Fotograf za venčanje

Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izabrani filteri:
Rezultata: 5
Beograd
Digitalna galerija Od Klika Do Slika Najlakši način za prikupljanje slika i video zapisa. Bez skidanja aplikacije, dostpno na svim uređajima, u originalnoj rezoluciji. Sa digitalnom galerijom dobijate sve na jednom mestu. Ne gubite sate čuvajući slike sa različitih platformi kao što su SMS, e-mail, društvene mreže i sl. A vaši gosti uživaju u kreiranju galerije sa vama i rešavanju izazova koje im date. Opustite se i uživajte u Vašem danu jer će se uz Vaš jedinstveni QR kod, koji prikažete na proslavi, prikupiti svi usnimljeni zagrljaji, suze radosnice, zdravice i sl. Ovi trenuci će ostati zabeleženi u Vašoj personalizovanoj galeriji, gde će biti sačuvani od zaborava.
Železnička 18
Foto “ROYAL”je atelje sa tradicijom i iskustvom dugim preko 40 godina. Od osnivanja prve fotografske radnje 1965. godine pa sve do danas, pratili smo zahteve i potrebe naših mušterija i trudili se da se na osnovu toga usavršavamo.
Čačak
Profesionalni fotograf koji Vam sa svojim timom obezbeđuje da Vam svaka vrsta svečanosti ostane zabelezena na Vama svojstven, poseban i jedinstven način.
Čačak
Ono što je uhvaćeno na fotografiji je zarobljeno zauvek, ona pamti male stvari dugo nakon što se sve zaboravi...
Devet Jugovića 30
Profesinalno fotografisanje venčanja.