. Vaša svadba i venčanje će postati deo te atmosfere. Nedaleko od samog restorana u namenskom parku sa rajskim vratima možete zasaditi svoje drvo života, čime ćete večno postati deo ovog zelenog mozaika. Sam restoran nema klasičan oblik uobičajene sale za svadbe. Prostor je veoma interesantan sa dodatnim izlazom na terasu koja gleda na samo jezero. Glavna sala velikog kapaciteta pruža bezbroj kreativnih mogućnosti i aranžmana. Veliki podijum pružiće priliku svima da budu deo lude atmosfere, bilo da je u pitanju valcer, rok, džez ili narodno kolo. Recite DA i neka vaše venčanje, bolje nego na filmu, počne! Dobro došli!"
Mokroluška 174d
Otkrijte novootvoreni, moderan hotel Majdan koji odiše elegancijom i udobnošću. Prijatan ambijent sa svim udobnostima koje pruža hotel sa četiri zvezdice neće Vas ostaviti ravnodušnim. Imamo tri sale za Vaša venčanja do 500, 300 i 200 mesta.
Batajnički drum 6c
Event S kapaciteta do 500 mesta odlikuje se savršeno dizajniranim i modernim enterijerom koji je svrstava u jedno od vrhunskih mesta za sve vrste Vaših proslava. Nalazimo se u Zemunu

Pravite veliku zabavu i događaj koji treba da okupi svu familiju, kao i veliki broj prijatelja i poznanika. U tom slučaju vam je potreban smeštaj koji svojim kapacitetom može da ispuni vaše kriterijume i koji će biti dovoljno komforan za vaše goste. U ovom pregledu vam prikazujemo prostore za proslave koji mogu da prime 500 zvanica i preko tog broja. Vreme je za veliku mrsnu pravoslanu svadbu!