Fotograf za venčanje

Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izabrani filteri:
Rezultata: 5
Vuka Karadžića 24, Vitoševac, Kruševac
"Znamo koliko ulažete pažnju na svaki detalj prilikom planiranja Vašeg venčanja, zato sve to čuvamo od zaborava kvalitetnim fotografijama i video snimcima. Nama je jako važna emocija na fotografiji, sam dan venčanja je prepun tih emocija na licima mladenaca ali i najbližih, zato smo na venčanju maksimalno fokusirani upravo na te male ali veoma značajne momente koje se trudimo da sačuvamo od zaborava samo za Vas. Zato imamo potpuno drugačiji pristup i nama su mladenci tog dana najvažniji i pratimo ih da zabeležimo sve te predivne momente pune ljubavi i pažnje. Pored fotografisanja i snimanja samog venčanja, uvek mladencima predlažemo da izdvojimo par sati (na dan venčanja ili ako to nije moguće, sutradan ili sl ) za fotografisanje na nekoj od izabranih lokacija u Vašoj okolini. Ove fotografije sa tog foto šutinga uvek imaju posebnu draž i sećaće Vas na taj period života. Uvek kada radimo fotografisanje na lokaciji potrudimo se da kroz jednu kraću video formu takozvani wedding story zabeležimo i video materijal kako bi napravili video od nekih 3-6 min sa najvažnijim momentima sa venčanja koje kasnije veoma lako možete podeliti i na društvenim mrežama sa svojim prijateljima. Nakon svega fotografije i video će ostati da Vas zauvek sećati na dan venčanja, zato je važno kom poveravate ovu važnu ulogu."
Bulevar Nemanjića 85a, lokal 49
Profesionalno fotografisanje.
Niš
Vaša venčanja, svadbena veselja, rođendani, proslave, reklame i poslovne prezentacije dobiće svojevrstan pečat originalnom idejom i kvalitetom.
Bulevar Nemanjića 25a, TPC ZONA III, lokal 28
Preko 1000 naših zadovoljnih klijenata u Srbiji i inostranstvu garancija je našeg 25-godišnjeg iskustva i kvaliteta .Visoko profesionalni tim fotografa i kamermana spreman je da ispuni Vaše želje.Radimo sa puno ljubavi i pažnje,zabeležićemo detalje, spontane i neformalne događaje. A ono po čemu nas jos prepoznaju to je personalizovani WEDDING BOOK ( spomenar sa Vašeg venčanja), posebnu pažnju posvećujemo dizajnu i detaljima koji stvaraju jedinstven doživljaj prilikom listanja.
Niš
Ovekovečite vaše fotografije sa venćanja i prepustite se nama.