Fotograf za venčanje

Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izabrani filteri:
Rezultata: 5
Beograd
Digitalna galerija Od Klika Do Slika Najlakši način za prikupljanje slika i video zapisa. Bez skidanja aplikacije, dostpno na svim uređajima, u originalnoj rezoluciji. Sa digitalnom galerijom dobijate sve na jednom mestu. Ne gubite sate čuvajući slike sa različitih platformi kao što su SMS, e-mail, društvene mreže i sl. A vaši gosti uživaju u kreiranju galerije sa vama i rešavanju izazova koje im date. Opustite se i uživajte u Vašem danu jer će se uz Vaš jedinstveni QR kod, koji prikažete na proslavi, prikupiti svi usnimljeni zagrljaji, suze radosnice, zdravice i sl. Ovi trenuci će ostati zabeleženi u Vašoj personalizovanoj galeriji, gde će biti sačuvani od zaborava.
Kneza Milete c3
Mi ne pravimo fotografije, mi pravimo USPOMENE! Uz poštovanje klijenata, uvek smo otvoreni za saradnju i sugestije. Tehničko poznavanje fotografije i izoštreno oko, da u običnim situacijama pronalazimo ono specijalno, pobrinuće se da se Vaš poseban dan večno pamti i dugo prepričava.Za mnoge parove, naročito njihove lepše polovine, venčanje predstavlja najbitniji dan u njihovom životu. Dan kada ćete izgovoriti sudbonosno ,,DA” I početi jedan drugačiji život, zauvek če ostati urezan u Vašem srcu.
Kneginje Milice 52
Foto Vlada je lider u oblasti fotografije na području Jagodine tu titulu zaslužili smo kako kvalitetom fotografija tako i opremljenošću naših radnji najnovijom i najsavremenijom tehnologijom.
Kneginje Milice 87
Izrada fotografija, profesionalno fotografisanje i snimanje proslava i veselja, studijsko fotografisanje, štampa na majicama i šoljama, fotokopiranje...
Kneza Lazara 42
Profesionalno snimanje i fotografisanje za sva vaša slavlja!!! U Srbiji i inostranstvu.