Bendovi za svadbe BiH

Pronađite bend za proslave koji sviranju na teritoriji Bosne i Hercegovine

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Beograd
Orkestar Stefana Jelića je orkestar pažljivo odabranih muzičara, koji su se okupili na jednom mestu da vrate dobru i kvalitetnu muziku ponovo na velika vrata.Podrazumevamo široki repertoar muzike, koji se kreće od klasične muzike, preko narodne, stare i novokomponovane, izvorne, starogradske,domace pop, rok i strane muzike. Ono sto mi nudimo jeste neprocenjivo znanje, kvalitet zvuka i tona, muzičko-scenski nastup i jos mnogo toga.
Novi Sad Srbija
Orkestar sa najvecim iskustvom i repertoarom u celoj ex YU. 45 godina sa vama i za vas - Bolji od najboljih. SLATKI GREH
Novi Sad
Atraktivan i jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima, uz Roko Maroko bend provod i zabava su zagarantovani! Pozitivnom energijom i osmesima, dobićete zabavu za pamćenje. ⭐
Beograd
Ogromno iskustvo - raznovrstan, moderan i zanimljiv repertoar. Pouzdani, nasmejani, zabavni i neumorni.Virtuozni muzičari i vrhunski vokali su garancija da će sa njima uvek biti veselo i nezaboravno. U početku poznate melodije klasične, filmske, evergreen muzike - poznati noviji domaći pop folk hitovi, narodne nove i starije muzike, kafanski blok , rock blok , Dance hitovi '90s..
Beograd
Bend sastavljen od pet članova poznat po pravljenju odlične atmosfere. Profesionalni i spremni za sve vrste veselja. Širok repertoar, odlična energija, profesionalnost i izuzetna saradnja. Pozovite nas i uverite se sami.
Beograd , Srbija
Bendove iz Vivo grupacije čine profesionalni muzičari, vrhunski vokali i raznovrsni instrumentalisti, a po kvalitetu i ponudi su svakako već godinama među najboljima na tržištu bilo da tražite bend za svadbu, drugu privatnu proslavu ili poslovni jubilej gde očekujete sjajnu atmosferu i zagarantovan provod. Bićete iznenađeni sjajnom ponudom, ljubaznim odgovorima i na kraju, što je najvažnije, prezadovoljni nastupom bendova i poštovanjem dogovorenog. Nastup svakog benda podrazumeva vrhunsko ozvučenje i rasvetu koja elegantno osvetljava prostor oko benda. Repertoar bendova čine najveći hitovi strane i domaće pop muzike, ali i najlepše pesme, narodne i novije pop-folk muzike. Vivo bend: Predstavljaju jedinstvenu energiju koju sa sobom nosi grupa od 7 prijatelja i kolega, a koju svaki posetilac njihovog nastupa, želi iznova da oseti. Kao što i sam naziv „Vivo“ ukazuje, uvek energičnim i atraktivnim pristupom uz vrhunsku zvučnu opremu, modernu rasvetu i, što je najbitnije, sjajnu svirku različitih muzičkih žanrova, Vivo bend svaki nastup pretvara u jedinstven i nezaboravan doživljaj. Od početka 2015. godine kao redovan član ove grupe nastupa i Mirna Radulović, pobednica takmičenja „Prvi glas Srbije“ i bivša učesnica takmičenja za „Pesmu Evrovizije“. Get Lucky bend: Grupa vrhunskih muzičara, velikog iskustva, čiji svaki nastup ostaje dugo u sećanju posetilaca. Nepregledan repertoar, koji sadrži najrazličitije žanrove uz dugogodišnje iskustvo, omogućava da svaka žurka bude baš po meri prisutnih. Bend čini 8 članova – ženski i muški vokal, gitarista, bas gitarista, klavijaturista, bubjar, saksofon i kao poseban „začin“, naša nenadmašna violinistkinja. Veliku pažnju posvećujemo kvalitetu naše muzičke opreme kao i svetlosnim efektima, kako bismo u potpunosti kreirali atmosferu koja se ne zaboravlja. Party Time bend: Šestočlana grupa profesionalnih, fakultetski obrazovanih muzičara koja u svakom nastupu uživa kao da je najvažniji koncert u karijeri, kako sa tehničkog, tako i sa emocionalnog aspekta. Naš sastav čine dva vokala, muški i ženski, gitara, bas gitara, klavijature i bubanj. Dugogodišnje profesionalno iskustvo i vrhunska svirka je garancija odličnog provoda svih prisutnih na našim nastupima. Ozbiljan pristup, najkvalitetnija muzička oprema, rasveta i efektan scenski nastup se podrazumevaju u našem radu.
