Venčanje u vinariji

Svadba među vinogradima

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Vrbica bb
Koncept našeg restorana je zasnovan na našoj ličnoj pasiji prema vinu i hrani, kao načinu življenja. I tu ne mislimo na hedonizam (koji je egoističan koncept, usmeren samo na sebe), već o pasiji u stalnom traženju lepote i onih sitnih zadovoljstva u svakom detalju koji ispunjava naš svakodnevni život, a sa željom da svoju zemlju i našu prelepu Šumadiju predstavimo svima, uz poziv da nam se pridružite u zadovoljstvu otkrivanja njenih najlepših plodova – hrane i vina.
Kanjiški put 45, Palić
Jedinstveno zdanje, smešteno u blizini Palićkog jezera, privlači mnoge parove da bračne zavete razmene upravo na ovom mestu, a svoje zvanice ugoste u autentičnom prostoru Vinarije Zvonko Bogdan. U zalazak sunca na ovom mestu javlja se osećaj relaksacije, slobode i jedan upečatljivi doživaljaj upotpunjen dobrim vinom, hranom i muzikom. Tim entuzijasta sa velikom pažnjom i posvećenošću pristupiće organizaciji Vašeg posebnog dana kako biste sa Vašim prijateljima i porodicom uživali u svakom trenutku. S obzirom na to da se na dan venčanja stvaraju uspomene od neprocenjive vrednosti, celokupan ugođaj bi trebalo da bude poseban, baš onakav kakav je u kompleksu Vinarije Zvonko Bogdan. Enterijer odiše stilom secesije, koja krasi velelepne građevine Subotice i Palića. Kapacitet svečane sale je 220 sedećih mesta. Klub sala naslanja se na svečanu salu, te se otvaranjem vrata koja ih dele dobijaju maksimalni kapaciteti od 280 mesta. Na platou ispred Vinarije moguće je organizovati svečani prijem gostiju, koktel, ceremoniju venčanja ili svečanu večeru. Plato okružuje 17 ha vinograda, od ukupno 65 koliko poseduje Vinarija. Prepoznatljiv je "luk" ispod kog preko 35 parova godišnje izgovori sudbonosno "da".
Selo Potrkanje
Desetak kilometra od Knjaževca i nedaleko od iskopina rimske tvrđave Timacum Minus u selu Ravna, gde je nepobitno dokazano da se tu jos od davnina gajila vinova loza, nalazi se selo Potrkanje u kojem se smestila vinarija porodice Jović. Osetite ljubav i tradiciju koja traje generacijama...
Bujačić bb, Valjevo
Godine 2008. iznad podzemnog dela vinarije izgrađena je luksuzna degustaciona sala u stilu „bar & lounge“ koju danas redovno posećuju ljubitelji vina, kako pojedinci, tako i organizovane grupe vinskih turista iz Srbije i inostranstva. Od vas i vašeg raspoloženja zavisi da li ste za profesionalnu grupnu degustaciju za stolom, neobavezno uživanje u vinu sedeći u udobnoj garnituri pored kamina u dvoje, ležernu probu tri vrste vina za šankom, ili možda želite da sebi ulepšate radni dan poslovnim ručkom na prekrivenoj terasi i impresionirate partnere pogledom na vinograde i valjevske planine. Cena iznajmljivanja sale za manja venčanja je 500e, uz dodatnu mogućnost organizacije i švedskog stola. Postoji mogućnost dogovora za venčanje na otvorenom uz laganu muziku.
Ive Andrića 20
Vinarija i bazeni sa prirodnim hladom i savršeno čistom vodom. Organizujete Vaše venčanje na otvorenoj terasi kapaciteta do 120 mesta ili u bašti do 150 mesta. Restoran ima kapacitet do 64 mesta. Povedite ekipu, jer tu je i odbojkaški teren na pesku ili možda više volite tenis na šljaci ...
Drača bb
Proslavite dečiji rodjendan, organizujete porodično slavlje, poslovni ručak ili podelite lepe trenutke sa prijateljima u prijatnom ambijentu naše degustacione sale od 45 mesta ili bašte do 100 mesta za Vaše venčanje. Dok vi uživate sa prijateljima, deca će se zabavljati na igralištu u prirodi, na fudbalskom terenu ili peščanoj „plaži“. Mesta ima za različite aktivnosti u skladu sa vašim afinitetima. Kombinacijom hrane i vina učinićemo vaše svečane trenutke čarobnim. Uverite se sami!
Vlade Obradovića 228, Surčin, Progar
"Vinarija 4 Praseta se nalazi tik uz jezero Živača kraj mesta Progar. Vinarija je od Beograda udaljena 32km, a najbliža aerodrumu Surčin samo nekih 15-tak km. Maximalan kapacitet vinarije je do 60 osoba, a 120 u letnjem periodu, sa mogućnošu postavljana Tifani stolica. Apartman za mladence sa kadom u sred apartmana, kao i jos dve hotelske sobe za kumove. Iz apartmana vinarije 4 Praseta pogled se širi na vinograde i jezero Živača. Jezero Živača ima oblik potkovice, otuda i ideja o sreći i izgradnji života i novih puteva baš na ovom mestu. Ako vinariju 4 Praseta dovedete u vezu sa čuvenim restoranom Žabar nećete mnogo pograšiti. Restoran Žabar ima velike zasluge za širenje vinske kulture u Srbiji i cilj vlasnika je da se ta lepota i nastavi. Cilj vinarije 4 Praseta je da pravi lepa vina i radi na razvijanju vinskog turizma u ovom delu Srema. Proizvodi: DARA Pinot Noir 2011, DARA Pinot Noir BARIK 2011, TALIAN Italijanski Rizling 2011 Roze 4ROZE GUZE 2020-Pino noir Belo 4BELE GUZE-Šardone Crveno 4PRASETA-Merlo Vinarija 4PRASETA pored tri sorte (komercijalne) vina ima u ponudi i voćne prirodne rakije intezivnog ukusa: Kajsija, Kruška, Loza Barrique, Loza kopriva, Šljiva. Odlučili smo se za organizaciju najlepših venčanja u Srbiji zato što imamo iskustvo od 45 godina u baš takvim, najlepšim životnim proslavama. Nastavljamo porodičnu tradiciju najboljeg ugostiteljstva kao i proizvodnje vina. Srdačno, Porodica Poznanić"
Industrijska zona bb
Vinarija Milisavljević na ulazu u selo Lipar podigla je zasad najkvalitetnijih sorti grožđa na sopstvenom zemljištu površine 12,5 hektara koje se nalazi tik uz selo jer i grožđe kao i vino obožava društvo. Kapacitet sale za venčanja je 80, a bašte 300 mesta.

Želite venčanje koje treba da bude nešto drugo, nešto posebno, nešto sasvim drugačije...

Vinarije su postale sve popularniji izbor za mladence koji žele stvoriti nezaboravno iskustvo za sebe i svoje goste.


Prostori koji su pažljivo uređeni kako bi stvorili intimnu i ugodnu atmosferu, kao i posvećenost svakom detalju, učiniće da vaše venčanje bude savršeno izvedeno i da se svaki trenutak pamti zauvek.

Ovde se vaše venčanje pretvara u pravu ljubavnu priču, ispunjenu romansom, elegancijom i toplinom.

Vinarija će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje će trajati cijeli život.

Pogledajte sve prostore koje nude mogućnost organizacije Venčanja na otvorenom