Fotograf za venčanje

Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izabrani filteri:
Rezultata: 5
Beograd
Moje ime je Stefan Stević, Lista stvari koje volim je poduža, ali to ću vam ispričati kada se nađemo oči u oči, mada se na njenom vrhu neprikosnoveno drže psi, posebno moj najbolji prijatelj, ši cu Niki. Obožavam kafu, ali čak i više od nje - analognu fotografiju. Baš iz te ogromne ljubavi, ali i iz velike želje da raskinem sa ustanovljenim trendovima, nastao je stil koji negujem. Ja ne fotografišem parove, kroz svoj objektiv radije hvatam čiste, nefiltrirane emocije. Fotografije koje stvaram nijansirane su vašom međusobnom strašću, tonirane nežnošću i ljubavlju koje demonstrirate, obojene osmesima koje jedno drugome mamite. Bilo da ste podelili magiju nekog trenutka na planinskom proplanku, ili ste za svoj idealan ambijent odabrali urbanost betonskih zgrada - moja misija je da kroz sredinu prikažem vašu jedinstvenu ljubavnu priču, i fotografijom oslikam čitav vaš svet. Nepresušni izvor inspiracije, za mene - jeste upravo vi, emocije izgaranja kojima moj objektiv svedoči, delovi duše koje nesebično, emocijom vođeni, raspete pred mene.
Subotica
Fotografije će jednom biti jedini dokaz da je ono proživljeno bilo stvarno...
Braće Milašina 56
Profesionalno fotografisanje venčanja.
Subotica
Moj pristup fotografiji venčanja vođen je uverenjem da ste na Vašem venčanju najbitniji Vi. Sve ostalo je sekundarno, uključujući i moju fotografiju. Moj posao kao fotografa jeste da umetnički predstavim dan vašeg venčanja kako se zaista odvija, da ispričam istinitu priču o emocijama i lepoti, kako biste nakon dobijenih fotografija ponovo mogli proživeti trenutke koji su vam ostali u sećanju, kao i one koje niste imali priliku da iskusite zbog napornog rasporeda dana.
Subotica
Robert Rafai fotografijom se profesionalno bavi više godina. Poslednjih nekoliko godina specijalizovao se za izradu svadbenih fotografija. Njegova uža specijalnost je klasična, elegantna fotografija sa venčanja, koja će mladence prikazati u najboljem svetlu, smeštajući ih u specifičan ambijent ili birajući odgovarajuću pozadinu koja priliči jednom od najvažnijih događaja u životu…