Hotel Fontana

Broj telefona:
Sačekajte...

Cena

27 - 50

Kapacitet

100 - 400

Dodatne informacije

Sačekajte...

O vendoru

Uspomene su uvek posebne – sećaju nas na radosti trenutke, vraćaju nam mesta i ljude. Oživljavaju emocije, slike i mirise, brišu vreme i godine. Elegancija, luksuz i stil čine naš hotel idealnom lokacijom za vaša slavlja. Hotel Fontana se nalazi u srcu Vrnjačke banje i čini ga spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog.
Kapacitet banket sale se prilagođava potrebama i zahtevima klijenata, i ista je idealna za male proslave od 50 osoba do velikih skupova od 450 osoba. Bilo da želite tradicionalno ili moderno venčanje, koktel, zabavu ili prijem, banket sala hotela Fontana je idealno mesto za to. Profesionalni tim osoblja učiniće vaše posebne trenutke nezaboravnim.
Hotel raspolaže sa 212 smeštajnim jedinica modernog dizajna, opremljene po najvišim standardima hotelijerstva. U sklopu hotela se nalazi Wellness & SPA centar koji se prostire na preko 1000m2, sa svim najmodernijim wellness sadržajima.
Gostima je na raspolaganju i igraonica sa profesionalnim timom animatora koji će i deci boravak u našem hotelu učiniti nezaboravnim.
Pozovite nas da zajedno osmislimo vašu bajku. Biće nam posebna čast i zadovoljstvo da budemo deo vaših uspomena.

Komentari

Ostavite komentar
Preuzmite Ludi Kamen aplikaciju: