Sale za svadbe ZRENJANINSKI PUT (kapaciteta do 1000 mesta)

Pregled Sala koje se nalaze na popularnoj lokaciji - Zrenjaninski put

Filteri
Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Zrenjaninski put 106
Zbog Vašeg nezaboravnog dana, mi smo se specijalizovali za sve Vaše želje, od menija preko dekoracije do fotografije. Naši iskusni kuvari probudiće Vase čulo ukusa na najpozitivniji način, dok će naš stručni dekoraterski tim u dogovoru sa Vašim željama, učiniti da Vaša bajka postane stvarnost,
Zrenjaninski put 106
Mi Vam omogućavamo da vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost naših objekata zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice. Svečane sale Nera arhitektonski su idealno rešene bez ijednog unutrašnjeg stuba. Kompletan prostor je klimatizovan, idealne akustičnosti na šta smo posebno obratili pažnju kao i niz drugih sitnica kako bi Vam pružili najbolje. Takođe naglašavamo da je kompletan prostor osvetljen LED rasvetom.
Borčanskih žrtava 1914. 1
Vila Anđela može da ugosti do 1000 osoba povodom nastupa, a za venčanja 800-850 osoba. Prostor je multifunkcionalan, lako se transformiše u tri velelepne sale za svadbe. Potpuno je prilagodljiv Vašim željama i zahtevima. Idealan za događaje koji će se pamtiti!
Vojislava Ivetića 1
Konak Estrada osnovan je 1990. godine. Slušajći potrebe naših posetioca, rasli smo iz godine u godinu kako bismo danas sa zadovoljstvom ispunili očekivanja svih gostiju. Svečana sala do 200 osoba Fleksibilini prostor sa vrhunskom rasvetom i ozvučenjem, uz klimatizaciju i ventilaciju na najvišem nivou, pogodan za organizovanje svih vrsta desavanja.
Zrenjaninski put 170
Ukoliko želite modernu ili tradicionalnu svadbu, u prirodi na otvorenom, pored bazena ili u Kristalnoj dvorani modernog stila, klimatizovanoj, sa odličnom rasvetom – dobro došli u Kovilovo resort. Ukoliko pak želite da svoj poseban dan obeležite u rustičnom ambijentu hotelskog restorana, takođe stojimo na raspolaganju.
Pančevački Put 2
Venčanje na otvorenom na obali Dunava, okružen bogatom prirodom, zelenilom, raskošnim drvećem, šumom reke i blagim povetarcem. Na samo nekoliko minuta od grada, a izdvojen od gradske vreve, Epic centar nudi jedinstvenu scenografiju za organizaciju Vašeg venčanja na otvorenom, takozvani Open concept događaj. Terasa EPIC event centra može da ugosti 400 gostiju u banket setu sedenja. Izdvojeni deo terase ima višestruku namenu u zavisnosti od tipa venčanja. Ukoliko imate građansko venčanje, terasu ćemo preurediti kao za pozornicu na kojoj ćete izgovoriti vaše sudbonsono DA. Zatvorena svečana sala nalazi se u sklopu EPIC event centra i nudi mogućnost da primi oko 250 ljudi. Ona je takođe na raspolaganju našim mladencima. Mislili smo i na vaše klince i klinceze. Za njih možemo da organizujemo zabavu u zasebnom prostoru našeg Epic event centra. Za scenografiju i dekoraciju agencija White će zajedno sa Vama da stvori čaroliju o kojoj ste maštali. Ukusne i svetske kreacije hrane šefa Igora Angelova doprineće tome da gosti danima posle venčanja prepričavaju ukuse. Oštro i nežno oko našeg fotografa zabeležiće fotografije na krovu Beograda uz zalazak sunca, koje će Vas uvek podsećati na jedan od najlepših dana u Vašem životu. Romantična, lepršava i ljubavna atmosfera koju smo kreirali za Vas, i sa Vama, biće nezaboravan dan koji proslavlja Vašu ljubav.
Zrenjaninski put 151b
Taru je kao restoran 1991. godine osnovala porodica Đurić. Ponosni smo na svojih dvadesettri godina tradicije tokom kojih smo proširivali svoje kapacitete, usavršavali se, trudili da pratimo trendove ali i da ne menjamo domaćinski odnos prema gostima. Osoblje naše kuće i danas akcenat stavlja pre svega na kvalitet i prilagođavanje potrebama svakoga gosta pojedinačno. Možemo napisati jos dosta redova i stranica, ali jedan zalogaj govori o nama više od hiljadu reči pošto smo mi ipak ugostitelji, a ne pisci ili novinari. Radujemo se prilici da Vas ugostimo...
Zrenjaninski Put 84
LUX Events Center raspolaže sa Svečanom salom koja ispunjava sve standarde i zahteve organizovanja svadbi, banketa i svečanih večera. Veći deo spoljašnjih zidova sale je napravljen od stakla, koji su okruženi ukrašenim zelenim površinama. Svečana sala je opremljena okruglim banket stolovima za 8-10 osoba, a prima do 350 posetilaca. Poseduje podijum za igru sa profesionalnim osvetljenjem i ozvučenjem. Kompletan prostor u Svečanoj sali je osvetljen LED i RGB rasvetom. Klima sistem je napravljen tako da je omogućena konstantna izmena vazduha i ubacivanje svežeg vazduha kao i mogućnost ubacivanja različitih mirisa (po želji) kroz ventilacioni sistem, što omogućava izuzetno prijatan boravak u banket sali bez obzira na spoljašnju temperaturu. Ovaj prostor je tako organizovan da se može transformisati i prilagoditi Vašim željama i zahtevima, u kome možete napraviti događaj za pamćenje!
Zrenjaninski put 170
Ukoliko želite modernu ili tradicionalnu svadbu, u prirodi na otvorenom, pored bazena ili u Kristalnoj dvorani modernog stila, klimatizovanoj, sa odličnom rasvetom – dobro došli u Kovilovo resort. Ukoliko pak želite da svoj poseban dan obeležite u rustičnom ambijentu hotelskog restorana, takođe stojimo na raspolaganju.

Jedna od beogradskih lokacija koja se izdvojila po broju prostora - sala za venčanje, jeste regija oko zrenjaninskog puta. Veliki izbor sala velikog kapaciteta koje nude uslugu allinclusive naročito su pogodna za svadbe sa velikim brojem gostiju. Ukoliko ste spremni da organizujete pravu srpsku svadbu, sa velikim brojem gostiju, kvalitetnom hranom i domaćinskom atmosferom, restorani na Zrenjaninskom putu su pravi izbor za vas. Neka se vaši gosti osećaju prijatno u prostranim salama sa organizovanim parkingom, i sve to nadomak centra Beograda.