Venčanje u prirodi

Svadba okružena prirodom

Filteri
Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Desanke Maksimović 8b, Velika Remeta, Irig
Rent a Forest je jedinstveno imanje skriveno duboko u šumama Nacionalnog parka Fruška gora, stvoreno s ljubavlju da pruži savršen beg zaljubljenima u prirodu koji traže intimnost i spokoj. Ovde, daleko od ostatka sveta, možete proslaviti sve važne trenutke, okruženi toplinom šume, u zagrljaju prirode.
Kosmajska, Rogača, Kosmaj
Beogradski put bb
"Zahvaljujući bajkovitom mestu na kojem se nalazimo, prijatnom i posvećenom osoblju i najkvalitetnijoj hrani i piću, Vila Jugovo S vam daje mogućnost da svoje slavlje podignete na poseban nivo i doživite nezaboravno iskustvo. Za razliku od svečanih sala sa kojima ste se do sada susretali, mi vam nudimo poseban osećaj topline, komfora, ugodnosti i luksuza. Naša svečana sala ima kapacitet od 350 mesta, smeštena je na obali Dunava i odiše elegancijom, stilom i domaćinskom toplinom. Bilo da proslavljate venčanje, rođendan, godišnjicu mature ili poslovni događaj, tu smo da damo sve od sebe da proslavu učinimo jedinstvenom. Ukoliko želite da pobegnete od gradske gužve i u miru uživate u najkvalitetnijoj hrani, piću i muzici, Vila Jugovo S je pravo mesto za vas. Naša mala svečana sala (restoran) je posebna zato što negujemo duh domaćinske tradicije i pružamo jedinstvenu priliku da na neko vreme zaboravite brige i svakodnevnu užurbanost. To postižemo pažljivim odabirom muzike, porodičnom, toplom atmosferom, najukusnijom hranom i bogatim asortimanom najkvalitetnijih domaćih vina. Mala svečana sala (restoran) ima kapacitet od 65 mesta, a u sklopu vile imamo i terasu sa zanosnim pogledom na Dunav, koja broji 70 mesta. Sveobuhvatna ponuda mania za salu je po ceni od 26e, 28e… do 38e, a za našu novootvorenu terasu pored Dunava za Vaše venčanje na otvorenom je od 50e do 70e."

Niste zadovoljni sa ponudom klasičnih prostora za organizaciju venčanja i raznih proslava. Želeli bi da se vas poseban dan održi u ambijentu okupanom u zelenilu, a opet biste želeli ugostiti zvanice sa uobičajnom ponudom keteringa i profesionalnom ugostiteljskom uslugom. 

Vrlo je teško naći kompromis između prirodnog ambijenta i svih potrebnih tehničkih i organizacionih elemenata koji su nepohodni za komforan boravak gostiju. 

Pogledajte sve prostore za VENČANJE NA OTVORENOM

Ovde možete pronaći nekoliko odabranih mesta koje svojom ponudom mogu biti adekvatan odabir vašim specifičnim zahtevima.