Ludi Kamne

31. Avg 2020 : Datum ažuriranja
 31. Avg 2020 | Vanja Ostojić

Preporuke 5 restorana za jesenje venčanje

Preporuke Ludi Kamen

Foto: Azzaro- Club Gardoš

 

Aktuelna pandemija mnogima je poremetila planove za venčanje. Umesto odlaganja proslave za sledeću godinu, nije na odmet da još jednom pogledate prostore koji zadovoljavaju kriterijum bezbednosti i obećavaju dan za pamćenje

 

 

Mnogi mladenci su odložili svoje svadbe za sledeću godinu. Dosta njih, koji su planirali da na ludi kamen stanu na jesen, imaju dilemu. Šta raditi? Ali, s obzirom na to da se situacija polako popravlja, zašto ne biste još jednom razmotrili  prostore koji bi mogli da ispune sve uslove- da budu na prvom mestu bezbedni, sa sprovedenim svim merama zaštite, zatim da odgovaraju vašoj zamisli i da se uklapaju u predviđeni budžet. 

Izbor restoranajedna je od prvi stavki prilikom organizacije venčanja i zato smo pokušali da vam olakšamo odluku. Napravili smo izbor od pet restorana, na više atraktivnih lokacija u Beogradu - od modernih prostora, preko raskošnih sala i autentičnih ambijenata  do elegantnih terasa. Sve ih odlikuje profesionalna usluga i mogu zadovoljiti različite ukuse, želje i mogućnosti. Jer krunisanje ljubavi treba da ostane u najlepšem sećanju!

 

Svadba po meri svih

 

Azzaro sale za venčanja smestile su se na više lokacija u Beogradu.  Osim izbora ambijenta, odlikuje ih i široki raspon cena. Bajkovito okruženje Ade Ciganlije ugostilo je čak tri restorana-  Jezero by Azzaro obećava glamurozno venčanje, a adut ovog mesta je i park gde mladenci mogu posaditi „drvo ljubavi“. Ceremonija sklapanja braka može se organizovati na otvorenom prostoru.

Na beogradskom moru nalazi se i Azzaro Green club, uređen u rustičnom stilu koji može ugostiti do 200  ljudi.

Azzaro Green za svadbe

Foto: Azzaro Green

Tu je i Azzaro Black club, multifunkcionalni prostor, s kapacitetima i za velike i za intimne proslave. Odlikuju ga prostrani plesni podijum, najsavremenije ozvučenje i rasveta, kao i vrhunska usluga. 

Azzaro Black za vencanje

Foto: Azzaro Black

 Ukoliko ste više za urbana mesta, svideće vam se Azzaro White club, moderan restoran s pogledom na novobeogradske bulevare i višespratnice.

 

Na najlepšem mestu u Zemunu, ušuškao se Azzaro club Gardoš. Njegov ambijent vešto kombinuje eleganciju i klasiku, a posebna atrakcija je prostrana otvorena terasa. 

azzaro gardos za vencanje

 Foto: Azzaro Gardoš

Raspon cena u Azzaro restoranima kreće se od 25 do 125 evra.

 

 

Pristupačno i elegantno

 

Na mirnom mestu, izvan gradske vreve, tik uz beogradski Hipodrom, nalazi se restoran Princ. Ukoliko ste planirali fotografisanje na Adi, Košutnjaku ili Hipodromu, blizina ovim lokacijama je još jedna prednost ovog objekta.

Restoran Princ - Hipodrom

Foto: Restoran Princ Hipodrom

 

restoran Princ - vencanje na otvorenom

 

Osim profesionalne usluge, njegov veliki adut je prirodom okružen kutak, savršen za izgovoranje čuvenog „da”. Na lepo uređenom travnjaku mogu se postaviti stolice za zvanice. P

 

Proslava se može nastaviti u lepo uređenoj, poluzatvorenoj bašti restorana.  Ako se uporedi odnos cene i kvaliteta, ovo je jedan od restorana na koji  treba da obratite pažnju.

 

 

Restoran Princ - za svadbe i venčanje

Foto: Restoran Princ Hipodrom

Cene se kreću u rasponu od 25 do 32 evra.

 

Gala svadba na otvorenom

 

 

Umesto luksuzne sale i sjajnog podijuma- venčanje u hladu visokih stabala, među raskošnim zelenilom i uz šum moćnog Dunava. Na samo nekoliko kilometara od centra Beograda, na obali reke, smestio se Epic event centar.

 

epic event centar za vencanje na otvorenom

Foto: Epic Event Centar

 

Gala svadbeno veselje može se u potpunosti organizovati kao open concept, na terasi, kapaciteta  400 mesta. Na raspolaganju je i zatvorena svečana sala, kao i kutak za najmlađe. Izborom ovog prostora , osim restorana obezbedili ste i profesionalne usluge dekorisanja i postavljanja scenografije po vašoj želji. 

Cene su u rasponu od 29 do 50 evra.

 

 

Venčanje sa stilom

Ako svoj najvažniji dan zamišljate kao nešto nesvakidašnje i prefinjeno, onda i prostor za venčanje treba da odlikuju autentičnost i sofisticiranost. Upravo to možete pronaći na Dedinju, u restoranu Hyde park.

Hyde Park dedinje

Foto: Hyde Park

 

Ovaj prostor ima dušu, jer se s ljubavlju poklanjala pažnja svakom detalju, počevši od stilskog nameštaja u modernom ruhu, preko dekoracije i eksterijera. Sve ovo stvara i savršene kulise za fotografisanje.

Hyde park prostor za vencanje

Foto: Hyde Park - Dedinje

 Zahvaljujući modernim sistemima, krov bašte se otvara, tako da gosti mogu uživati u prirodnom okruženju. Osim prijatnog ambijenta , tu je i vrhunska usluga.  

Cene se kreću u rasponu od 45 do 60 evra.

 

 

Otmena klasika

 

Autentični ambijent nekadašnje fabrike muzičkih instrumenata inspirisao je arhitekte da zadrže njegov šarm i tradiciju. Toplinu ambijentu daju pažljivo odabrani prirodni materijali, prijatna rasveta i elegantni nameštaj. Između zidova od cigle, koji svedoče o istoriji, nastao je restoran Nota, pravi kosmopolitski užitak u srcu Vračara.

Restoran Nota - prostor za svadbe i vencanja

Foto: Restoran Nota

 

Restoran Nota za proslave

Foto: Restoran Nota

 

Gostima je na raspolaganju vrhunski meni, kao i mogućnost da izaberu sami, po svojoj želji. U prostor kojim pleni raskošni koncertni klavir može se smestiti 280 zvanica.  

Cene se kreću u rasponu od 40 do 70 evra.

 

Pogledajate listu restorana za svadbe na teritoriji Beograda