Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izaberite fotografa za venčanja i svadbe u skladu sa vašim karakterom i ukusom.

Izabrani filteri:
Rezultata: 5
Užice , Srbija
Naš tim čine mladi, perspektivni, visoko profesionalni i iskusni fotografi koji u svom radu koriste najsavremeniju opremu upotpunjenu našom neograničenom maštom. Ispričajte nam vašu priču, mi ćemo je sačuvati od zaborava. Imamo studio i na Zlatiboru.
Užice, Srbija
Fotografisanje svih vrsta svečanosti.
Užice, Srbija
Renomirana fotografska radnja u samom centru Užica. Fotografisanje i snimanje svečanosti je delatnost kojom se firma bavi od 1984 godine. Najveći asortiman pozivnica za svadbe i rođendane Veliki izbor kvalitetnih ramova i albuma svih veličina i dezena Snimanje studijske fotografije za razlicite prigode Izrada fotografija sa svih medija u svim veličinama.
Užice, Srbija
U želji da pomera standard, uvodi stalno novine u ponudu, informišući se o trendovima u fotografiji, ali i odgovarajući potrebama klijenata različitih sezibiliteta interesovanja i socijanih slojeva, fotograf Radiša, zvani Gari je premašio sva očekivanja i na originalan način zabeležio Vama bitne trenutke…. Trudi se da mladence, rođendance i ostale koji nešto obeležavaju ne optereti i svojom pozitivnošću stvara ugodnu atmosferu u cilju da vaše fotografisanje bude zabava i klijentu i njemu… i da ta energija doprinese vašoj uspomeni... Zahvaljujući Garijevim fotografijama i video zapisima, Vaša sećanja, na Vama važne događaje neće izbledeti i živeće zauvek.
Užice, Srbija
Profesionalni Foto Studio u Užicu