Dekoracija za svadbe i Bidermajer

Dekoracije mladenačkog stola, cvetići za kićenje, cvetni zid za slikanje

Izabrani filteri:
Rezultata: 10
Jovana Skerlića 28, Niš
Planiranje, kreiranje, organizovanje i realizacija!   Organizujemo široki spektar događaja kao što venčanja, rođendani, godišnjice, proslavu tim bilding ili neku drugu vrstu zabave,  poslovne proslave i događaje, kao i koncerte. Takođe, svaki događaj može biti predstavljen svojim jedinstvenim mikro veb lokacijom sa važnim obaveštenjima za goste i galerijom slika.     Na jednom mestu možete dobiti rešenje za: prostor događaja, muzički program, dekoraciju, fotografa, kameru, štampani materijal, profesionalno osvetljenje i ozvučenje, ketering, hotelski smeštaj i specijalne usluge.   Svaki aranžman je potpuno drugačiji. Ono što karakteriše Blackberry Events tim je stalna inovacija. Duboka posvećenost zadacima navodi nas da u svaki događaj uvedemo neke nove segmente kako u dekoraciji tako i scenskom programu.   Blackberry Events svaku Vašu zamisao sprovodi u delo i prilagođava Vašim individualnim potrebama.
Niš, Srbija
Cvetni aranžmani za sve prilike.
Niš, Srbija
TR "FLORNAMENTO" - dekoracija svih vrsta proslava, kutijice iznenađenja, drvo želja, ukrasne koverte za novac, cvetni aranžmani, rezano i saksijsko cveće.
Niš, Srbija
Komunicirajte jezikom cveća. Cvetna dekoracija, dekoracija venčanja, pejžazna arhitektura...
Kralja Stefana Prvovenčanog 12, Niš
2004. godine otvorili smo vrata cvećare "Bambus" kako bi Vama bili na usluzi i napravili nezaboravne cvetne priče. Vlasnica je završila školu pejzažne arhitekture i sa sobom nosi više od 20 godina iskustva u radu sa cvećem. Neiscrpna kreativnost, ljubav prema cveću i preduzetnicki duh učinili su da Vaše želje pretvori u cvetnu realnost. Iz našeg asortimana nudimo: - dekoraciju venčanja i raznih eventa - izradu buketa za sve prilike - pakovanje poklona - veliki izbor saksijskog cveća - dostava cveća na kućnu adresu... Izmamili smo mnogima osmehe, ulepšali dan, napravili nezaboravno venčanje... Vaše je samo da poželite...
Niš, Srbija
Cvetni i svadbeni dizajn.
Niš, Srbija
Cvećara IVA posluje dvadeset i jednu godinu. Već tri godine smo punoletni. Promenili smo lokaciju, ali je kvalitet uvek isti. Naš moto je mušterija na prvom mestu. Pravimo fancy bukete :), aranžmane; opremamo slavlja i svadbe; vršimo isporuke.
Kotorska 18, Niš
Dostava cveća i cvetnih aranžmana u Nišu i okolini. Brzo i lako do srca vaših najdražih!
Obrenovićeva bb, TC Kalča, Niš
Dekoracija venčanja koja odiše luksuzom i stilom. Mademoiselle Wedding studio specijalizovan je za dizajniranje i dekorisanje ekskluzivnih, elegantnih i luksuznih venčanja u zemlji i inostranstvu. Ono što nas izdvaja od drugih dekoracija venčanja jeste kvalitet naših usluga i visoki standardi po kojima radimo. Svakom venčanju pridajemo posebnu važnost kreirajući savršeni dizajn koji priča vašu priču.
Stanoja Bunuševca br 33, Niš
Na nama je da Vaš svečani dan učinimo elegantnijim i luksuznijim a na Vama je da nas angažujete da taj dan učinimo posebnim. Ela (Elegancija, Luksuz, Angažovanje) nudi kompletnu uslugu organizacije venčanja, rođendana, i specijalnih događaja na teritoriji južne Srbije.