Bendovi za proslave - rođendani, krštenja, proslava nove godine

Pregled bendova za razne vrste proslava

Beograd
Repertoar benda podrazumeva domaću i stranu pop i rock muziku, aktuelne svetske hitove, novitete domaće scene, kao i klasike narodne muzike. Podjednako kvalitetno izvođenje svakog od ovih žanrova ...
Kraljevo , Srbija
Bend za Vaše venčanje i sve ostale proslave.
Beograd , Srbija
BEND ZA NAJBOLJE ŽURKE !!! --Za sve Vaše manifestacije, veselja i proslave (koncerte, svadbe-venčanja, trgove, mature, promocije, dane firmi, privatne zabave, rodjendane, klubove, diskoteke, godišnjice), za sve Vaše lepe trenutke i dobar provod!
Beograd , Srbija
BALKAN EKSPRES BEND nastao je 1997. godine, i od tog vremena prošao je kroz razne transformacije i personalne promene, od akustičnog petočlanog muškog benda, do današnjeg šestočlanog sastava koji, pored pet muških vokala, ima i jedan, ženski. Ovo ujedno, predstavlja jedno od značajnijih obeležja ovog izuzetno živog sastava, koji na svom ogromnom i raznolikom repertoaru ima sve: od strane evergreen, rock'n roll, pop, dance, house, latino, reggae, funk, rock, hard-rock, heavy metal, pa do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike. Pored izuzetne uvežbanosti, kako instrumentalne, tako i vokalne, kuriozitet ovog sastava je i u odličnom uspostavljanju fluida izmedju benda i publike uz , uvek vešto, balansiranje «na granici komercijalnog».
Beograd , Srbija
Muzički sastav - ATRATIVO band je spoj veoma iskusnih, kvalitetnih, muzičko obrazovanih članova koji svoje iskustvo, energiju i profesiolni odnos prema muzici, predano pokazuju na svakoj svirci i uvek se trude da kvalitet tona i samog izvođenja pesama bude na najboljem mogućem nivou, pa samim tim i sebe, a i svoj bend, predstave u najboljem mogućem svetlu! Repertoar koji izvodimo na našim nastupima, prilagođen je svim vrstama svečanosti, a taj "atraktivni" i interesantni momenat koji nas čini malo drugačijim je zvuk saksofona na početku muzičkog programa, a kasnije naravno taj isti saksofon zamenjuje harmonika koja uvek ulepša taj "boemski" narodnjački deo programa. Nadamo se da ćemo uz Vas i sa Vama biti najatraktivniji i najpozitivniji deo Vašeg slavlja.
Beograd, Srbija
Bend za sve vrste proslava.
Beograd , Srbija
Magla bend na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom. ... Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, kao bend - jednako smo angažovani na sviranju svadbi, maturskih žurki, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama. Repertoar je vrlo širok tako da obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme.Budite i Vi jedni od mnogih koji su oduševljeni našim nastupima! Hvala na ukazanom poverenju, koje ćemo sigurno opravdati!
Beograd , Srbija
Ima nas šestoro, zovemo se Lana, Bane, Dejan, Aleksandar, Vladan i Marko. Đuskamo sa vama od 2005. godne i opet imamo samo tu jednu ideju – da vašim gostima ne damo da sede! Jer… Ko se još super slikao ako je ostao za stolom!? Sviramo domaću muziku i sviramo stranu muziku. Vaša je odluka kada, koliko i kako. Dogovorićemo se, naravno. Apsolutno je ok da dođemo ozbiljni i ostanemo u pozadini svakog vašeg razgovora i apsolutno je ok da dođemo ‘’neozbiljni’’ i sviramo tako da nas čuju i gosti restorana pored! Dugo sviramo i obrazovani smo muzičari, to je ok, ali negde je važno da znate – neobično smo precizni, tačni i pouzdani. Bez izuzetka poštujemo dogovor. Vaša proslava važna nam je koliko i vama. To je sad i naša proslava, je l’ da? VENČANJA Želite na Vašem venčanju kvalitetan pop rock zvuk, probrane najveće hitove narodne muzike, imate želju da se dobro provedete tog dana i da sve bude u znaku dobrih vibracija… Na pravom ste mestu. Pozovite nas i rezervišite datum na vreme. ROĐENDANI Godišnjica braka, rođendan, krštenje… Vama važan datum. Povoda za slavlje je mnogo, a naš zadatak je da Vaš povod pretvorimo u nezaboravan provod. KORPORATIVNE ZABAVE U dugogodišnjem iskustvu benda Bajka, nalazi se i veliki broj korporativnih zabava. Najeminentnije firme našeg i svetskog podneblja ukazale su poverenje bendu Bajka. Neke od tih saradnji traju već nekoliko godina i čast nam je da smo njihov izbor iz godine u godinu.
