Fotograf za venčanje

Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izabrani filteri:
Rezultata: 7
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 28/15
FotoK3 je fotografski studio osnovan 2006 u Zrenjaninu. Od tada se bavimo profesionalnim snimanjem i slikanjem svadbi, i svi ostalih proslava. Dajemo odlične uslove za mladence.
Subotićeva 1
DIGITAL PHOTO PRINT STUDIO
Zrenjanin
Stojimo Vam na raspolaganju da uz naš objektiv Vaše najlepše trenutke sačuvate od zaborava i učinite ih još lepšim. ​Dogovorite saradnju sa nama oko fotografisanja Vaših svečanosti i proslava i uverite se u kvalitet. ​Sa našim klijentima imamo odličnu komunikaciju, jer smo otvoreni za svaki vid saradnje od angažovanja do prodaje fotografija.
Zrenjanin bb
"Fotografije su kao dobar vic. Ako morate da ga objašnjavate, onda nije dobar." Svake sekunde, čak i sada, neko, negde u svetu okida dugme na svom foto-aparatu kako bi zabeležio momenat koji se upravo sada i nikad više odvija. Mi smo tu, da za Vas zabeležimo neponovljive momente kojih ćete se rado sećati. Iako je rad baziran na fotografisanju, nije isključena mogućnost snimanja venčanja. Naš tim snimatelja će vam sa zadovoljstvom izaći u susret.
Zrenjanin
Fotografisanje i snimanje venčanja i svih vaših svečanosti, sačuvaćemo vaše dragocene trenutke za večnost! Profesionalni pristup svakom poslu, uz maksimalno zalaganje kako bi klijentima predali materijal najvišeg mogućeg kvaliteta. Kvalitetom se stiče poštovanje klijenata i duga saradnja.
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 19
Rođendane, krštenja, venčanja snimamo profesionalnom AVC HD kamerom.
Marsala Tita 29 Ečka
Wedding Studio Pro Dplus Zrenjanin, specijalizovani studio za snimanje i fotografisanje Vaših svečanosti,ima dugogodišnje iskustvo u toj oblasti.