Beograd , Srbija
Orkestar Marka Đukića zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu svakog člana, energičnom svirkom pravi odličnu atmosferu na nastupima. Repertoar je ogroman i žanrovski veoma raznovrsan. Obuhvata narodnu i pop muziku, stare izvorne i nove pesme narodne muzike. U našem orkestru postoji nepisano pravilo, da našim klijentima napravimo žurku koja će se godinama prepričavati. I uvek uspevamo u tome! Mi smo tu da pratimo reakcije gostiju i u skladu sa tim biramo repertoar.
Jagodina
BONGO band je bend sastavljen od vrhunskih muzičara sa velikim iskustvom u radu. Energična svirka, veliki repertoar zabavne domaće i strane pop-rock muzike zadovoljiće sve vase želje. Naravno, u našem sedmočlanom bendu imamo i vrhunskog solistu na harmonici koji je zadužen za dobru narodnu muziku. Milan i Danijela su vokali koji jednako dobro pevaju i stranu i domaću zabavnu i narodnu muziku, nećete ostati ravnodušni, verujte mi!!! Kontaktirajte nas, vrhunska zabava, energija, komunikacija sa publikom deo su našeg nastupa. Posedujemo kvalitetno ozvučenje i rasvetu!!! Potražite nas na društvenim mrežama i odgledajte sve naše snimke…
Aranđelovac , Srbija
Berisavac orchestra je moderan muzički sastav - orkestar - bend za sve vrste svečanosti.Iz bogatog reperotara izdvajamo narodnu, zabavnu i klubsku muziku. Veliko iskustvo se oseća u interpretaciji vokala i instrumentalista kao i ritam sekcije,iza nas stoje stotine zadovoljnih klijenata...
Čačak
Orkestar “Stari grad” počeo je sa radom, davne, 1994. godine. Na muzičku scenu stupa kao akustični četverac, poznat po tome što, među prvima na sceni, uspešno obrađuje i izvodi brojne domaće i svetske melodije u akustičnim aranžmanima. U godinama koje su usledile, sa dolaskom novih snaga u bend, sačinjenih od vrsnih muzičara, bend “Stari grad” polako izrasta u veliki orkestar, sposoban za velika dela i izazove, kojima je i više nego dorastao.
Beograd
Vukašin Brajić je široj javnosti postao poznat 2008. godine, učešćem u regionalnom talent show-u “Operacija Trijumf”, gde je osvojio drugo mesto u finalu. Od “Operacije Trijumf” do danas, karijera Vukašina Brajića ide uzlaznom putanjom. Ime Vukašina Brajića je već dugo sinonim za odličnu svirku, fantastičan vokal i pažljivo odabran repertoar.
Kruševac, Srbija
Orkestar Mesečari, šarmantna sedmočlana grupa sa ogromnim muzičkim iskustvom i repertoarom za svačiju dušu.
Šabac
Fama bend je popularni bend iz Šapca sa višegodišnjim iskustvom koji je savršen za sve prilike i vaše privatne proslave. Bend čini ukupno 6 članova i zajedno prave nezaboravnu atmosferu na proslavama. Njihov repertoar je raznolik i pevaju od starih narodnih pesama do novijih modernijih pesama. Ono što je sigurno, učiniće vašu proslavu dinamičnom i nezaboravnom. Atomska Mina i Milan čine vokalni deo Fama benda koji atmosferu dovode do usijanja.
Niš
Bend od šest vrlo iskusnih muzičara koji sviraju raznovrsne žarnove.
Beograd, Srbija
BEND ZA NAJBOLJE ŽURKE !!! --Za sve Vaše manifestacije, veselja i proslave (koncerte, svadbe-venčanja, trgove, mature, promocije, dane firmi, privatne zabave, rodjendane, klubove, diskoteke, godišnjice), za sve Vaše lepe trenutke i dobar provod!

Sigurno želite da vaše venčanje bude nezaboravno! Zamislite svadbenu atmosferu ispunjenu ritmom, melodijama koje diraju srce i energijom koja podiže svaku svadbenu proslavu na viši nivo. Tu smo da učinimo vaš poseban dan još posebnijim.


Zaplešite sa svojim partnerom pod zvezdanim nebom uz zvuke prave muzike. Neka vaše venčanje bude ono o čemu će se pričati.

Pronađite odgovarujući bend za vaš nezaboravan dan.


Kontaktirajte nas da zajedno pronađemo savršen zvučni pečat za vašu ljubavnu priču!