Beograd, Srbija
Muzička grupa “ŽAOKE“ se prvi put pojavila u javnosti u maju 2001. godine, sa početkom prikazivanja emisije “Profil i profit“, prvog programa RTS-a. Ideja emisije je bila da se na šaljiv način obrađuju “ozbiljne“ društvene teme, i u toj emisiji je sve do kraja 2002. godine, grupa ŽAOKE imala vrlo zapaženu ulogu. Iz tog perioda će ostati upamćene interpretacije pesama Lova, lova, lova (Money, money, money), Milord, Zelena trava doma mog (Green, green gras of home), Čikago, Penzija… U toku 2003. godine grupa uglavnom miruje sve do jula 2004. godine, kada počinje sa aktivnim radom svirajući po brojnim beogradskim klubovima (`Kajak klub`, `Reka`, `Gaučosi`, `Leonardo`…), restoranima (`Đorđe`, `Ušće`, `Skala`, `Sent Andrea`…) i hotelima (Hajat, Interkontinental, Slavija, Jugoslavija…), kao i širom Srbije (Novi Sad, Zrenjanin, Bečej, Kikinda, Pančevo, Požarevac, Kragujevac, Valjevo …) i to na raznim vrstama proslava i veselja (svadbe, rođendani, proslave firmi, balovi, plesne večeri, žurke, svirke za diplomatski kor…) Velika širina muzičkog programa, gde repertoar čine : domaći i strani pop-rok, evergreen, jazz, latino, kao i kompletan starogradski, izvorno-narodni i urbano-novokomponovani program. Što će reći sve osim turbo-grand folka (razne : Indire, Seke, Mikice, Cikice...)
Beograd , Srbija
Osnovan iz ljubavi prema muzici. Bend za svadbe sa prepoznatljivim pečatom! 2008. godine proglašeni za najbolji bend za sve vrste proslava. Danas postojimo u istom sastavu i garantujemo da će najbolja muzika biti baš na Vašoj svadbi, žurki, proslavi...
Beograd , Srbija
SASTAVI SVOJU EKIPU ZA SUPER SVADBUMI UVEK IMAMO VRHUNSKU OPREMU I GARANTUJEMO VRHUNSKI, ENERGIČAN I ATRAKTIVAN NASTUP.UZ NAS DOBIJATE SJAJNU SVIRKU RAZLIČITIH MUZIČKIH ŽANROVA I SVAKI NASTUP NAŠEG BENDA JE JEDINSTVEN I NEZABORAVAN.ENERGIJA I NASMEJANOST MLADIH I ATRAKTIVNIH ČLANOVA BENDA ( A SVI SMO TAKVI I PRVENSTVENO MLADI ) JESTE PRIMETNA PRI SVAKOM NAŠEM NASTUPU.POSJEDUJEMO SOPSTVENO OZVUČENJE I INSTUMENTARIJUM VRHUNSKOG KVALITETA KAO I SVETLOSNE EFEKTE KOJI SE UVEK USKLADE PREMA PROSTORU U KOJEM SE NASTUPA POZOVITE NAS
Beograd
"Bend se sastoji od 6 članova koji sa sobom nose višedecenijsko iskustvo. Energija i ljubav prema muzici održala je bend preko 15 godina. Uz zagarantovan provod, bogat repertoar pop, rok, jazz , narodne domaće i strane muzike naš zadatak je da vašu proslavu učinimo nezaboravnom."
Beograd , Srbija
Blah Blah je jedan od najpoznatijih klupskih bendova na ovim prostorima i bend sa bogatom muzičkom istorijom. Bili smo finalisti “Beovizije 2006” sa pesmom „Maler“ i osvojili smo nagradu kao debitanti godine.
Beograd , Srbija
Bend “EXTRA ORCHESTRA” osnovan je 2004. godine, i od tada je nastupao u svim značajnijim beogradskim klubovima koji neguju “živu svirku” pop-rok orijentacije. Sebe smatraju čuvarima dobrog zvuka, a mogu i da se pohvale da su tri člana “EXTRA ORCHESTRA” diplomirala na Muzičkoj akademiji u Beogradu, od kojih je jedan završio doktorat klavira. Podjednako dobro vladaju svim muzićkim stilovima – od izvornih, preko pop-rock pa sve do jazz i elektronskih.

Bez dobre muzike, nema ni dobre zabave. Jedna od glavnih stavki prilikom organizacije proslave jeste pronaći i angažovati bend koji pravi dobru atmosferu. Ludi Kamen je pripremio listu bendova koji mogu da podignu atmosferu bilo da je u pitanju krštenje, rođendan ili proslava Nove godine.