Sale za svadbe ZRENJANINSKI PUT (kapaciteta do 1000 mesta)

Pregled Sala koje se nalaze na popularnoj lokaciji - Zrenjaninski put

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Zrenjaninski put 106
Zbog Vašeg nezaboravnog dana, mi smo se specijalizovali za sve Vaše želje, od menija preko dekoracije do fotografije. Naši iskusni kuvari probudiće Vase čulo ukusa na najpozitivniji način, dok će naš stručni dekoraterski tim u dogovoru sa Vašim željama, učiniti da Vaša bajka postane stvarnost,
Zrenjaninski put 106
Mi Vam omogućavamo da vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost naših objekata zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice. Svečane sale Nera arhitektonski su idealno rešene bez ijednog unutrašnjeg stuba. Kompletan prostor je klimatizovan, idealne akustičnosti na šta smo posebno obratili pažnju kao i niz drugih sitnica kako bi Vam pružili najbolje. Takođe naglašavamo da je kompletan prostor osvetljen LED rasvetom.
Borčanskih žrtava 1914. 1
Vila Anđela može da ugosti do 1000 osoba povodom nastupa, a za venčanja 800-850 osoba. Prostor je multifunkcionalan, lako se transformiše u tri velelepne sale za svadbe. Potpuno je prilagodljiv Vašim željama i zahtevima. Idealan za događaje koji će se pamtiti!
Zrenjaninski put 170
Ukoliko želite modernu ili tradicionalnu svadbu, u prirodi na otvorenom, pored bazena ili u Kristalnoj dvorani modernog stila, klimatizovanoj, sa odličnom rasvetom – dobro došli u Kovilovo resort. Ukoliko pak želite da svoj poseban dan obeležite u rustičnom ambijentu hotelskog restorana, takođe stojimo na raspolaganju.
Pančevački Put 2
Venčanje na otvorenom na obali Dunava, okružen bogatom prirodom, zelenilom, raskošnim drvećem, šumom reke i blagim povetarcem. Na samo nekoliko minuta od grada, a izdvojen od gradske vreve, Epic centar nudi jedinstvenu scenografiju za organizaciju Vašeg venčanja na otvorenom, takozvani Open concept događaj. Terasa EPIC event centra može da ugosti 400 gostiju u banket setu sedenja. Izdvojeni deo terase ima višestruku namenu u zavisnosti od tipa venčanja. Ukoliko imate građansko venčanje, terasu ćemo preurediti kao za pozornicu na kojoj ćete izgovoriti vaše sudbonsono DA. Zatvorena svečana sala nalazi se u sklopu EPIC event centra i nudi mogućnost da primi oko 250 ljudi. Ona je takođe na raspolaganju našim mladencima. Mislili smo i na vaše klince i klinceze. Za njih možemo da organizujemo zabavu u zasebnom prostoru našeg Epic event centra. Za scenografiju i dekoraciju agencija White će zajedno sa Vama da stvori čaroliju o kojoj ste maštali. Ukusne i svetske kreacije hrane šefa Igora Angelova doprineće tome da gosti danima posle venčanja prepričavaju ukuse. Oštro i nežno oko našeg fotografa zabeležiće fotografije na krovu Beograda uz zalazak sunca, koje će Vas uvek podsećati na jedan od najlepših dana u Vašem životu. Romantična, lepršava i ljubavna atmosfera koju smo kreirali za Vas, i sa Vama, biće nezaboravan dan koji proslavlja Vašu ljubav.
Zrenjaninski put 170
Ukoliko želite modernu ili tradicionalnu svadbu, u prirodi na otvorenom, pored bazena ili u Kristalnoj dvorani modernog stila, klimatizovanoj, sa odličnom rasvetom – dobro došli u Kovilovo resort. Ukoliko pak želite da svoj poseban dan obeležite u rustičnom ambijentu hotelskog restorana, takođe stojimo na raspolaganju.

Jedna od beogradskih lokacija koja se izdvojila po broju prostora - sala za venčanje, jeste regija oko zrenjaninskog puta. Veliki izbor sala velikog kapaciteta koje nude uslugu allinclusive naročito su pogodna za svadbe sa velikim brojem gostiju. Ukoliko ste spremni da organizujete pravu srpsku svadbu, sa velikim brojem gostiju, kvalitetnom hranom i domaćinskom atmosferom, restorani na Zrenjaninskom putu su pravi izbor za vas. Neka se vaši gosti osećaju prijatno u prostranim salama sa organizovanim parkingom, i sve to nadomak centra Beograda.