Ovekovečite jedinstvene i nezaboravne trenutke na dan vašeg venčanja.

Izaberite fotografa za venčanja i svadbe u skladu sa vašim karakterom i ukusom.

Izabrani filteri:
Rezultata: 7
Zrenjanin, Srbija
Rođendane, krštenja, venčanja snimamo profesionalnom AVC HD kamerom.
Zrenjanin , Srbija
Moje ime je Nebojša. Ja sam fotograf iz Zrenjanina, a fotografija je moja strast. Volim snimati venčanja, rođendane ili bilo koje druge važne datume za koje smatrate da ih je vredno negovati. Živimo za uspomene. Dok smo mladi, ne dajemo im puno značenja. Ali, kako odrastamo, volimo se osvrnuti na ono što smo radili prošlog leta ili na ono što smo radili tokom detinjstva. Stvaranje tih sećanja čini me delom tuđeg života i smatram da je to velika odgovornost.
Zrenjanin, Srbija
FotoK3 je fotografski studio osnovan 2006 u Zrenjaninu. Od tada se bavimo profesionalnim snimanjem i slikanjem svadbi, i svi ostalih proslava. Dajemo odlične uslove za mladence.
Zrenjanin, Srbija
DIGITAL PHOTO PRINT STUDIO
Marsala Tita 29 Ečka, Srbija
Wedding Studio Pro Dplus Zrenjanin, specijalizovani studio za snimanje i fotografisanje Vaših svečanosti,ima dugogodišnje iskustvo u toj oblasti.
Zrenjanin, Srbija
Stojimo Vam na raspolaganju da uz naš objektiv Vaše najlepše trenutke sačuvate od zaborava i učinite ih još lepšim. ​Dogovorite saradnju sa nama oko fotografisanja Vaših svečanosti i proslava i uverite se u kvalitet. ​Sa našim klijentima imamo odličnu komunikaciju, jer smo otvoreni za svaki vid saradnje od angažovanja do prodaje fotografija.
Zrenjanin , Srbija
Fotografisanje i snimanje venčanja i svih vaših svečanosti, sačuvaćemo vaše dragocene trenutke za večnost! Profesionalni pristup svakom poslu, uz maksimalno zalaganje kako bi klijentima predali materijal najvišeg mogućeg kvaliteta. Kvalitetom se stiče poštovanje klijenata i duga saradnja.