Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izaberite fotografa za venčanja i svadbe u skladu sa vašim karakterom i ukusom.

Izabrani filteri:
Rezultata: 28
Beograd
Moje ime je Stefan Stević, Lista stvari koje volim je poduža, ali to ću vam ispričati kada se nađemo oči u oči, mada se na njenom vrhu neprikosnoveno drže psi, posebno moj najbolji prijatelj, ši cu Niki. Obožavam kafu, ali čak i više od nje - analognu fotografiju. Baš iz te ogromne ljubavi, ali i iz velike želje da raskinem sa ustanovljenim trendovima, nastao je stil koji negujem. Ja ne fotografišem parove, kroz svoj objektiv radije hvatam čiste, nefiltrirane emocije. Fotografije koje stvaram nijansirane su vašom međusobnom strašću, tonirane nežnošću i ljubavlju koje demonstrirate, obojene osmesima koje jedno drugome mamite. Bilo da ste podelili magiju nekog trenutka na planinskom proplanku, ili ste za svoj idealan ambijent odabrali urbanost betonskih zgrada - moja misija je da kroz sredinu prikažem vašu jedinstvenu ljubavnu priču, i fotografijom oslikam čitav vaš svet. Nepresušni izvor inspiracije, za mene - jeste upravo vi, emocije izgaranja kojima moj objektiv svedoči, delovi duše koje nesebično, emocijom vođeni, raspete pred mene.
Novi Sad , Srbija
Profesionalni fotograf za venčanja.
Novi Sad, Srbija
Vaša priča biće ispričana na upečatljiv i jedinstven način.
Novi Sad , Srbija
Fotografija je odraz jedinstvenosti trenutka, pokazatelj osećanja i lepa priča ispričana bez rečenica. Već 30 godina radim kao profesionalni fotograf za venčnja. Tokom godina menjali su se stilovi, usavršavali se fotoaparati, ali ja sam se uvek rukovodio sa dva pravila, zadržati osećaj za meru i smisao za lepo. Trudim se da moje fotografije budu one koje će mladenci voleti i rado pokazivati.
Novi Sad, Srbija
Odvojite nekoliko minuta i pogledajte moj rad. Znaćete da li sam pravi fotograf za vas.
Novi Sad, Srbija
Dukarica photography je ženski foto-video tandem koji sa velikom ljubavlju rado učestvuje svojim znanjem, talentom I veštinama u beleženju važnih momenata u životima ljudi. Dostupni u celoj Srbiji, zemljama regiona I šire. Fokusirani najviše na fotografisanje venčanja, porodičnih I dečijih portreta
Novi Sad, Srbija
Finding beauty in ordinary things. Storytelling and Aesthetics
Novi Sad , Srbija
Komercijalni fotograf Balaž Iboja studijska,reklamna i kreativna umetnicka svadbena fotografija.
Novi Sad, Srbija
Više od 25 godina iskustva u polju fotografije. Počeo kao fotograf (printerista) u foto color labarotoriji Foto Express/Foto Miss gde sam naučio sve o fotografiji. Družeći se i radeći sa najboljim fotografima u Novom Sadu stekao sam neophodno znanje koje i danas primenjujem u poslu.
Novi Sad , Srbija
Snimanje i fotografisanje venčanja, modnih događaja, modela i ostalih posebnih prilika i trenutaka.
Novi Sad , Srbija
Fotograf za svadbe,venčanja,krštenja,rođendane i mnoga druga slavlja i proslave...
Novi Sad , Srbija
Ja sam profesionalni fotograf koji voli da fotografiše zaljubljene parove. Velika je čast uhvatiti prave emocije i posebne trenutke i zauvek ih sačuvati u vremenu.
Novi Sad , Srbija
Uvek se trudim da uhvatim onaj pravi momenat koji u deliću sekunde može da postane najlepša uspomena. Bilo da vodim decu u vrtić i školu, idem na pijacu ili kao i proteklih dvadesetak godina dok profesionalno fotografišem, pokušavam da zabeležim taj delić vremena i pretočim ga u nešto čega ću se rado sećati. Kada vidim izraz lica mladenaca dok pregledaju fotografije sa venčanja i svadbe, bake i deke kada gledaju slike unučića dok se igraju u parku ili roditelja dok gledaju kako su im deca porasla od poršlog rođendana, postanem svesna da je nemoguće izdvojiti jedan segment, jer ste svakom dali delić sebe i podelili emocije.
Novi Sad , Srbija
PREKO 500 MLADENCACA I 15 GODINA ISKUSTVA! PROFESIONALNO ALI U OPUŠTENOJ ATMOSFERI!
Novi Sad, Srbija
Aleksandar Bedov Studio, neka se taj dan zauvek pamti.