Fotograf za venčanje

Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izabrani filteri:
Rezultata: 31
Beograd
Moje ime je Stefan Stević, Lista stvari koje volim je poduža, ali to ću vam ispričati kada se nađemo oči u oči, mada se na njenom vrhu neprikosnoveno drže psi, posebno moj najbolji prijatelj, ši cu Niki. Obožavam kafu, ali čak i više od nje - analognu fotografiju. Baš iz te ogromne ljubavi, ali i iz velike želje da raskinem sa ustanovljenim trendovima, nastao je stil koji negujem. Ja ne fotografišem parove, kroz svoj objektiv radije hvatam čiste, nefiltrirane emocije. Fotografije koje stvaram nijansirane su vašom međusobnom strašću, tonirane nežnošću i ljubavlju koje demonstrirate, obojene osmesima koje jedno drugome mamite. Bilo da ste podelili magiju nekog trenutka na planinskom proplanku, ili ste za svoj idealan ambijent odabrali urbanost betonskih zgrada - moja misija je da kroz sredinu prikažem vašu jedinstvenu ljubavnu priču, i fotografijom oslikam čitav vaš svet. Nepresušni izvor inspiracije, za mene - jeste upravo vi, emocije izgaranja kojima moj objektiv svedoči, delovi duše koje nesebično, emocijom vođeni, raspete pred mene.
Novi Sad
Profesionalni rad fotografa Petra Gavrilovića je usmeren na fotografisanje manjih venčanja i proslava na teritoriji Novog Sada (a po potrebi i u Vojvodini/ Beogradu). Cene fotografskih usluga se kreću od 200 eura pa naviše, u zavisnosti od želja i prohteva samih mladenaca. Tu sam da zabeležim Vašu priču i najlepše momente Vaše proslave.
Srbija
Naš tim čine mladi, talentovani fotografi i videografi. Razvijamo i uspostavljamo prepoznatljiv stil. Mi smo tim! Naš cilj će uvek biti da zabeležimo nezaboravne i jedinstvene momente Vama bitnog dana. Uvek težimo ka tome da dokumentujemo prave emocije koje će ostati generacijama koje dolaze. Smatramo da je to velika odgovornost. Hvala na dosadašnjoj podršci i poverenju. Sa nestrpljenjem čekamo da se upoznamo!
Radnička 37A
Fotografski duo Ana i Vera svojim preciznim objektivima zabeležiće vaše posebne trenutke.
Novi Sad
Hvatač trenutka, fotograf Hićil Andrej.
Tone Hadžića 25
Fotograf snima magiju života, čudne i prekrasne prolazne trenutke u vremenu, priču koju živite!!! A venčane fotografije nam omogućuju da nakon niza godina pogledamo unatrag i zapamtimo taj najvažniji zajednički trenutak vremena na našem životnom putovanju! 17 godina uživamo radeći svoj posao, a svako novo venčanje dočekujemo kao da je prvo. Jedva čekamo da “uhvatimo” i vaš osećaj za avanturu, vaš osećaj za zabavu,vašu ljubavnu priču! Napravimo Magiju! Vaš Foto Balkan Ekspres Tim fotografa
Narodnog Fronta 28
Fotografija je odraz jedinstvenosti trenutka, pokazatelj osećanja i lepa priča ispričana bez rečenica. Već 30 godina radim kao profesionalni fotograf za venčnja. Tokom godina menjali su se stilovi, usavršavali se fotoaparati, ali ja sam se uvek rukovodio sa dva pravila, zadržati osećaj za meru i smisao za lepo. Trudim se da moje fotografije budu one koje će mladenci voleti i rado pokazivati.
Bulevar cara Lazara 11
Fotograf za svadbe,venčanja,krštenja,rođendane i mnoga druga slavlja i proslave...
Novi Sad
Aleksandar Čeliković Wedding fotograf – uvek u potrazi za romantičnim, iskrenim i autentičnim trenucima kroz vaše fotografije. Pružiću Vam nešto što je značajno i bez roka trajanja. Neviđene trenutke, način na koji ih pamtite, detalje iz snova i ljude koje volite su deo Vaše svadbene priče, a ja sam tu da uhvatim sve male savršeno nesavršene stvari, emocije i suptilne trenutke. Stvarajmo zajedno nasleđe za generacije koje dolaze!
Lovćenska bb
Ja sam profesionalni fotograf koji voli da fotografiše zaljubljene parove. Velika je čast uhvatiti prave emocije i posebne trenutke i zauvek ih sačuvati u vremenu.
Novi Sad
Dukarica photography je ženski foto-video tandem koji sa velikom ljubavlju rado učestvuje svojim znanjem, talentom I veštinama u beleženju važnih momenata u životima ljudi. Dostupni u celoj Srbiji, zemljama regiona I šire. Fokusirani najviše na fotografisanje venčanja, porodičnih I dečijih portreta
Novi Sad
Vaša priča biće ispričana na upečatljiv i jedinstven način.
Braće Dronjak 12
Uvek se trudim da uhvatim onaj pravi momenat koji u deliću sekunde može da postane najlepša uspomena. Bilo da vodim decu u vrtić i školu, idem na pijacu ili kao i proteklih dvadesetak godina dok profesionalno fotografišem, pokušavam da zabeležim taj delić vremena i pretočim ga u nešto čega ću se rado sećati. Kada vidim izraz lica mladenaca dok pregledaju fotografije sa venčanja i svadbe, bake i deke kada gledaju slike unučića dok se igraju u parku ili roditelja dok gledaju kako su im deca porasla od poršlog rođendana, postanem svesna da je nemoguće izdvojiti jedan segment, jer ste svakom dali delić sebe i podelili emocije.
Bulevar patrijarha Pavla 5a
Komercijalni fotograf Balaž Iboja studijska,reklamna i kreativna umetnicka svadbena fotografija.
Novi Sad
Više od 25 godina iskustva u polju fotografije. Počeo kao fotograf (printerista) u foto color labarotoriji Foto Express/Foto Miss gde sam naučio sve o fotografiji. Družeći se i radeći sa najboljim fotografima u Novom Sadu stekao sam neophodno znanje koje i danas primenjujem u poslu.